Bu kist daha yeni ya bir süre daha bekleyelim dedik eşimle öyle konuştuk. Baktık olmuyor oturur konuşuruz ne yapacağımızı diye konuştuk. Biraz daha bekleyelim bakalum. Hem o zamana kadar maddi olarak daha da rahatlarizEve geçince eklerim Balım bide naçizane tavsiyem eğer madden sıkıntınız yoksa tüpü düşün derim kist içinde gebelik iyi olur sezeryan olursan hem bebişi alırlar hem kistini
Oyyy Balım Allah Razı olsun... Inşallah öyle olmuştur olmasa da bildiğin gibi marta kadar salla gitsin demeye devam... Listeye eklenmek istersen bat ve deneme sayını yaz kuzum
Benim gogusler hep agirir korunmayi biraktiktan sonra daha erken basladi ve siddeti artti.seninkiler de insallah bebis hazirligi icindir.bu ay butun hazirliklar tamamlanmistir belkide
Canim ben Adana'nın kozan ilcesindeyiz. Sen ???Canım sen nerdensın
Belki de diğer kist ondan kaybolmuştur devam et derimEtmicem zaten soğan kürü artı testere dişli aslan pencesi kürü yapmıştım geçen ay. Devam edeyim mi sence. Birde civanperçemi ve ballı macun iyi geliyor diye okudum kadın hastalıklarına.
Inşallah Hayırlısı olur balımBu kist daha yeni ya bir süre daha bekleyelim dedik eşimle öyle konuştuk. Baktık olmuyor oturur konuşuruz ne yapacağımızı diye konuştuk. Biraz daha bekleyelim bakalum. Hem o zamana kadar maddi olarak daha da rahatlariz
Eve geçince eklerim canım... Rabbim bir daha yaşatmasıncanım iyi olur aslında listede kendimi görmek .bu kürtaj sonrası 2.denemem batım da 11 kasım eklersen sevinirim
Belki de.. Birde benim adetim az geliyor doktora sordum önemli değil birsey olmaz ondan kıstte yapıyor olabilir dediBelki de diğer kist ondan kaybolmuştur devam et derim
Canim ben Adana'nın kozan ilcesindeyiz. Sen ???
Hnm yani benim kistte 3 ay adetimi olmamı engellemiştiBelki de.. Birde benim adetim az geliyor doktora sordum önemli değil birsey olmaz ondan kıstte yapıyor olabilir dedi
Hımm bizde ilçedeyiz işte. Eşimin tayini dolayısıylabende adanadayım canım kozan dıyınce merak ettım canım
Hımm bizde ilçedeyiz işte. Eşimin tayini dolayısıyla
Söyle yoksa test mi yaptın. Olumlu mu ciktiKızlar size bişiy söylücem.
Testim silik çizgi ama sanırım geç döllenme çünkü çok çok silik. Pzts kana gidicem bana dua edin.
Eve geçince eklerim canım... Rabbim bir daha yaşatmasın
insallah bebise hazirliktir canim.bende sali gunu hormon testi yaptirmaya calisicam ev doktoru insallah yapar.kadin doktoru 10 aralik a gün verdi.üstelik o zaman adetim de coktan gecmis olucak saglikli sonuc vermez.esim de sperm testi yaptiricak.her sey normal cikarsa biraz daha rahatlarim.Benımde korunmayı bıraktktan bırkac ay sonra agrımaya basladı canım ınsallah tamamlanmıstırda bebısım gelmıstır kuzum ama korunmayı bıraktıktan sonra benım hormonlarım baya degıstı nedendır anlamadım
Nasıııııııııııı ay çok HeyecanlıTestim silik çizgi ama sanırım geç döllenme çünkü çok çok silik. Pzts kana gidicem bana dua edin.
ne güzel olur mogamim tekhamişlik olamayack derdimiz nasılsa herşeyi yıllarca paylaşır samimiyeti ilerletirizTopik sahibi Pelin ama bende fahri yönetici sayılırım kuzum lakin ilerleyen zamanlarda hepimizin bir arada olacağı ve değiştirme derdi olmayan bi topik açmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?