Allah ın izniyle bişey olmaz herhalde yaee senin kırmızılar geldi mi durdu mu ne alemde ?
canım ben 14 aylık evliyim seni hatırlıyorum nisan mayıs topiğinde birlikteydik ben o ara hamile kaldım ama düştü beniim düşükten sonraki dönem bu 2.5 aylık bebeklerimi kaybettimDaha yeniymiş canım yaa. ilk zamanlar ben acayip stresliydim 1 yıldır alıştım insallah sen alısmadan bebişin sana gelir . Ama bence bir ay klomen dene. Ben bu 1 yılda çok arkadasla konustum cevremde de klomen kullanıp hiç kist olusan birini görmedim duymadım bu ihtimal küçüktür canını sıkma.
ya bazıları diyo kist yaptı çatlama iğnesi vuuldugum halde bazıları rahim duvarımı inceltti diyo bilmiyorumm korkuyorumm çokk tek bildiğim buuuu
saol canım desteğin için çook teşekkür ederimDaha yeniymiş canım yaa. ilk zamanlar ben acayip stresliydim 1 yıldır alıştım insallah sen alısmadan bebişin sana gelir . Ama bence bir ay klomen dene. Ben bu 1 yılda çok arkadasla konustum cevremde de klomen kullanıp hiç kist olusan birini görmedim duymadım bu ihtimal küçüktür canını sıkma.
Ne güzel ya hikayesi de varmış :) hadi mogiş sıra sende sonra da elden ele gezsin patik inşallahhhhh uğurlu gelir temiz kalplisiniz kız siz :)benim arkadasim silivri Sahilinde patik
canım benim silivri sahilinde böyle patik tezgahı acan bir arkadaşım var bun lar birgün stand ta satış yaparken bi tane kadın gelmiş patikleri çok beğenmiş bunlara demiş çocuğum yok ama bu patikten alıcam demiş kadın patiği aldığı ay hamile kalmış sonra patiği başkasına vermiş oda kalmış aradan 2 sene geçtikten sonra kadın arkadaşımı tezgahına geliyor ve durumu anlatıyor biz ankaradan geldik gene patik almaya birilerine vericez demiş. Arkadaşım da bana sanada vereyim bakarsın patik uğuru senide bulur dedi ve bana geçen ay mavi beyaz patik verdi bende kısmet dedim vitrinime koydum ve bende hamiş oldumondan Mogami ye de gönderdim :)
evet bir ay bi bunu deniyim yaaa zaten 28 günde bir adet oluyorum çok uzamaz bekleme sürem inşallahh sende bi adet olda birlikte başlayalımm ben yarın içicemm günde 4 5 kürü incirde yiycem artık gerisi Allahtankimyasallar her bünyede bir değill ama dr kullan dedi bende kullanacağım kısmet nasip :)
evet bir ay bi bunu deniyim yaaa zaten 28 günde bir adet oluyorum çok uzamaz bekleme sürem inşallahh sende bi adet olda birlikte başlayalımm ben yarın içicemm günde 4 5 kürü incirde yiycem artık gerisi Allahtan
Canim Allah kismet ederse bir oglum olacakAY inşallah bizde erken öğreniriz cinsiyeti bu arada neyimiz oluyor bizim bakamadım da geçmişe
Canım benimde düşük oldu sonra adet tarihinde bir sapma oldu. Düşük olacağı varsa engellenemiyor. Belki bende bebeği kaybedebilirim. Diğerinde kanamam olmamasına rağmen kaybettim. Bunda ise bebeği başta bilmediğimizden bir sürü ilaç ve benim aptallıklarım sonucu baya sıkıntılı dönemden geçiyoruz. O yüzden kendini ne beklentiye sok nede düşürücem diye stres yap benim bu şekilde arkadaşım düşündüğü için 2. kez düşük yaptı onu duyduğumdan beri negatif düşünceleri aklımdan siliyorum. Düşün hem sorunsuz gebelik geçiriyordu ama buna rağmen bebeğin kalbi birden durdu.
canım ben 14 aylık evliyim seni hatırlıyorum nisan mayıs topiğinde birlikteydik ben o ara hamile kaldım ama düştü beniim düşükten sonraki dönem bu 2.5 aylık bebeklerimi kaybettimhaziran sonunda ama düzenim 27 eylülden sonra anca oturdu o zaman adet oldum yıkandım ondan beri çalışıyorum gelmedi olmadııı
gelecek gelmiycekseede bebiş gelsinn yafffffffevet rabbim bilirr :) bende adet olsam hemen başlayacağım ama gelmiyolar gelmiyolar
Sinir sıkışmasıydı galiba pazar günü çok sinirlendim o ağrı da o gün den hatıra kaldı Allah dan bugün geçtikolun mu ağrıyor kalpte fln ağrı var mı iyiiii misin arsinlimmm :):)
evet deniycem yaaa sen bana iyi geldin :) evet dengem altüst oldu kanamam geç bitti ara kanamalarım oldu 3 aya zor toparladım resmen kendimi bu ay sogan kürüde yaptım bitti 2 gün sonra adet oldum şükür hersey daha iyi olacakkkaa öyle miii ben seni hatırlayamadım bnde yenisin diyorum kendimce. ama durumuna üzüldüm yaaa. Bnde 16 aylık evliyim umarım birdaha böyle bişey yasamazsınn. Akısına bırak canım. kendimizi paralasakta sonucu maalesef değiştiremiyoruz düşük filan derken gerçekten bünye alt üst oluyo her düşük yapan böyle diyo. Sen içini ferah tut ve bence bu ay klomeni dene. Ben senin yerinde olsam denerdim ki bnde önümüzdeki ay klomeni isticem drdan. Yine sen bilirsin.
bende öyle düşünüyorum benim kırmızılar yok kanda negatifi gördüm c tesi ama kırmızılar gelmedi 2 günde gelmesi gerek doktora gittiğimde oluştuysa iki günde olmuştur dedi öyleyse 14gün sonrası doluyor nerdeyse bakalım bekliyorum:)
insallah canım ocak ayı bizim olacakkeee aksama filan var mı bir planınız ?
evet deniycem yaaa sen bana iyi geldin :) evet dengem altüst oldu kanamam geç bitti ara kanamalarım oldu 3 aya zor toparladım resmen kendimi bu ay sogan kürüde yaptım bitti 2 gün sonra adet oldum şükür hersey daha iyi olacakkk
Hayırlısı olsun inşallahCanim Allah kismet ederse bir oglum olacak
Valla eşim sürpriz çok yapar bakalım ne yapacak bu sefer. Merakla bekliyorum bende :)
Evet hersey güzel olacak canım. Yanlız değilsin hepimiz bu yolda mücadele veriyoruz hani hepimiz hamile olsak sen olmasan kendini yıpratmanı anlarım ama hepimiz burada aynıyız beklentilerimiz aynı ve de burda azımsanmayacak kadar çoğunluktayız bak biz önceki topiclerden seninle tanışıyomuşuz beni biliyosun bende 1 yıldır bekliyorum bir gün gelcek biliyorum adet olduğumda bnde dibe batıorum adetim biter bitmez valla kendime geliyorum sil bastan yenia yı düşünmeye baslıorum sende moralin yüksek devam et bir gün bizde anne olacazzzz inan banaaa veee gülümseee
hmm hadi bakalımm
Melek bnde sürprizlere bayılırımmbakalım ne yapacak merak ettim. özel değilse anlatırsın belki
Anlatırım merak etme. En son onun doğum gününde yani mayısta süper bi sürpriz yaptım şok oldu resmen dibi düştü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?