Bende folbiol var :) sabah akşam klomen öğlen folbiolbanada demedi ne dr ne eczacıı ama ben hepp saatli içerim bütün ilaçları ondan folikplus mıda içiomm ohhh misss :)
sağol gönlü güzel fıstıkAyy herkes ne kadar güzelmiş maşallah topiğin anneleri ve anne adayları :)
oooooooooooooo bir cimcime geliyor maaşallah canım...evet cinsiyet tablosu yaptım yaklaşık 1 ay oldu...sen dinlen balım önemli değil kalbimiz senle zatencinsiyet tablosu da mı başladı ben çoook geri kalmışımama işlerden giremiyorum evde de yorgunluktan bitmiş oluyorum doktor yüzde 95 kız dedi:) bakalım haftaya cuma tekrar gidicem ne diyecek:) sen nasılsın bakalım?
Bacım benim iste senin güzelliğini de ekliyim resme...bi fıstıkta sensin teşekkürler güzel sözlerin içinAllahım gözlerimi alamıyorum bu fıstıklardan maaşallah hepiniz ayrı bir güzel. Ben hamile olan ve olmak isteyenlerin değilde mankenlerin topiğinemi girdim yanlışlıkla? Nie uyarmıyosunuz arkadaşlar ya :) bir kez daha bu güzelliklerin arasında olmaktan onur ve gurur duydum
nerelerdesin kız sen...kasım listesinde deneme sayında vardı ama geride kaldı istersen denemeyi de söyle ekliyim ama sonucu da isterimBu aralar girmiyorum canım bat eğer gününde gelirse 18 aralık bekliyorum bakalim
sağol fıstık...bu topikte herkes güzelMaşallah hepiniz manken gibisiniz
güzeldir tabüsü...sende fıstıksındır...hepimiz öyleyizVaaayyy ben bu fotoları ilk defa görüyorum hepsi birbirinden güzelmiş
Insallah canım ya nasil listedeki kizlar bize umut oluyor biz de oluruz inşallah :)
kuşuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm gözün aydın ayy çok heyecanlandımkızlar çok heyecanlıyım nasıl diyeceğim koltuğa yapışıp kaldım kocamda inanmaz kan testi olmadan ama ateşim ani yükseldi bat günümdetest yaptım silik çizgi iki ayrı testte şimdi ben bugün kan vereceğim bakalım haa bi de dün biraz sulu açık kahve akıntım gelid kesin regl olcam dedim bi daha gelmedi
güzeldir tabüsü...sende fıstıksındır...hepimiz öyleyiz
Kuşummm nasilsin :)
wuhuuuuuuuuuuuu maaşallah haberler peşpeşe...gözün aydın kuzum...kanla netleştir listeye ekliyim...stres yapma sakın inş bu defa sağlıkla tutunacakBu da benim testim sanirim hamileyim bugun hemen doktora gecen ay kimyasal dusuk yasamistim korkuyorumne olur dua edin bana saglikla tutunsun bebeğim
Kocacim sagolsun 13. Gun gece beni aglatti sinirden dondu tötunu horlayarak uyudu okuz.. O yuzden yapamadik canm ama kismet artik kasiklarda bisiler oluyo surekli .. Dikkat ediyorum olabildigince temizlik yaptim herseyi koca yapti bebek varsa diyince kuzu kuzu yapti valla:) bakalim canm ilk iliskiden tutmus olsa 24 unde testte cikar diye dusundum teste gore bakicaz
Ben 7 ay kırmızı kart gördüm ondan mıdır nedir 8.ay da hiç umudum yok 4 güne çıkar kokusu
geçmiş olsun kuzu...hain kocalarGünaydın kızlar nasılsınız.....sevgili kocam sonunda başardı ve gribini bana bulaştırdı sümüklü sumuklu yatıyorum :'(
Oyy canimin içi... Ben gelsem haber veririm ...:) sen hiç meraj etmek...iyiyiz hamd olsun biz...güzel haberler gördük burda sevindik...simcik senin adet de gelmemis daha...kan testi yaptirmissin ama bakalim ne olacak...ilişki oluyor mu hala :)iyiyim esmam sen nasılsın bebişimiz nasıl? c tesi test için hastanede birini gördüm sana benziyordu yeşil gözleri düzgün burnu uzun uzun baktım dedim edirnede ama belki bi umut ist a yolu düşmüştür :)
benim eşimde de aynı durum vardı ve bildiğim kadarıyla maydonoz suyu ile düşürdü...akşam gelince net bilgi alırım canım...şimdiden çok geçmiş olsungünaydınlar olsun hatunlar..
Hepiniz için hayırlı bir gün olsun hastalıklardan ırak..
Eşim de taş çıktı.. 2 gündür kıvranıyor garibim.. kadın için doğum sancısı neyse, erkek için de taş düşürme aynıymış hatta daha da sancılı geçermiş
Bildiğiniz taş eritme ya da düşürme yöntemleri var mı?
Evet tatli beklemedeyiz :) mgul de cift cizgiyi gormus cok sevindim valla bu kervana katilmak istiyom bn deevet sen ov testine devam et senin ov testleri doğru gidiyor inşallah olmuştur inşallah :) hayırlısıyla beklemedeyiz desene :)
Oyy canimin içi... Ben gelsem haber veririm ...:) sen hiç meraj etmek...iyiyiz hamd olsun biz...güzel haberler gördük burda sevindik...simcik senin adet de gelmemis daha...kan testi yaptirmissin ama bakalim ne olacak...ilişki oluyor mu hala :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?