en güzeli ne zaman gecikme olur o zaman kan testi yoksa kafayı yedirtiyor bu testler adamaBETA HCG 0.38ARTIK TEST ALMAYACAĞIM HİÇ Bİ ZAMAN SÖZ VERİYORUM ŞU ANDAN İTİBAREN KENDİME VARSA KANA GİDECEĞİM İLAÇLARA DEVAM
Canım ben baktım biraz 10 kaşık bal 12 tatlı kaşığı Çörek otu 10 tatlı kaşığı tarçın karıştırıp macun haline getiriyorsun sabah akşam bi tatlı kaşığı yiyorum inşallah işe yarar da herkese tavsiye :)nasıl kullanılıyor canm ne zaman ne kadar:)
canimm dogum gununmus DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE MUTLU YILLARA rabbimiz en kisa zamanda bebisini verir insallah hayirlisiyla ocak ayindada bol hamis olur seni kocaman opuyorum yeni yil yeni yas veinsallah canm :) ben de inanıyorum içim rahat
Slm canım biliyorum kötü bi durum ama ne yapalım bende aynı durumdayım adet bitsin de yeni çalışmalar başlasın diye bekliyorum her ay yeni bi umut işte bozma moralini rabbim bizleri de birgün görecek elbet istemekten umut etmekten vazgeçmeyelim yeter hepsi olurHerkese selam...
Bütün motivasyonumun bittiği andayım şuan,
Ne hayaller kaldı yine, nede heyecan.
Daha düne kadar ne güzel keyfim yerindeydi. Umut vardı nede olsa. Tabiki Allahtan ümidimi kesmiyorum ama bu ay mecburen kesmek zorunda kaldım, Kırmızıları görünce.
Koca 1 ay daha beklemek zorundayım.Evet Umudum ocak 2015 inşallah herkese mutluluk getirir .
Herşeye sil baştan.....
CNM SENİN YİNE İYİMİŞ BİDE BENMKİNİ GÖR GİREMEDİĞM İÇİN SINAVA
bende durumlar kistten hallice...bu ayda hap kullanıyorum kistin durumunu bilmediğim için belki de gitmiştir bile...öyle takılıyorum işte dersler...diyet falan....sen hep yakamızda ol tabi kuzum benim...kocişinle de yum günleri barış sonra küseceksen öyle küs...canııııımm noolsun deli gibi yoğundu işler tepemde on kişi fırsat bulupta giremedim hiçama yoğunluğum bitti artık yakanızdayım :)
geçen ay kocişle küstük çalışma olmadı ama bu ay açığı kapatcaz inşallahverimli günlerdeğim
sende durumlar ne tatlım ????
canim hic uzulme herseyde bir hayir vardir yarina toparlarsin sen biran evvel yeni ayin hazirliklarina basla mesela kacinci denemen doktara gittinmi tahlil vs yumurta takibi bunlara bak vakti geldiginde allahimizin izniyle hepimizinde olacak suan soktasin toparlanmanlazim stres yok gelecek ayda bebislerimiz var insallahhHerkese selam...
Bütün motivasyonumun bittiği andayım şuan,
Ne hayaller kaldı yine, nede heyecan.
Daha düne kadar ne güzel keyfim yerindeydi. Umut vardı nede olsa. Tabiki Allahtan ümidimi kesmiyorum ama bu ay mecburen kesmek zorunda kaldım, Kırmızıları görünce.
Koca 1 ay daha beklemek zorundayım.Evet Umudum ocak 2015 inşallah herkese mutluluk getirir .
Herşeye sil baştan.....
insallah canm incir kürüyle birlikte yapsam ben de olur mu kiCanım ben baktım biraz 10 kaşık bal 12 tatlı kaşığı Çörek otu 10 tatlı kaşığı tarçın karıştırıp macun haline getiriyorsun sabah akşam bi tatlı kaşığı yiyorum inşallah işe yarar da herkese tavsiye :)
Kiz uzum bisey diyecem ama komedilik resmen dun ben sen dogurmussun diye uzum nickli baska birine hayirli olsu dogurmussun dedimcanlar nasilsiniz telefondan giriyorum ana takibi zor oluyor
Nice mutlu umutlu hayirlo yaslar dilerim insaAllah bi dahaki seneyi minnakinla kutlarsininsallah canm incir kürüyle birlikte yapsam ben de olur mu ki
ayy sağol kuzum amin insallah dualarımız kabul olsun ben de öptüm seni :) :)canimm dogum gununmus DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE MUTLU YILLARA rabbimiz en kisa zamanda bebisini verir insallah hayirlisiyla ocak ayindada bol hamis olur seni kocaman opuyorum yeni yil yeni yas vemutlu seneler
Geçecek kadar alsak şükür. Zaten sadece 2 gün çalıştım :))
insallah tatlım teşekkür ederim insallah nasip olur öyle bi kutlama bana :)Nice mutlu umutlu hayirlo yaslar dilerim insaAllah bi dahaki seneyi minnakinla kutlarsin
ooooo bacım gelmiş hemde güzel haberlerle...hadi al kan sonucunu da liste şenlensin kuşum...Günaydın kızlaaaar :) en son eşim artık çocuk istemiyor diyerek kendimi depresyon çukurlarına atıp ayrılmıştım sayfadan.
Amaaa bugün adetim 4 gün gecikti 2 gündür iki farklı markayla 4 test yaptım hepsinde de silik ikinci çizgi çıktı......
şimdi duşumu aldım hazırlanıp hastaneye kan testi yaptırmaya gideceğim...
Adet gecikmesinin yanı sıra bende şu belirtiler var...
1. göğüs uçlarım çooook acıyorrr
2. ağzımda metal tadı var nasıl anlatsam böyle demir yalamışım sanki ya da sürekli dudağım kanıyormuş gibi kan metal tadı karışık garip bir şey.
3. sağ ve sol kasığım da ara ara batmalar oluyor. ama çok şiddetli değil.
4. adetimin geciktiği ilk gün adet olacakmış gibi karnım ağrıdı 2-3 kere wc ye gittim hasta oldum sanıp ama bişey yoktu.
Kızlar dua edin benim için inşallah bebişim benimledir. Rabbim bize bağışlar onu :)
oooo sende bizdensin demek kuzum sayfada diyet yapmaya başlayanların sayısı artıyor....bebiş öncesi azcık güzelleşelim dimiGünaydın herkese :) Bugün de inşallah bol hamiş haberli geçerBen bugün diyete başladım. hem hamilelik düşüncesinden biraz sıyrılmak istiyorum hemde bebişim gelene kadar biraz vücudum toparlansın istiyorum.
Canım onu bende düşündüm ama iki kürü aynı anda uygulamayı tavsiye etmiyorlar o yüzden bu ay sadece bunu ve ovulasyon testi kullanacağım bakalım hayırlısı sende öyle yap istersen inşallah gerek kalmaz ama olmazsa gelecek ay denersin ama yine söylüyorum inşallah bu ay Son olur bu kürler bizde burdan ilan ederiz hamileliğimiziinsallah canm incir kürüyle birlikte yapsam ben de olur mu ki
Mogiş kocama dedim ya teste gidersin yada korunacağım ..yooo korunamazsın dedi giderim bi ara doktora dedi ..şimdi en son pazartesi ilişki olmuştu hangi gün gitmeli doktora bi fikrin var mıbende durumlar kistten hallice...bu ayda hap kullanıyorum kistin durumunu bilmediğim için belki de gitmiştir bile...öyle takılıyorum işte dersler...diyet falan....sen hep yakamızda ol tabi kuzum benim...kocişinle de yum günleri barış sonra küseceksen öyle küs...
AYNEN CNMM GEÇECEK KADAR OLSA DA 75 80 ALAMAM GEREK EN AZGeçecek kadar alsak şükür. Zaten sadece 2 gün çalıştım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?