2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

İşte böylee. Kendin boyayabilirsen kendin yap. Yok ben bu işin içinden çıkamam dersen kuaföre gitt. Bende ocakta adet olursam sacımla uğrasacam sacımı biraz daha kestirecem kafaya koydumm. Bende saçımı geçen hafta boyattım iyi geldi

Hayirli olsun oglusun oglusuma arkadas geldi demek :)

evet biliyorum bekle bekle neler düşündük ama yok bende 2 fln görseydim şüphe ederdim geç döllenmeden ama 0.100 de malesef :) ne yapalım bari kırmızılar gelsin bir an önce 40 günü bulduracaklar yine doktora gidicem kısmet olursa ne yapıp edip

Kızlar bu bas ağrısı beni delirtti ben çıkıyorum az uzanayım ağrı gözlerime vuruyo. Görüşürüz canlar öpüldünüz

Kiz bizede yollada bir komsumuz ve akrabamiz var cocuklari olmayan onlara veriyim

suan sarı koyulaştırsammmı diyorum kahveye ama ben beceremem eşim yardım ederse anca :) kesim aslında dökülüyo kesmek belki işe yarar aa eşim kısa saç sevmiyo hemde hiçç

Git canım git. Ah ahh bir an önce gelse de bebişlerimiz rahatlasak yaw. Kafaya taka taka geldirecez bu gidişle bnm bas ağrısı geçmedi canım az gözlerimi dinlendireyim sonra görüşürüz. Kendine cici bak

mrb bayanlarr bizde bu ay ilk defa bebek çalışmlarını yaptık haftaya belli olacak inş. bebiş vardırrrr ALLAH isteyen herkese nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…