Cnm hayırlı uğurlu olsun allak kycağına almayı nasip etsin çok çokkkkk sevindim yaa :):)Beta 1319 kizlar hamileyimmmmm
akşam hallederim kuzum yalnız bi artist daha eklendi aramıza...maaşallah fıstık gibisinYolladım mogamim
tamam kuzum hallederim tabiki...hayırlısı olsunMogami'cim beni de Ocak bat ına ekler mısın? 11 Ocak - 15.deneme..
kuşuuuuuuuuuuuuuuuuuuummm patikler geldiiiiCanım benim endişenm daha önceden 3 kere düşük yapmış olmamdan kaynaklanıyor bu yüzden korkuyorum...
akşam hallederim kuzum yalnız bi artist daha eklendi aramıza...maaşallah fıstık gibisin
hmm o zamanPamukprncess ü bekliyorumm işlerde kaldı burdayım ne zamandr yaw. Neyse ufaktan gide gele mutfagı toparliyim bariii
kuşuuuuuuuuuuuuuuuuuuummm patikler geldiiiiPembiş pembiş çok güzeller...bunlar senin kendine aldıkların mı yoksa yeni mi aldın...bana evlenirken en yakın arkadaşım pembe emzik hediye etmişti şimdi patikleri de pembe görünce var bu işte bi keramet dedim...yaaa şimdi gelde hap kullan çok teşekkür ederim nesllim hediye için
gittim ama sonucu alamadık mogamim daha bana regl gelecek gibi geliyor keşşke gecikmeyi bekleseydim diyorum eşimi sabahın köründe uyandırdımkuşuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm gözün aydın ayy çok heyecanlandımsen çoktan kana gitmişsindir dimi
Cok sukur cnm degerim 1319
Benimde işler duruyo çok sıkışıyorum sonra
ne oldu ki tatlım sonuç yok daha uyuyordumPamukprncess Canm nerdesin müdürle görüşmem lazim seni bekliyorum ha ☺☺
gittim ama sonucu alamadık mogamim daha bana regl gelecek gibi geliyor keşşke gecikmeyi bekleseydim diyorum eşimi sabahın köründe uyandırdım
gittim ama sonucu alamadık mogamim daha bana regl gelecek gibi geliyor keşşke gecikmeyi bekleseydim diyorum eşimi sabahın köründe uyandırdım
Kac ayliktik acaba biz ☺☺ esim sinir oluyo bu tezcanli huyuma sabirsizsin diyo hatta slogani bile var sabir sıfır azim yüzde yüz ☺☺☺offf ya ne zaman çıkacak saat 2 oldu
evet burdaki kızları geldgmden beri takip ediyorum ilk zamanlardaki arkadaslıklar daha kalıcı oluyo Wuslata da çok sevindim Allah ım güldürdü yüzünü. İnşallah Rabbim bizimde en kısa zamanda yüzümüzü güldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?