2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Süper fikir mogamıcım bencede cok ıyı hep orda devam ederız torunlarımızı gorunceye kadar bu arada sanırım senın kucuk mogamıler yola cıktıgelıyor tatlım ınsallahta öyledır
Balım umarım Öyledir... Topik olayını yapıcam valla

bir süredir yazmasam da takip ediyordum eski topiği.Bu ay sen hiç kafaya takmadın strese girmedin mart a kadar olmıcak zaten dedin kafan rahatladı umarım bunlar bebişinin gelmesine vesile olmuştur bu ay
Oyyy Balım Allah Razı olsun... Inşallah öyle olmuştur olmasa da bildiğin gibi marta kadar salla gitsin demeye devam... Listeye eklenmek istersen bat ve deneme sayını yaz kuzum

Başınız sağolsun kuzum RAbbim sabır versin ailesine

Benım goguslrım sıstı dolgunlastı senın nasıl olmustu canım benımda 4 gun var evet canım guzel hyecanlar ınsanı dırı tutuyor ınsallah sonuda guzel olur heyecana heyecan katlanır
Benim gogusler bu ay daha da damarlandi bebek te yok niye oluyor boyle anlamadim

Başınız sağolsun kuzum RAbbim sabır versin ailesine
İnşallah büyümemişlerdir kuzum haber vermeyi unutma
mogamicim doktor dün kistin biri 4 cm olmuş diğeri yok dedi. Küçük görünen birsey var o yumurtan dedi. Bende şaşırdım. Artık kozan a gidince kendi doktoruma gorunurum tekrardan. Inşallah dediği gibidir biri gitmişti

Kaygılıcım dün doktor kist 4 cm olmuş dedi diğeri de yok dedi ordaki görünen şey küçük yumurtan dedi. Inşallah dediği gibidir gitmiştir birtanesi

Benim gogusler bu ay daha da damarlandi bebek te yok niye oluyor boyle anlamadim

Valla bende anlamıyorum canım benım bu yasıma kadar adetten once hıc agrımazdı gogsum ama ılk defa yasadım gecen aylarda kesın bebıs dedım yıne cıkmadı benım hormanlar degıstı daha duzene bınmedı sanırım evlendıkten sonra

Canım sen nerdensın

Bu günde olmadım eve geçerken nöb eczaneden test alacağım yarın sabah yaparım artık

Mogişciiimmmmmmm, inşallah gebesindir, senin için dua edicem şu andan itibaren.
Yaaaa gönlü güzel arkadaşım Allah bin kere Razı olsun canımın içi Rabbim sana da senin gibi evlatlar nasip etsin

Aminnnn, hepimize inşallah.

Kontrollerini ihmal etme kuzum... Soğan kürü 2 den büyükler için işe yaramaz diyorlar ama acaba yapsan mı...

Mogami bu arada benim yeni bat 26 Kasım 50. Ci deneme. Daha adetim bitmedi ama yine de yazayım dedim. Bakalım ne olacak
Eve geçince eklerim Balım bide naçizane tavsiyem eğer madden sıkıntınız yoksa tüpü düşün derim kist içinde gebelik iyi olur sezeryan olursan hem bebişi alırlar hem kistini

Kontrollerini ihmal etme kuzum... Soğan kürü 2 den büyükler için işe yaramaz diyorlar ama acaba yapsan mı...
Etmicem zaten soğan kürü artı testere dişli aslan pencesi kürü yapmıştım geçen ay. Devam edeyim mi sence. Birde civanperçemi ve ballı macun iyi geliyor diye okudum kadın hastalıklarına.

Benim gogusler hep agirir korunmayi biraktiktan sonra daha erken basladi ve siddeti artti.seninkiler de insallah bebis hazirligi icindir.bu ay butun hazirliklar tamamlanmistir belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…