2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

durr sweettt durrr :):) heyecan yaparım sonra 40ta kırmızıyı görürüm gerçi hemen dr a gidicem artık çok sıkılmam uğraş dur derken :)

Ben de düzensiz adet görüyorum bazen 35 gün 40 gün hatta nadiren5 gün ..Bu sebepten Yumurtlama dönemimi saptayamadığımdan planlı bir döllenme olamıyor maalesef... Bu ay ilk denemelerdi... Geçen ay 20.sinde adet gördüm bu ay 5Ocak a kadar adet olmazsam test yapacağım :) Hayırlısı olsunnn............

Canim sen eger 35 gunde oluyorsan 19. Gunu falan yumurtalama olur hatta 21. Gunu oda gec dollenmeye sebep oluyor

canım ben normalde 35te bir oluyordum ama kimyasaldan sonra 40 günde bir oldum iki aydır ama bu ay ilaç vs etkisi bitmiştir diye 35i baz aldım bugün 36.günüm eğer 40 ta olacaksam yum büyük ihtimal 8inde oldu ben 6 gün sonrasına kanda baktırmış oldum çıkmadı neyseee her halükarda kırmızıları bekleyelim sürpriz olursada kısmet:)

Kız kaygılı bu ayda bi hikmet var....bu iş bu ay olmuştur umarım

merhaba :) sen bence son çalışmalarını yap 27 günde hala ümit var demektir hakkında hayırlısı olsun yalnız 3 4 ay sonra bi dr kontrolüne git istersen benim adetlerim kimyasaldan sonra düzensizleşti dr pko eğilimi olablir dedi adet düzensizliği sıkıntı malesef ama senin korunmayı bıraktığın içinde gecikmeler olabilir bekleyip düzenini takip et bakalım :)

heee bebek için yok kız o büyük ya annemden beklemiş aramasını Kayınvalidem sever kendini saydırmayı ben yeteri kadar sayıyorum annem de sayacak yetmiyo kadına offf allahım ya :)
ayyyy bu tavırlar....kızını almış yetmemiş mi anasına da kaynanalık yapmaya çalışıyor....bıraksın bu işleri duyma sen onun laflarını canım

Kocacim sagolsun 13. Gun gece beni aglatti sinirden dondu tötunu horlayarak uyudu okuz.. O yuzden yapamadik canm ama kismet artik kasiklarda bisiler oluyo surekli .. Dikkat ediyorum olabildigince temizlik yaptim herseyi koca yapti bebek varsa diyince kuzu kuzu yapti valla:) bakalim canm ilk iliskiden tutmus olsa 24 unde testte cikar diye dusundum teste gore bakicaz

Canım benim endişenm daha önceden 3 kere düşük yapmış olmamdan kaynaklanıyor bu yüzden korkuyorum...
biliyorum düşüklerini ama daha ilk kez hamile kalan arkadaşlarımızın içi gidiyor bişey olacak diye...ya ben naparım...dün eşime açtım konuyu napıyım dedim...korun dedi bana nisanda çalışma yaparız dedi..zaten doktorumda 3 ay korun demişti... .senin patiğin ben korunmayı bıraktıktan sonra uğur getirecek bana canı gönülden inanıyorum...

Ben 7 ay kırmızı kart gördüm ondan mıdır nedir 8.ay da hiç umudum yok 4 güne çıkar kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…