2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

karnında sabin varken bunları edenler iki katıı günah işlerlerr diyor ki hadis iftira atanlar iftiraya uğrayan onları affedene dek rabbimin cehennemindedirler ... ben dini vazifelerini yerine çok getiren biri değilim ama içimde inancım çok ve rabbimin ilahi adaletine güveniyorum o yüzdende şu an sakinim içim içimi yemiyor sende allah bebişimize sağlık ömür versin onunla mutlu ol yoksa stresler bebeğin her şeyini etkiliyor onlarıı allaha havale et gel burda söv kız yaz içini dök rahatla ama gerisinde mutlu ol bende öyle yapıyorum çok zor ama rabbim görsün çok günah hee bi de patronlar bi hatada bitirirler insanı o yüzden bunlar hayat tecrübesini işini düzgün yap ama kimsenin işi için kendini paralayıp strese girme ben de öyleydim artık değilim :)

30 günde bir olursan çatlama zamanını da daha iyi takip edersin canım. İnşallah bir an önce düzene girer.

30 günde bir olursan çatlama zamanını da daha iyi takip edersin canım. İnşallah bir an önce düzene girer.

inşallah evet yum düzenine bakarız hemde çok uzun süre beklemem 14 gün beklemek nerde 24 nerdee :):) bakalım doktor 3.gününden sonra ne diyecek :)

:) bende içimi burda döküp rahatlıyorum çok şükür. Yazdıkların moralimi yerine getirdi :) haklısın her söylediğinde bende rabbime havale ettim. Anlamıyorum insanları bu kadar kolay mı ya arkadan atıp tutarken hiç mi vicdanları sızlamıyo. Bu olaydan sonra patrona gittim madem benden memnun değilsiniz işi bırakabilirim dedim yok saçmalama üzgün olduğun için böyle söylüyorsun dedi yan çizdi hemen. O kadar atıp tutuyodun be adam madem öyle yiyosa bi tarafın git de ama laf ederken erkek ben gidicem diyince dansöz :)

HAYIRLISI OLSUN CANIM BIZDE UMUTLAR BITMEZ TUKENMEZ BU AY OLMADI O BUR AY OLUR INSALLAHHH

SENDE BEBİŞİNİ ALIR ÇIKARSIN AZ DAYAN :) BENDE ÇOK SIKIŞTIRILMIŞTIM ESKİ İŞ YERİMDE HİÇ ARALIKSIZ SIFIR İNTERNET VE TELFONLA ÇALIŞIYORDUM NELER ETTİLER Bİ ANDA Bİ GÜNDE HEMEN AYRILDIM HERKES ÜZÜLDÜ VS MÜDÜRÜME KIZMIŞTIM SONRA NİYE AYRILDIN DESEYDİN VS DEDİ DEDİM ÇOK UYARDINIZ DEMEK BEN İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLAMADIM ÇIKTIM YERİME İKİ ELEMAN ALMIŞLAR SEN DÜŞÜN NE KADAR ÇAIŞTIĞIMI İYİKİ AYRILMIŞIM O MAAŞ İÇİN BUNCA ÇALIŞMA STRES Bİ DE ÜSTÜNE LAF YEMEYE İYİKİ DEVAM ETMEMİŞİM :) O YÜZDEN ONLAR İÇİN ÜZÜLMEYE DEĞMEZ GİTTİĞİ YERE KADAR ÇALIŞ PARANI KENARA KOY BEBİŞ İÇİNHAZIRLIKLAR YAP SONRA AYRILIRSIN :)

Hep böyle olur zaten mobbing uygularlar uygularlar sonrada yok biz senden memnunuz yok sen işini güzel yapıyorsun falan. Ben de bir önceki işimde aynı şeyleri yaşadım. Ne iftiralar ne dedikodular ayrıldım da kurtuldum çok şükür. İnşallah sen de hayırlısıyla kurtulursun canım bu kadar stres ve üzülmek bebişini de strese sokar. O senin için en önemli durumda şu anda.

Selam kizlar dr dan geldim minnosumun kalp atisini duyduk 7+3 haftalikmis nasilsiniz varmi guzel haberler
SELAM CANIM MASALLAH MINAKINA KUCAQINA ALDIGIN GUNU DE GORURSUN INS ALLAHH
BIZDE IYIYIZ COK SUKUR BIR HAMIS HABERI VAR QALIBA missladybird test yapmis silik cikmis kana gitdi daha haber yok

MINIKKUS1 cnm sen sıkma canını kayinvaliden bence şimdi kendi haline uzulsun hem oğlunu hem gelinini kaybetti aartıkne yapsa unutulmaz yaptıkları iinş aaklı basina gelir hepsinin Allah görüyor cnm bosver

maşallah .nazar: minnoşun iyi çok şükür çok sevindimm allah devamını nasip etsin böyle sağlıklı wusltımm:)
Tesekkur ederrim kaygilim amin rabbim sizede yasatsin en kisa zamanda hayirlisiyla insallah yazdiklarini okudum kv ne susarak en guzel cevabini vermissin canim uzulme ne guzel esinde destekcin arkanda hemen hazir iftira rabbim islah etsin oyle insanlari

Günaydın kızlar nasılsınız benim Bulantilar dün itibari ile Merhaba dedi bana dengem sasti resmen
gunaydin canim iyiz siz nasilsiniz?
benimde midem bulaniyor ay acaba hamilemiyimama benimki piskolijik kafayi yicem 4 gun gecsede beynim rahatlasa yoksa tuhaf tuhaf ruyalar falan gece uyuyamamak siyirdim kafayi

MINIKKUS1 cnm sen sıkma canını kayinvaliden bence şimdi kendi haline uzulsun hem oğlunu hem gelinini kaybetti aartıkne yapsa unutulmaz yaptıkları iinş aaklı basina gelir hepsinin Allah görüyor cnm bosver

ÇOK DOĞRU DİYORSUN HANİ REKLAMDA DİYOR YA Bİ TEK ANNEM OLSUN BANA Bİ ŞEY OLMAZ BENDE Bİ TEK RABBİM BİLSİN BİZE Bİ ŞEY OLMAZ DİYORUM :):):) ONLAR KAYBETTİ İYİLİKTEN KİMSE KAYBETMEZ BEN BUNCA İYİ NİYETLİYKEN ONLARIN BUNU YAPMALARI KENDİ KENDİLERİNİ DÜŞÜRMEKTEN BAŞKA Bİ ŞEYE YARAMADI BAKALIM NELER OLACAK SENİN BULANTILAR BAŞLAMIŞ İNŞALLAH ÇOK FENA OLMAZ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…