2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Allah ın izniyle bişey olmaz herhalde ya ee senin kırmızılar geldi mi durdu mu ne alemde ?

bende öyle düşünüyorum benim kırmızılar yok kanda negatifi gördüm c tesi ama kırmızılar gelmedi 2 günde gelmesi gerek doktora gittiğimde oluştuysa iki günde olmuştur dedi öyleyse 14gün sonrası doluyor nerdeyse bakalım bekliyorum:)

canım ben 14 aylık evliyim seni hatırlıyorum nisan mayıs topiğinde birlikteydik ben o ara hamile kaldım ama düştü beniim düşükten sonraki dönem bu 2.5 aylık bebeklerimi kaybettim haziran sonunda ama düzenim 27 eylülden sonra anca oturdu o zaman adet oldum yıkandım ondan beri çalışıyorum gelmedi olmadııı

ya bazıları diyo kist yaptı çatlama iğnesi vuuldugum halde bazıları rahim duvarımı inceltti diyo bilmiyorumm korkuyorumm çokk tek bildiğim buuuu

kimyasallar her bünyede bir değill ama dr kullan dedi bende kullanacağım kısmet nasip :)

saol canım desteğin için çook teşekkür ederim

Ne güzel ya hikayesi de varmış :) hadi mogiş sıra sende sonra da elden ele gezsin patik inşallahhhhh uğurlu gelir temiz kalplisiniz kız siz :)

kimyasallar her bünyede bir değill ama dr kullan dedi bende kullanacağım kısmet nasip :)
evet bir ay bi bunu deniyim yaaa zaten 28 günde bir adet oluyorum çok uzamaz bekleme sürem inşallahh sende bi adet olda birlikte başlayalımm ben yarın içicemm günde 4 5 kürü incirde yiycem artık gerisi Allahtan

evet bir ay bi bunu deniyim yaaa zaten 28 günde bir adet oluyorum çok uzamaz bekleme sürem inşallahh sende bi adet olda birlikte başlayalımm ben yarın içicemm günde 4 5 kürü incirde yiycem artık gerisi Allahtan

evet rabbim bilirr :) bende adet olsam hemen başlayacağım ama gelmiyolar gelmiyolar

Canim Allah kismet ederse bir oglum olacak

aa öyle miii ben seni hatırlayamadım bnde yenisin diyorum kendimce. ama durumuna üzüldüm yaaa. Bnde 16 aylık evliyim umarım birdaha böyle bişey yasamazsınn. Akısına bırak canım. kendimizi paralasakta sonucu maalesef değiştiremiyoruz düşük filan derken gerçekten bünye alt üst oluyo her düşük yapan böyle diyo. Sen içini ferah tut ve bence bu ay klomeni dene. Ben senin yerinde olsam denerdim ki bnde önümüzdeki ay klomeni isticem drdan. Yine sen bilirsin.

evet deniycem yaaa sen bana iyi geldin :) evet dengem altüst oldu kanamam geç bitti ara kanamalarım oldu 3 aya zor toparladım resmen kendimi bu ay sogan kürüde yaptım bitti 2 gün sonra adet oldum şükür hersey daha iyi olacakkk

Anladım canım anı anımızı tutmaz oldu. Ya kan testi yaptırmasan valla bu durumda hamile olabilirsin dicem ama sonuç 2 filan da çıkmamış hani çıksaydı yükseldi mi acaba dcektm hatırladgm kadarıyla değern 0 sıfır çıkmıştı hamile ihtiöali çok çok az bir ihtimal. Hele iki gün filan sürüp durması da ilginç. dediğin gibi iki üç güne olursun. Hamile olmadığını bilip hala adet olamamakta çok yıpratıcı. Geçen ay bnde yasadm biliosun

Evet hersey güzel olacak canım. Yanlız değilsin hepimiz bu yolda mücadele veriyoruz hani hepimiz hamile olsak sen olmasan kendini yıpratmanı anlarım ama hepimiz burada aynıyız beklentilerimiz aynı ve de burda azımsanmayacak kadar çoğunluktayız bak biz önceki topiclerden seninle tanışıyomuşuz beni biliyosun bende 1 yıldır bekliyorum bir gün gelcek biliyorum adet olduğumda bnde dibe batıorum adetim biter bitmez valla kendime geliyorum sil bastan yenia yı düşünmeye baslıorum sende moralin yüksek devam et bir gün bizde anne olacazzzz inan banaaa veee gülümseee

evet canım çok teşekkür ederimm gerçekten o gün gelecek inşallahh Allahınn izniyle canımı sıkmıycam mutluu olucammm
kuaföremi gitsem saçımı felanmı boyatsam napsam bilemedimm hemde hiçç bilemedimmm boya alıp kendim mi boyasammm

Anlatırım merak etme. En son onun doğum gününde yani mayısta süper bi sürpriz yaptım şok oldu resmen dibi düştü :)
hmm hadi bakalımm
Melek bnde sürprizlere bayılırımm bakalım ne yapacak merak ettim. özel değilse anlatırsın belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…