evet canım çok teşekkür ederimm gerçekten o gün gelecek inşallahh Allahınn izniyle canımı sıkmıycam mutluu olucammm
kuaföremi gitsem saçımı felanmı boyatsam napsam bilemedimm hemde hiçç bilemedimmm boya alıp kendim mi boyasammm
gelecek gelmiycekseede bebiş gelsinn yafffffff
Sinir sıkışmasıydı galiba pazar günü çok sinirlendim o ağrı da o gün den hatıra kaldı Allah dan bugün geçti
Hayirli olsun oglusun oglusuma arkadas geldi demek :)selam kızlar.cok sükür bugunku dr kontrolumuzde iyi geçti.hersey normal ve erkek oldugu kesınlestı artık.son havadısler benden bunlar.sızlerde ne gıbı gelısmeler var bakım :) calısmalar nasıl gıdıyor,yenı hamısler varmı?
Anladım canım anı anımızı tutmaz oldu. Ya kan testi yaptırmasan valla bu durumda hamile olabilirsin dicem ama sonuç 2 filan da çıkmamış hani çıksaydı yükseldi mi acaba dcektm hatırladgm kadarıyla değern 0 sıfır çıkmıştı hamile ihtiöali çok çok az bir ihtimal. Hele iki gün filan sürüp durması da ilginç. dediğin gibi iki üç güne olursun. Hamile olmadığını bilip hala adet olamamakta çok yıpratıcı. Geçen ay bnde yasadm biliosun
Kiz bizede yollada bir komsumuz ve akrabamiz var cocuklari olmayan onlara veriyimbenim arkadasim silivri Sahilinde patik
canım benim silivri sahilinde böyle patik tezgahı acan bir arkadaşım var bun lar birgün stand ta satış yaparken bi tane kadın gelmiş patikleri çok beğenmiş bunlara demiş çocuğum yok ama bu patikten alıcam demiş kadın patiği aldığı ay hamile kalmış sonra patiği başkasına vermiş oda kalmış aradan 2 sene geçtikten sonra kadın arkadaşımı tezgahına geliyor ve durumu anlatıyor biz ankaradan geldik gene patik almaya birilerine vericez demiş. Arkadaşım da bana sanada vereyim bakarsın patik uğuru senide bulur dedi ve bana geçen ay mavi beyaz patik verdi bende kısmet dedim vitrinime koydum ve bende hamiş oldumondan Mogami ye de gönderdim :)
suan sarı koyulaştırsammmı diyorum kahveye ama ben beceremem eşim yardım ederse anca :) kesim aslında dökülüyo kesmek belki işe yarar aa eşim kısa saç sevmiyo hemde hiççİşte böylee. Kendin boyayabilirsen kendin yap. Yok ben bu işin içinden çıkamam dersen kuaföre gitt. Bende ocakta adet olursam sacımla uğrasacam sacımı biraz daha kestirecem kafaya koydumm. Bende saçımı geçen hafta boyattım iyi geldi
evet biliyorum bekle bekle neler düşündük ama yok bende 2 fln görseydim şüphe ederdim geç döllenmeden ama 0.100 de malesef :) ne yapalım bari kırmızılar gelsin bir an önce 40 günü bulduracaklar yinedoktora gidicem kısmet olursa ne yapıp edip
eşimin planlarına ayak uyduruyorum diyelim:)Neden o kadar geç basliyosun
canım ne sen sor ne ben söylim....aslında yazmak isterim ama sinirlerim tazelenir :) bi gelin neye sinirlenirama niye sinirlendinki sen arsinlim
canım ne sen sor ne ben söylim....aslında yazmak isterim ama sinirlerim tazelenir :) bi gelin neye sinirlenir
slm güzel anneler ve anne olmaya tam olarak hazırrr anne adayları nasılsınız bakim???
inşallah ben uğuruna inandım :) ve rabbiminde izniyle hamileyim :)aaa ne kadar anlamlıymıss bayıldım buna. Hikaye konusu gibi harika bişeyinş Mogamiye de uğur getirir.
amin inşallah :)Ne güzel ya hikayesi de varmış :) hadi mogiş sıra sende sonra da elden ele gezsin patik inşallahhhhh uğurlu gelir temiz kalplisiniz kız siz :)
Kiz bizede yollada bir komsumuz ve akrabamiz var cocuklari olmayan onlara veriyim
kuzum tekrar teşekkür ederim hiç unutmayacağım bir hediye oldu bu...bebişimin ilk patikleri teyzesinden geliyor...mogami patikler yola cikti canim yarin sende olurlar rabbimi. izniyle :)
kız üstüne bastın ayağını çek :)kayınvalidesine mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?