2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

oooooooooooooo bir cimcime geliyor maaşallah canım...evet cinsiyet tablosu yaptım yaklaşık 1 ay oldu...sen dinlen balım önemli değil kalbimiz senle zaten

Bacım benim iste senin güzelliğini de ekliyim resme...bi fıstıkta sensin teşekkürler güzel sözlerin için

Bu aralar girmiyorum canım bat eğer gününde gelirse 18 aralık bekliyorum bakalim
nerelerdesin kız sen...kasım listesinde deneme sayında vardı ama geride kaldı istersen denemeyi de söyle ekliyim ama sonucu da isterim

kuşuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm gözün aydın ayy çok heyecanlandımsen çoktan kana gitmişsindir dimi

Bu da benim testim sanirim hamileyim bugun hemen doktora gecen ay kimyasal dusuk yasamistim korkuyorum ne olur dua edin bana saglikla tutunsun bebeğim
wuhuuuuuuuuuuuu maaşallah haberler peşpeşe...gözün aydın kuzum...kanla netleştir listeye ekliyim...stres yapma sakın inş bu defa sağlıkla tutunacak

evet sen ov testine devam et senin ov testleri doğru gidiyor inşallah olmuştur inşallah :) hayırlısıyla beklemedeyiz desene :)

Ben 7 ay kırmızı kart gördüm ondan mıdır nedir 8.ay da hiç umudum yok 4 güne çıkar kokusu

çıkar çıkarda 8 de görürsün inşallah bebeği :):) wuslt 9 da gördü mgülün az kaldı biraz daha uzuyordu gördü bebişi diyelim allah izin verirse o yüzden sende bu ay göresin inşallah :)

Oyy canimin içi... Ben gelsem haber veririm ...:) sen hiç meraj etmek...iyiyiz hamd olsun biz...güzel haberler gördük burda sevindik...simcik senin adet de gelmemis daha...kan testi yaptirmissin ama bakalim ne olacak...ilişki oluyor mu hala :)

benim eşimde de aynı durum vardı ve bildiğim kadarıyla maydonoz suyu ile düşürdü...akşam gelince net bilgi alırım canım...şimdiden çok geçmiş olsun

ne güzel olur sizi görsemmm :) kısmet belki birgün o da olur :) allah iyilikler versin size:) eve bugün çok mutluyum haberleri bekliyoruz gülümün bebişinden zehselden batudan :) 3 kutlama birden olur inşallah :) ilişki oluyor ama 2 3 günde bir :) kanda negatifi görünce umudu kesmiştim ama geç döllenme olduysa hiç bilemiyorum ki kısmet 40 günü baz aldım 36dayım anca 4 gün sonra telaş edebilirim rabbimin nasibi :) lekelenmlerden sonra adette gelmedi bi parça umudum o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…