bende var canım ama düzenli yapamadığımdan çok faydası oldu diyemeyeceğim lakin etrafımda düzenli yapıp faydasını gören çok insan varMgulcum bizde koşu bandı aldık. Daha önce buraya deneyimi olan var mı diye yazdım ama kimse görmedi gsliba olsun. Ama daha kurulum olmadı bende bacaklarımi inceltmek istiyorum gerçekten de incelymeye yarıyor demi.
Evet tatli beklemedeyiz :) mgul de cift cizgiyi gormus cok sevindim valla bu kervana katilmak istiyom bn de
kuşum dün akşam paylaştım hani bizim toplu fotomuz var ya o iştehani ben foto göremedim amaa
wuhuuuuuuuuuuuu maaşallah haberler peşpeşe...gözün aydın kuzum...kanla netleştir listeye ekliyim...stres yapma sakın inş bu defa sağlıkla tutunacak
Beta 1319 kizlar hamileyimmmmm
oyyyy maaşallah uçmuş değer hep böyle gitsin inş...hadi bana bat ve deneme söyle ekliyim seniBeta 1319 kizlar hamileyimmmmm
Bir hamis daha...korkma içini ferah tut melegin seninle insaAlah... Ohhh ne güzel yaaa :):)
wuhuuuu süper haber buBeta 1319 kizlar hamileyimmmmm
@mgul 2ye 40dk kaldı bekliyoruzzz :) zehsel gibi sonuçların gelsin inşallah batunun nickini bilmiyorum oda yazar sanırım
Hadi bakalim tatlim... Kafanıza göre olsun tabii ilişki şu andan sonra sıkmayin kendinizi :)ne güzel olur sizi görsemmm :) kısmet belki birgün o da olur :) allah iyilikler versin size:) eve bugün çok mutluyum haberleri bekliyoruz gülümün bebişinden zehselden batudan :) 3 kutlama birden olur inşallah :) ilişki oluyor ama 2 3 günde bir :) kanda negatifi görünce umudu kesmiştim ama geç döllenme olduysa hiç bilemiyorum ki kısmet 40 günü baz aldım 36dayım anca 4 gün sonra telaş edebilirim rabbimin nasibi :) lekelenmlerden sonra adette gelmedi bi parça umudum o :)
MAŞALLLAHHH DEĞERLERE BAKKrabbim sağlıklı uzun ömürlü bir evlat nasip etsinnn kendine çok dikkat et :) gözünaydııı:)
oyyyy maaşallah uçmuş değer hep böyle gitsin inş...hadi bana bat ve deneme söyle ekliyim seni
Ohhh şükür değerinncok güzel maaşAllah minnosumuzaaa :)Beta 1319 kizlar hamileyimmmmm
wuhuuuu süper haber buhayırlı olsun tebrik ederim canım
oohhh misss missss ne güzelll tebriklerrr Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh canımmmBeta 1319 kizlar hamileyimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?