Oyy.. canım benim.. Çok sevindim, inşallah sonucun daha da koyulaşır..
Hayırlısı inşaAllah, nerden çıkmış o öyle, ne demek evlendikten sonra değiştin.. pozitif düşün pozitif olsun diyoruz ama bu sefer öyle olmamış.. insanlar nasıl düşünüyorlarda yargılıyorlar insanları.. anan da olsa, baban da olsa fark etmiyor demek..Sen üzme kendini.. Ortada birbirleri arasında konuştukları mevzulardan doğan fitilleme var gibi geldi bana.. ne demek kızlarım bakar bana... evet bakar RAbbim düşürmesin ama, bir an gelir el gelini olan kızlar da resti çekebilir.. Olmaycak iş değil sonuçta.. gün gelir o laf dediğin kalbini kırdığın kızcağızın eline düşersin.. Yüzün kızarmz mı.. anlamıyorum arkadaş insanları, bişey olsa da geline göz dağı versem diye kıvranıyorlar resmen
Yok canım, bana matofin 500 verdi.. insülin direncini düşürecek adet düznsizliğini giderecek dedi..günaydın canaım ne verdi banada glukofen coraspin verdi
Canım biliyorsun ben mayısta gitmiş temmuzda çalışmalar başlamıştım hani bebekten önce düzenli folik asitte içeyim istemiştim ama yanlış kadın- erkek birlikte gitmeli benim gibi sadece kadın görünürse 6 ay böyle puf diye uçup gider.
Yok canım, bana matofin 500 verdi.. insülin direncini düşürecek adet düznsizliğini giderecek dedi..
bende glukofen, metaformin verir die düşünmüştüm ama vardır bir bildiği heraldebide 2 kutu verdi her kutuda 100 tane yani 200 tane
inşaAllah şifasını görürüz tatlım..
Günaydın canım insallah kendini toparlamissindir kirmizilar erken gelince stres oluyo insan ama cok sukur olabiliyosun insallah buayda bebegin tutunur sana hayirlisiyla gelsin bebisinGunaydin kizlarr:)
ben onlara elimde doğum günü içn aldığım sonra değiştiğim battaniyeyi götürmüştüm daha görmemişi bile ben onlar için çabalarken kendi anneme almadan önce ona alıp sürprzler yapıp uğraşırken eşime annene düzgün davran diye yalvarırken kardeşlerine insanlık ederken onlar arkamdan böyle düşünüyorlarsa ALLAHım sen gör ona göre sen iyisini bilirsin dedim bi şey dilemedim iyi kötü onlara artık hiç iyi niyetim kalmadı eşimde eve gelince kızdı kardeşm yapmmış kimbilir ne dedikodular yaptılar çirkefler iftira atıyolar dedi ağladım sakın üzülme görüşmüyoruz dahada size koşarsaam nasıl bakıcaklar yüzüne dedi . çok yıprandımm ama rabbim bilir ...test koyulaşmaz ama ben kan testi yaptırdım bu sabah hormon ilacı alıyorum o testte de onu görünce emin olamadım
MINIKKUS1 sen silik çizgi mi dedin ben mi yanlış anladım. Perdictor ve siliği bir arada mı okudum ben? Kayınvalidenlerin terbiyesizliklerine de en güzel cevabı cevap vermeyerek yapmışsın, eşin senin adına gerekeni yapmış zaten. Sakın üzülme canım.
MINIKKUS1 canm ne silik çizgisi hayirdir ? Diger konuya yorim yazcam ama simdi trafikteyim sonra :) sıkma canini
güzel haberlerle gel insallahhh rabbim bebegini hayirli kilsin allah kucagina almayi nasip etsinGünaydın kızlaaaar :) en son eşim artık çocuk istemiyor diyerek kendimi depresyon çukurlarına atıp ayrılmıştım sayfadan.
Amaaa bugün adetim 4 gün gecikti 2 gündür iki farklı markayla 4 test yaptım hepsinde de silik ikinci çizgi çıktı......
şimdi duşumu aldım hazırlanıp hastaneye kan testi yaptırmaya gideceğim...
Adet gecikmesinin yanı sıra bende şu belirtiler var...
1. göğüs uçlarım çooook acıyorrr
2. ağzımda metal tadı var nasıl anlatsam böyle demir yalamışım sanki ya da sürekli dudağım kanıyormuş gibi kan metal tadı karışık garip bir şey.
3. sağ ve sol kasığım da ara ara batmalar oluyor. ama çok şiddetli değil.
4. adetimin geciktiği ilk gün adet olacakmış gibi karnım ağrıdı 2-3 kere wc ye gittim hasta oldum sanıp ama bişey yoktu.
Kızlar dua edin benim için inşallah bebişim benimledir. Rabbim bize bağışlar onu :)
Lovely35 in de dediği gibi ne güzel cevabı istifini bozmadan, hiç cevap vermeyerek vermişsin.. Rabbim iftira atanları korusun evlerimizden.. Her kim olursa da olsun..
Kan testi bir sonuçlansında hayırlısyla o zaman asarız yüzümüzü.. Şimdi gülümse sedece derin bir nefes al, 4 e kadar say ve nefesini geri ver. ohhh diye :) bir kaç kere yap sonra da şükür de, Rabbim herkese layığını verecektir bacım
kiz sendemi cikti ayyy canim insallah vardir hayirlisi olsun doktora git hemenarabalaraaa dikkat ett :)): ya prediktorde silik var gibiydi ama emin olamadımekranın üstündede çizik vardı gölgesi olmasın dedim yinede negatif düşünelim :)
kiz sendemi cikti ayyy canim insallah vardir hayirlisi olsun doktora git hemen
canim uzulme kv ne o kendisi gelin olurken oyle olmusdurda simdi senide oyle saniyorKIZLARR
DÜN KV LERE GİTMİŞTİM EŞİMLE BABASI YEMEK YEDİLER KV DE YİYORDU BABASI KALKIP SALONA MİSAFİRLERİN YANINA GİTTİ. EŞİM ANNESİNE İSTEMEDİĞİ Bİ ŞEY YAPTI DİYE KIZDI ANNESİDE SENİ NİYE DÜŞÜNİYİM EVLENDİN GİTTİN BENİ KIZLARIM DÜŞÜNÜR DEDİ EŞİMLE TARTIŞMA UZARKEN SEN EVLENDİKTEN SONRA İYİCE TERBİYESİZ OLDUN DEDİ EŞİMDE ANNESİNE KAYGILI YÜZÜNDEN Mİ YANİ DEDİ ODA BİLEMEM ARTIK DEDİ BEN ŞOK OLDUMM EŞİM KALK GİDİYORUZ DEDİ EVE GİTTİK BUNLARLA DAHA DA GÖRÜŞMÜYORSUN UTANMADAN İFTİRA ATIYOLAR DEDİ. BEN ONLARA KARŞI EŞİME HEP İYİ OLMASINI İSTERKEN ONLAR İÇİN SÜRPRİZLER YAPIP HER DAİM YOKTAN VAR EDİP MUTLU ETMEYE ÇALIŞIRKEN ONLAR BENİM EŞİMİ KIŞKIRTTIĞIM İÇİN BÖYLE OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜLER YA YARABBİ SEN BÜYÜKSÜN DEDİM EVLENDİĞİMİZDEN BERİ İLK TARTIŞMA BU KADAR KÖTÜ HİÇ SESİMİ ÇIKARMADIM ÇIKTIM EVİME GİTTİM AĞLAYARAK ÇOK ÜZGÜNÜMHEMDE AKLIMDA PREDİKTORDE SİLİK GİBİ HAYALETİN NEŞESİ VARKEN EVE GELDİM HEP SAĞ KASIĞIM YANDI RESMEN İÇİNE ATEŞ BIRAKMIŞLAR GİBİ
canim uzulme kv ne o kendisi gelin olurken oyle olmusdurda simdi senide oyle saniyor
esin biliyor sen nasilsin bos ver onlari
senin testde silik mi cikdi
evet onu diyorum biz aldik cokta pahali bi ilac iceriyini okudum haraketliliyide artiyomus kaliteyi yani sperim icin iyi bir ilacNeofortilden mi bahsediyorsun canım o ilacı biz almadık çünkü biz tüp bebeği martta düşünüyorduk sperm hücreleri 3 ayda yenilendiği için sonucu 3 ay sonra alırsınız demişti ama bu ilaçla amaç sayıyı arttırmak değil kaliteyi arttırmak olmalı demişti. Biz seyahatimizi iptal edip bir an önce bebişimize kavuşmak isteyince ilacı almasına gerek yok dedi doktorum elinizdeki proxeed plus'ı bitirin dedi.
canim cok terbiyesizlik yapmis sakin sen onun gibi olma donup dolasip sana gelecek ve yuz yuze bakacaksiniz o kendini affettirir insallah hamissindirherdeyi unutursunuz esin içinKIZLARR
DÜN KV LERE GİTMİŞTİM EŞİMLE BABASI YEMEK YEDİLER KV DE YİYORDU BABASI KALKIP SALONA MİSAFİRLERİN YANINA GİTTİ. EŞİM ANNESİNE İSTEMEDİĞİ Bİ ŞEY YAPTI DİYE KIZDI ANNESİDE SENİ NİYE DÜŞÜNİYİM EVLENDİN GİTTİN BENİ KIZLARIM DÜŞÜNÜR DEDİ EŞİMLE TARTIŞMA UZARKEN SEN EVLENDİKTEN SONRA İYİCE TERBİYESİZ OLDUN DEDİ EŞİMDE ANNESİNE KAYGILI YÜZÜNDEN Mİ YANİ DEDİ ODA BİLEMEM ARTIK DEDİ BEN ŞOK OLDUMM EŞİM KALK GİDİYORUZ DEDİ EVE GİTTİK BUNLARLA DAHA DA GÖRÜŞMÜYORSUN UTANMADAN İFTİRA ATIYOLAR DEDİ. BEN ONLARA KARŞI EŞİME HEP İYİ OLMASINI İSTERKEN ONLAR İÇİN SÜRPRİZLER YAPIP HER DAİM YOKTAN VAR EDİP MUTLU ETMEYE ÇALIŞIRKEN ONLAR BENİM EŞİMİ KIŞKIRTTIĞIM İÇİN BÖYLE OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜLER YA YARABBİ SEN BÜYÜKSÜN DEDİM EVLENDİĞİMİZDEN BERİ İLK TARTIŞMA BU KADAR KÖTÜ HİÇ SESİMİ ÇIKARMADIM ÇIKTIM EVİME GİTTİM AĞLAYARAK ÇOK ÜZGÜNÜMHEMDE AKLIMDA PREDİKTORDE SİLİK GİBİ HAYALETİN NEŞESİ VARKEN EVE GELDİM HEP SAĞ KASIĞIM YANDI RESMEN İÇİNE ATEŞ BIRAKMIŞLAR GİBİ
sonucunu sabırsızlıkla bekliyorumDURUN DURUN BELKİDE HAYALETTİR SADECE KAN VERDİM UMUDUM YOK AMA BAKALIM :)
canim cok terbiyesizlik yapmis sakin sen onun gibi olma donup dolasip sana gelecek ve yuz yuze bakacaksiniz o kendini affettirir insallah hamissindirherdeyi unutursunuz esin için
belki gecmisi okurken gormusundur.EVET EŞİME DEDİM BEN İYİ NİYETİMDEN İYİLİĞİMDEN EMİNİN AMA BUNDAN SONRA YOK ÖNEMLİ OLAN EŞİMİN BENİ SEVMESİ İNANMASI GÖRMESİ RABBİME HAVALE ETTİM GERİSİNİTOPİĞİ DE HEYECANLANDIRDIM NEGATİF DEYİNCE HEP BERABER HANİ SİLİKTİ OLACAĞIZ NEYSE SABAH SABAH ATRAKSİYON
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?