etme etmee boşverr amannnBUGÜN 36.GÜNÜM YA 37 DİYORUM SABAH BERİNEYSE EVET H SONUNA ANLARIZ :) DAHA BATA VAR HEVES EDEMEM :)
durr sweettt durrr :):) heyecan yaparım sonra 40ta kırmızıyı görürüm gerçi hemen dr a gidicem artık çok sıkılmam uğraş dur derken :)
Canim sen eger 35 gunde oluyorsan 19. Gunu falan yumurtalama olur hatta 21. Gunu oda gec dollenmeye sebep oluyor
etme etmee boşverr amannnbende klomenimi içtimmm hopp yumoşlar büyüsünn ohh ohh hoop hoop
Bende ilkini ictim :) yapti mi bi etki sendeetme etmee boşverr amannnbende klomenimi içtimmm hopp yumoşlar büyüsünn ohh ohh hoop hoop
Kız kaygılı bu ayda bi hikmet var....bu iş bu ay olmuştur umarımcanım ben normalde 35te bir oluyordum ama kimyasaldan sonra 40 günde bir oldum iki aydır ama bu ay ilaç vs etkisi bitmiştir diye 35i baz aldım bugün 36.günüm eğer 40 ta olacaksam yum büyük ihtimal 8inde oldu ben 6 gün sonrasına kanda baktırmış oldum çıkmadı neyseee her halükarda kırmızıları bekleyelim sürpriz olursada kısmet:)
Ben de düzensiz adet görüyorum bazen 35 gün 40 gün hatta nadiren5 gün ..Bu sebepten Yumurtlama dönemimi saptayamadığımdan planlı bir döllenme olamıyor maalesef... Bu ay ilk denemelerdi... Geçen ay 20.sinde adet gördüm bu ay 5Ocak a kadar adet olmazsam test yapacağım :) Hayırlısı olsunnn............
Kız kaygılı bu ayda bi hikmet var....bu iş bu ay olmuştur umarım
Bende ilkini ictim :) yapti mi bi etki sende
aynen kuzum hadi göreyim seniben adet olduktan sonra maydonoz buharını tekrar yapıcam spermlere yol acmak lazım dımı yahuu
ayyyy bu tavırlar....kızını almış yetmemiş mi anasına da kaynanalık yapmaya çalışıyor....bıraksın bu işleriheee bebek için yok kız o büyük ya annemden beklemiş aramasınıKayınvalidem sever kendini saydırmayı ben yeteri kadar sayıyorum annem de sayacak yetmiyo kadına offf allahım ya :)
bende bugun içtim bi tane halen bişi yok daha 1 saat oldu içeli saatli içicem ben 11.30 dan 11. 30 a :)Bende ilkini ictim :) yapti mi bi etki sende
evet evettt büyüsünler yumoşcuklarrr ehehehohhh büyüsünlerde çatlayıp bebiş yapsınlarr :):)
Insallah canım ya nasil listedeki kizlar bize umut oluyor biz de oluruz inşallah :)sende yaptı mı klomen bebişleri bu ay dizi dizi gelsin inşallah :)
Kuşummm nasilsin :)sende yaptı mı klomen bebişleri bu ay dizi dizi gelsin inşallah :)
10.30 22.30 yapayim olmadi bana birsey demedi doktor amabende bugun içtim bi tane halen bişi yok daha 1 saat oldu içeli saatli içicem ben 11.30 dan 11. 30 a :)
Kocacim sagolsun 13. Gun gece beni aglatti sinirden dondu tötunu horlayarak uyudu okuz.. O yuzden yapamadik canm ama kismet artik kasiklarda bisiler oluyo surekli .. Dikkat ediyorum olabildigince temizlik yaptim herseyi koca yapti bebek varsa diyince kuzu kuzu yapti valla:) bakalim canm ilk iliskiden tutmus olsa 24 unde testte cikar diye dusundum teste gore bakicazcanım hayırlısı olsun keşke 13 tede çalışma olsaymış :) ama tamamen kısmet bence senin koyulaşıyor giderek ve bu bebişten o yüzden ilişkiyi geçtim dikkat etsen iyi olur ama umutlandırmak istemem kistte lh yükseltir mi bilmiyorum kisti salla sanmıyorum artık yine kist olduğunu hemen :)
banada demedi ne dr ne eczacıı ama ben hepp saatli içerim bütün ilaçları ondan folikplus mıda içiomm ohhh misss :)10.30 22.30 yapayim olmadi bana birsey demedi doktor ama
biliyorum düşüklerini ama daha ilk kez hamile kalan arkadaşlarımızın içi gidiyor bişey olacak diye...ya ben naparım...dün eşime açtım konuyu napıyım dedim...korun dedi bana nisanda çalışma yaparız dedi..zaten doktorumda 3 ay korun demişti... .senin patiğin ben korunmayı bıraktıktan sonra uğur getirecek bana canı gönülden inanıyorum...Canım benim endişenm daha önceden 3 kere düşük yapmış olmamdan kaynaklanıyor bu yüzden korkuyorum...
Ben 7 ay kırmızı kart gördüm ondan mıdır nedir 8.ay da hiç umudum yok 4 güne çıkar kokusuinşallah :) canım bu ayda hikmetler çok çok şükür rabbimin işi belli olmaz mümkün olmayan bi şey yoktur ama geç döllenmeyse keşkeee neyse küçücük bi umudum var artık kırmızılara kadar bu idare eder beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?