- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Geldi balim dun de yaptim bugun de negatif ama gul umut oldu bat gununde gormus bekliyim.bakalim daha var gunume ☺☺[/QUOTE]Canimmm testlerin geldi miiiii :):):)
Kac ayliktik acaba biz ☺☺ esim sinir oluyo bu tezcanli huyuma sabirsizsin diyo hatta slogani bile var sabir sıfır azim yüzde yüz ☺☺☺
evet burdaki kızları geldgmden beri takip ediyorum ilk zamanlardaki arkadaslıklar daha kalıcı oluyo Wuslata da çok sevindim Allah ım güldürdü yüzünü. İnşallah Rabbim bizimde en kısa zamanda yüzümüzü güldürür
@mgul yerine ben daha çok heyecanlıyım inş hamiledir heyecandan üstüne gittik inş kusura bakmaz
amin darısı bizlere :):) bende çok heyecan yaptımmm ve nihayet geldi güzel haber
çok güzeller kaygılım ya ders çalışıyorum bi yandan ve önüme koydum patikleri baktıkça sırıtıyorumbende olsamm kullanmam:):)
Bi foto yap gorelim su patikleri canm merak.merak merak ☺☺çok güzeller kaygılım ya ders çalışıyorum bi yandan ve önüme koydum patikleri baktıkça sırıtıyorum
çok güzeller kaygılım ya ders çalışıyorum bi yandan ve önüme koydum patikleri baktıkça sırıtıyorum
tamam fıstık eşim gelsin hallederim...dün gece nasılsın dedim dönmedin bana senBi foto yap gorelim su patikleri canm merak.merak merak ☺☺
canım hayırlı olsun çokk sevindimm , çok güsel bi haber bu, darısı başımıza :)
tebrik ederim canim hayirli ugurlu olsun rabbim kucaqina almayida nasip etsin
sag elinde tum topicteki arkadaslara bizede dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?