2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ben onlara elimde doğum günü içn aldığım sonra değiştiğim battaniyeyi götürmüştüm daha görmemişi bile ben onlar için çabalarken kendi anneme almadan önce ona alıp sürprzler yapıp uğraşırken eşime annene düzgün davran diye yalvarırken kardeşlerine insanlık ederken onlar arkamdan böyle düşünüyorlarsa ALLAHım sen gör ona göre sen iyisini bilirsin dedim bi şey dilemedim iyi kötü onlara artık hiç iyi niyetim kalmadı eşimde eve gelince kızdı kardeşm yapmmış kimbilir ne dedikodular yaptılar çirkefler iftira atıyolar dedi ağladım sakın üzülme görüşmüyoruz dahada size koşarsaam nasıl bakıcaklar yüzüne dedi . çok yıprandımm ama rabbim bilir ... test koyulaşmaz ama ben kan testi yaptırdım bu sabah hormon ilacı alıyorum o testte de onu görünce emin olamadım

günaydın canaım ne verdi banada glukofen coraspin verdi
Yok canım, bana matofin 500 verdi.. insülin direncini düşürecek adet düznsizliğini giderecek dedi..
bende glukofen, metaformin verir die düşünmüştüm ama vardır bir bildiği heralde bide 2 kutu verdi her kutuda 100 tane yani 200 tane
inşaAllah şifasını görürüz tatlım..

çok haklısın ama bizim gibi gerçekten niyetine girmedilerse öylesine denesinler demek istedim :):) evet silik dedim ama hayalet ya geçen ay test hüsranına uğradım 12gün kadar önce negatifi gördüm kanda o yüzden umudum yok

inşallah bi şeyler kullanıp duruyoruz rabbim şifasını bebişimizide yanında getirsin inşallah bencede herkese her duruma göre düşünüyorlar aynı olmayabilir bi bildikleri vardır diyeceğiz :)

Lovely35 in de dediği gibi ne güzel cevabı istifini bozmadan, hiç cevap vermeyerek vermişsin.. Rabbim iftira atanları korusun evlerimizden.. Her kim olursa da olsun..
Kan testi bir sonuçlansında hayırlısyla o zaman asarız yüzümüzü.. Şimdi gülümse sedece derin bir nefes al, 4 e kadar say ve nefesini geri ver. ohhh diye :) bir kaç kere yap sonra da şükür de, Rabbim herkese layığını verecektir bacım

Evet onlar gibi değilim bir seviyem var inemem 50 yaşında kadın bana iftira atmaya utanmıyor. zaten eve gidince eşim söylendi buldunuz böylesini size çok geldi dedi banada allahtan o arkamda her daim ama istemezdim her şey iyiyken böyle olmasını iyiki içlerini görmüş oldum bundan sonrada mesafem vardı iyice mesafem olur onlar utansınlar bana arada böyle terbiyesizlik yaptılaar affettim ama sınırları doldu artık ne halleri varsa görsünler ben eşim ve kayınbabamlayım artık :)

güzel haberlerle gel insallahhh rabbim bebegini hayirli kilsin allah kucagina almayi nasip etsin

bende yasin okudum allahım dilemiyorum sen işimizdede bebektede olanlardada en iyisini bilensin sen hakkımda hayırlısını ver dedim rahatladım gece :) evet şimdi mutluyum negatiften sonra yüzüm asılmaz ne yapalım zaten beklemiyordum derim :):):) sağ ol sağ olunnn desteklerimm allah hepinizden razı olsunn:)

arabalaraaa dikkat ett :)): ya prediktorde silik var gibiydi ama emin olamadım ekranın üstündede çizik vardı gölgesi olmasın dedim yinede negatif düşünelim :)
kiz sendemi cikti ayyy canim insallah vardir hayirlisi olsun doktora git hemen

canim uzulme kv ne o kendisi gelin olurken oyle olmusdurda simdi senide oyle saniyor
esin biliyor sen nasilsin bos ver onlari
senin testde silik mi cikdi

canim uzulme kv ne o kendisi gelin olurken oyle olmusdurda simdi senide oyle saniyor
esin biliyor sen nasilsin bos ver onlari
senin testde silik mi cikdi

EVET EŞİME DEDİM BEN İYİ NİYETİMDEN İYİLİĞİMDEN EMİNİN AMA BUNDAN SONRA YOK ÖNEMLİ OLAN EŞİMİN BENİ SEVMESİ İNANMASI GÖRMESİ RABBİME HAVALE ETTİM GERİSİNİ TOPİĞİ DE HEYECANLANDIRDIM NEGATİF DEYİNCE HEP BERABER HANİ SİLİKTİ OLACAĞIZ NEYSE SABAH SABAH ATRAKSİYON

evet onu diyorum biz aldik cokta pahali bi ilac iceriyini okudum haraketliliyide artiyomus kaliteyi yani sperim icin iyi bir ilac

canim cok terbiyesizlik yapmis sakin sen onun gibi olma donup dolasip sana gelecek ve yuz yuze bakacaksiniz o kendini affettirir insallah hamissindirherdeyi unutursunuz esin için

canim cok terbiyesizlik yapmis sakin sen onun gibi olma donup dolasip sana gelecek ve yuz yuze bakacaksiniz o kendini affettirir insallah hamissindirherdeyi unutursunuz esin için

bu ilk değil evlenmeden öncede böyle bir şey olmuştu sevgili zamanımda görümcemler yapmıştı yine bana atmışlardı suçu artık kaç kere büyüklük yapacağım taviz tavizi doğurur dahada selam veririm o kadar fazlasını beklemesinler

belki gecmisi okurken gormusundur.
dun biz nasil heycanlandik anlatamam bir kiz yazmiski test yaptim silik
ama profil resmide senin profilin hepimiz sok sonra anladik sen olmadigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…