Hımm anladım mogamicim Sağol. Ben düzenli yapacağım inşallah. Çok ses yspiyor mubende var canım ama düzenli yapamadığımdan çok faydası oldu diyemeyeceğim lakin etrafımda düzenli yapıp faydasını gören çok insan var
yavru fındıkmantıkla duygular arasında kaldık ama her küçük popoda her zıbında bebekte her ağlama sesinde evlat diyor içim derken bile gözlerim doldu şu an çok fena iki gündür gözlerim hiç kurumuyorfındık vardı masamda küçüğünü bile yiyemiyorum yavru fındık diye fenalardayım başlarım dünyanın işine gücüne kariyerine öncelik bizlerin sağlığı sonra bebiş sonra iş güç kariyer bir anne her zman güçlü olmalı dersine de çalışır bi şekilde okulu bırakıp evlenmiyoruz ya :)
@mgul canım eşin nasıl bu arada sevinçten uçuyodur sakın onun moralini düşük vs deyip bozma sevinin sarılın ne güzelll yalnızzz şu rejimi hemen bırakıyorsun ve hareketlerin sınırlı olsunn şu iki hafta evde bi şey yapmıyorsun anlaştık mı :)
valla tempona bağlı yani 4 te çok çıkmıyo sesi ama 6-7 de çıkıyo...lakin benim alttakiler gündüz çalıştıklarından sorun olmuyor...Hımm anladım mogamicim Sağol. Ben düzenli yapacağım inşallah. Çok ses yspiyor mu
Oyyy çok haklisi. , mende agladiiimmm :):):) yerim seni yaa...melekler gibisi var mi... Hepimiz ne kadar mutlu oluyoruz burdaki haberlere... :)mantıkla duygular arasında kaldık ama her küçük popoda her zıbında bebekte her ağlama sesinde evlat diyor içim derken bile gözlerim doldu şu an çok fena iki gündür gözlerim hiç kurumuyorfındık vardı masamda küçüğünü bile yiyemiyorum yavru fındık diye fenalardayım başlarım dünyanın işine gücüne kariyerine öncelik bizlerin sağlığı sonra bebiş sonra iş güç kariyer bir anne her zman güçlü olmalı dersine de çalışır bi şekilde okulu bırakıp evlenmiyoruz ya :)
yavru fındıkAllah ne etmesin seni....elbet minik kaygılı minik mogiş teşrif edecekler üzme kendini sıkma tatlı canını...hayat 1 gün o da bugün...anı yaşa kuşum...
Oyle miii canm.Özür bakmadim heralde bildirimlere gul un heyecanindan ☺ hemen bakoruumtamam fıstık eşim gelsin hallederim...dün gece nasılsın dedim dönmedin bana sen
canım gül ün günü geçmiş miydi yaa
Ay maşallah canım ya. Inşallah bu defa sağlıkla tutunur bebeğin. Baya da yüksek çıkmış erken döllenme mi neBeta 1319 kizlar hamileyimmmmm
Kendm sorup kendim unutan ben ☺ cok komigim ayol alzaymir oldum ☺☺ canm bat a gun sayiyorum ben gerginlik stres iste hsg olcak bu ay da olmadiysa..betiiiiiiiii napıyorsun kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?