2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

biz iyiyizzz sizz nasılsınızzz :):) bebiş nasılll bunlar ne tatlılar iki kızçe :)
Allaha sükür kanamam kesildi iğnelerim bitti ve ben çok iyiyim dün bebemi gördüm daha da iyi oldum bu arada doktor oğluşum olacağını söyledi.bakalım inşaAllah hayırlısı olsun...
sizden naber geçmişi okudum ama çok geriye gidemedim maşaAllah sayfalar katlanıyor sürekli yeni hamişler varmış tebrik ederim nilgunuk tebrikler ABCDEFCD tebrikler...

ohhh çok şükür ne güzel oğluşşşşşşş muuuuu topik oğlanlarıı artıyorrr iki çiçeğine bir böcük gelior demek allah nasip kısmet ederse çok sevindim :)

canım yanlış anlamışsın ekliyorum ben bir süre sonra yoksa bu listede bu kadar insan nasıl olurdu...istersen şimdi ver ekliyim istemezsen saygı duyarım...maksadımı daha evvel açıklamıştım umarım kırılmamışsındır üzülürüm yoksa

Yine bildim oglusun hayirli olsun abla cinsiywt ogrwnmek isteyen hamisler 12 13 haftalik bebis resimlerinizi yollayin cinsiyetini soyliyim medyum memis oldum

tosun paşamız çok sevindim canım hep böyle güzel gitsin...bu ay bereketli geçiyo kuzum

hayırlısı ile o haftalara bir gelsem hemmmennnn göndericem sana.Pekiiii sadece kese görüntüsünden alabilir miyiz tahminleri
Yine bildim oglusun hayirli olsun abla cinsiywt ogrwnmek isteyen hamisler 12 13 haftalik bebis resimlerinizi yollayin cinsiyetini soyliyim medyum memis oldum

ona sorsan bişi yapmamış tabi ben kendi kendimi yiyorum....tavsan dağa küsmüs dağın haberi olmamış misali

ne oldu hadi dede anlayalım bunca kol sinirlerini mahvettiğine göre onlara göre hep bizim yaptıklarımız önemli kendininkilerde ne varki :):):) klasik zihniyet :) tavşan dağı delip bi geçerse görerler günlerini

ohhh çok şükür ne güzel oğluşşşşşşş muuuuu topik oğlanlarıı artıyorrr iki çiçeğine bir böcük gelior demek allah nasip kısmet ederse çok sevindim :)
Allah kısmet ederse canım evet ya hiç sorma doktor dün pipi kelimesini kullandı bizim kızlar pipi ne diye soruyo bana :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…