2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım benim endişenm daha önceden 3 kere düşük yapmış olmamdan kaynaklanıyor bu yüzden korkuyorum...
kuşuuuuuuuuuuuuuuuuuuummm patikler geldiiii Pembiş pembiş çok güzeller...bunlar senin kendine aldıkların mı yoksa yeni mi aldın...bana evlenirken en yakın arkadaşım pembe emzik hediye etmişti şimdi patikleri de pembe görünce var bu işte bi keramet dedim...yaaa şimdi gelde hap kullan çok teşekkür ederim nesllim hediye için

bende olsamm kullanmam:):)

kuşuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm gözün aydın ayy çok heyecanlandımsen çoktan kana gitmişsindir dimi
gittim ama sonucu alamadık mogamim daha bana regl gelecek gibi geliyor keşşke gecikmeyi bekleseydim diyorum eşimi sabahın köründe uyandırdım

gülün üstünede gittikçe gittik ama uzun zamandır beklediklerimin arasında o yüzden çok güzel gelecek bu haber W wuslt ı da buraya geldiğim günden beri bekliyordum çok sevinmiştim :)
evet burdaki kızları geldgmden beri takip ediyorum ilk zamanlardaki arkadaslıklar daha kalıcı oluyo Wuslata da çok sevindim Allah ım güldürdü yüzünü. İnşallah Rabbim bizimde en kısa zamanda yüzümüzü güldürür
Pamukprncess yerine ben daha çok heyecanlıyım inş hamiledir heyecandan üstüne gittik inş kusura bakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…