2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kac ayliktik acaba biz ☺☺ esim sinir oluyo bu tezcanli huyuma sabirsizsin diyo hatta slogani bile var sabir sıfır azim yüzde yüz ☺☺☺

ANNEMDE DİYO BEN DOĞURMASAM 9 AYLIK DEMEM NE GELDİYSE BAŞIMIZA ACELEDEN EŞİNİN SLOGANI HARİKA AZİM ZİRVEDE SABIR YERLERDE HEEE

amin darısı bizlere :):) bende çok heyecan yaptımmm ve nihayet geldi güzel haber

@mgul aaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hamişssssssssssssssiiiiiiiinnn sana kaygılandımmm ssen sevin sevin tadını çıkarrr allahımmm sağlıklı mutlu uzuuunnn ömürlü bir bebiş versiiinnnnn nihayet bugünleri de gördük çok şükür 2 gün sonraa daha cafcaflı sevinicemmm :):):) inşallahhh rabbim kat kat arttırır değerini :)

çok güzeller kaygılım ya ders çalışıyorum bi yandan ve önüme koydum patikleri baktıkça sırıtıyorum

mantıkla duygular arasında kaldık ama her küçük popoda her zıbında bebekte her ağlama sesinde evlat diyor içim derken bile gözlerim doldu şu an çok fena iki gündür gözlerim hiç kurumuyor fındık vardı masamda küçüğünü bile yiyemiyorum yavru fındık diye fenalardayım başlarım dünyanın işine gücüne kariyerine öncelik bizlerin sağlığı sonra bebiş sonra iş güç kariyer bir anne her zman güçlü olmalı dersine de çalışır bi şekilde okulu bırakıp evlenmiyoruz ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…