kuşum kaygılım söylemiş sanırım kusuruma bakma azcık kestiriyordummogami bana adin soyadin lazim :)
Allaha sükür kanamam kesildi iğnelerim bitti ve ben çok iyiyim dün bebemi gördüm daha da iyi oldum bu arada doktor oğluşum olacağını söyledi.bakalım inşaAllah hayırlısı olsun...biz iyiyizzz sizz nasılsınızzz :):) bebiş nasılll bunlar ne tatlılar iki kızçe :)
gözün aydın olsun kuzum darısı kalp atışlarına olsun inşkızlar merhaba ben bugün kesemizi gördüm....İnşallah kalp atışımızı da duyarız haftaya
kuzum tekrar teşekkür ederim hiç unutmayacağım bir hediye oldu bu...bebişimin ilk patikleri teyzesinden geliyor...
gözün aydın olsun kuzum darısı kalp atışlarına olsun inş
canım senide tebrik ederim rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin inşaAllah...amin inşallah :)
kız üstüne bastın ayağını çek :)
Allaha sükür kanamam kesildi iğnelerim bitti ve ben çok iyiyim dün bebemi gördüm daha da iyi oldum bu arada doktor oğluşum olacağını söyledi.bakalım inşaAllah hayırlısı olsun...
sizden naber geçmişi okudum ama çok geriye gidemedim maşaAllah sayfalar katlanıyor sürekli yeni hamişler varmış tebrik ederimnilgunuk tebrikler ABCDEFCD tebrikler...
canım yanlış anlamışsın ekliyorum ben bir süre sonra yoksa bu listede bu kadar insan nasıl olurdu...istersen şimdi ver ekliyim istemezsen saygı duyarım...maksadımı daha evvel açıklamıştım umarım kırılmamışsındır üzülürüm yoksaBat tarihimi bilgilerimi mogami ye yazali 10 gün oldu beni listeye eklemedi nasıl daha fazla aktif olayım ki çalışıyorum evde işlerim oluyor canınız sağolsun eklemeyin beni varsa birşey yazarım belki yada sadece okurum yorum yapmadan
ona sorsan bişi yapmamış tabi ben kendi kendimi yiyorum....tavsan dağa küsmüs dağın haberi olmamış misaline yaptı acaba senin gibi gelinle de uğraşılmaz korkar bi şey yapmaya kv ama bilemedim :)
Yine bildimAllaha sükür kanamam kesildi iğnelerim bitti ve ben çok iyiyim dün bebemi gördüm daha da iyi oldum bu arada doktor oğluşum olacağını söyledi.bakalım inşaAllah hayırlısı olsun...
sizden naber geçmişi okudum ama çok geriye gidemedim maşaAllah sayfalar katlanıyor sürekli yeni hamişler varmış tebrik ederimnilgunuk tebrikler ABCDEFCD tebrikler...
tosun paşamızselam kızlar.cok sükür bugunku dr kontrolumuzde iyi geçti.hersey normal ve erkek oldugu kesınlestı artık.son havadısler benden bunlar.sızlerde ne gıbı gelısmeler var bakım :) calısmalar nasıl gıdıyor,yenı hamısler varmı?
Yine bildimoglusun hayirli olsun abla cinsiywt ogrwnmek isteyen hamisler 12 13 haftalik bebis resimlerinizi yollayin cinsiyetini soyliyim medyum memis oldum
mogamicim benim regl geldi.. yeni BAT 12 ocak 8. deneme olacak cnm..tosun paşamızçok sevindim canım hep böyle güzel gitsin...bu ay bereketli geçiyo kuzum
Ne demek canım benim :) güle güle giysin :) Rabbim nasip etsin yeter ki :) onların uğuruna inan rabbime dua et ben senin için dua ediyorum :)kuzum tekrar teşekkür ederim hiç unutmayacağım bir hediye oldu bu...bebişimin ilk patikleri teyzesinden geliyor...
ona sorsan bişi yapmamış tabi ben kendi kendimi yiyorum....tavsan dağa küsmüs dağın haberi olmamış misali
Allah kısmet ederse canım evet ya hiç sorma doktor dün pipi kelimesini kullandı bizim kızlar pipi ne diye soruyo bana :) :)ohhh çok şükür ne güzel oğluşşşşşşş muuuuu topik oğlanlarıı artıyorrriki çiçeğine bir böcük gelior demek allah nasip kısmet ederse çok sevindim :)
evet Kaygılı gönderdi sağolsun :)kuşum kaygılım söylemiş sanırım kusuruma bakma azcık kestiriyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?