2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Benım akıntım bır sabah geldı canım ıc camasırım ıp ıslak olmustu ve lavaboda kurualadıgımda pecetey geldı gordum ertesı gun bır daha geldı sonra daha yogun bır sekılde geldı bugunde kasıkarımda yıne sancı var ve ıc camasırım hafıf ıslanıyor benımde sadece ayaklarım buz gıbı botun ıcınde bıle ısınmıyor ınsallah benımkılerde bebıstendır canım bırde benım sabahları kalbım carptı bırkac gun ve bu hafta ıcı aynaya baktıgımda kıprıklerımde degısıklık hıssettım umarım bunlar benı yanıltmaz

ayy hadi inşallah cnm kendinde değişiklik hissediyosan çok güzel bi haber gelecek inşallah stres yapma akışına bırak

ayy hadi inşallah cnm kendinde değişiklik hissediyosan çok güzel bi haber gelecek inşallah stres yapma akışına bırak

Degısıklık hıssedıyorum canım kasık agrılarımda bu ay degısıktı bakalım artık hayırlısı canım stres degılde heyecan yapııyorum bazen eger cumaya kadar adet olmazsam cuma sabahı veya cumartesı sabahı test yaparım canım

kızlar benim kasık ağrılarım arttı çok batma oluyo dünden beri kendimi bitik hissediyorum aşırı yorgun iştahsızım
ben de sadece batma oluyo doktor normal rahim büyüyor dedi,halsizlik ve iştahsızlık 3. 4 gündür bendede var ve git gide artıyor, ama doktor yemene dikkat et,az vesık ye dedi, Bi de haftada iki kere balık ye mutlaka dedi

ben de sadece batma oluyo doktor normal rahim büyüyor dedi,halsizlik ve iştahsızlık 3. 4 gündür bendede var ve git gide artıyor, ama doktor yemene dikkat et,az vesık ye dedi, Bi de haftada iki kere balık ye mutlaka dedi

Allah saglıcakla bebegını kucagına almayı nasıp etsın canım senın belırtıleırn neydı canım batma dedıgınız kramp seklındemı oluyor

kızlar benim bu ay 2.denemem (kürtajdan sonra)ama yine hiç ümitli değilim bat 11 kasım .@elisa sende baya bir belirti var sanki ama hayırlısı ....

kızlar benim bu ay 2.denemem (kürtajdan sonra)ama yine hiç ümitli değilim bat 11 kasım .@elisa sende baya bir belirti var sanki ama hayırlısı ....

Hıc bellı olmaz canım sen umudunu yıtırme canım valla belırtı var gıbı ama bakalım sonuca dogrulayacakmı bunları cok merak eıdyorum ne olacak

ben hamile kaldığımı göğüslerimden anlamıştım ama adete 2-3 gün kala.Ama herkesde farklı olabiliyor tabi.Neyse ki senin aza kalmış.Bunlar da güzel heyecanlar
Hıc bellı olmaz canım sen umudunu yıtırme canım valla belırtı var gıbı ama bakalım sonuca dogrulayacakmı bunları cok merak eıdyorum ne olacak

Topik sahibi Pelin ama bende fahri yönetici sayılırım kuzum lakin ilerleyen zamanlarda hepimizin bir arada olacağı ve değiştirme derdi olmayan bi topik açmayı düşünüyorum

ben hamile kaldığımı göğüslerimden anlamıştım ama adete 2-3 gün kala.Ama herkesde farklı olabiliyor tabi.Neyse ki senin aza kalmış.Bunlar da güzel heyecanlar

Benım goguslrım sıstı dolgunlastı senın nasıl olmustu canım benımda 4 gun var evet canım guzel hyecanlar ınsanı dırı tutuyor ınsallah sonuda guzel olur heyecana heyecan katlanır

Topik sahibi Pelin ama bende fahri yönetici sayılırım kuzum lakin ilerleyen zamanlarda hepimizin bir arada olacağı ve değiştirme derdi olmayan bi topik açmayı düşünüyorum

Süper fikir mogamıcım bencede cok ıyı hep orda devam ederız torunlarımızı gorunceye kadar bu arada sanırım senın kucuk mogamıler yola cıktıgelıyor tatlım ınsallahta öyledır

Ben adet olmadım sabahta test yaptım şu ovulasyonun yanında çıkanlardan tabikiii negatif. 5 gün gecikmedeyim. Haftasonu da olmaz isem pzts kana gidicem. Çok mutsuzum ilk defa böyle birşey oluyor.
Canım umuyorum geç Döllenme yüzündendir kan en iyisi

dolgunlaşmıştı ve dokunduğum zaman sert sertti,adet gününden 1-2 gün önce kasığım ağrımaya başladı hatta hastalandım sanmmıştım ama değilmiş bebiş varmış.İnşallah hayırlısıyla gelmiştir bebişin
Benım goguslrım sıstı dolgunlastı senın nasıl olmustu canım benımda 4 gun var evet canım guzel hyecanlar ınsanı dırı tutuyor ınsallah sonuda guzel olur heyecana heyecan katlanır

Anladım canım cok sagol ınsallah gelmıstır bebegım beklemekten baska yapacak bırseyım yok kuzum heyecanlamerakla beklıyorum

bir süredir yazmasam da takip ediyordum eski topiği.Bu ay sen hiç kafaya takmadın strese girmedin mart a kadar olmıcak zaten dedin kafan rahatladı umarım bunlar bebişinin gelmesine vesile olmuştur bu ay
Bu günde olmadım eve geçerken nöb eczaneden test alacağım yarın sabah yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…