2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Herkese selam...

Bütün motivasyonumun bittiği andayım şuan,
Ne hayaller kaldı yine, nede heyecan.
Daha düne kadar ne güzel keyfim yerindeydi. Umut vardı nede olsa. Tabiki Allahtan ümidimi kesmiyorum ama bu ay mecburen kesmek zorunda kaldım, Kırmızıları görünce.
Koca 1 ay daha beklemek zorundayım. Evet Umudum ocak 2015 inşallah herkese mutluluk getirir .
Herşeye sil baştan.....

nasıl kullanılıyor canm ne zaman ne kadar:)
Canım ben baktım biraz 10 kaşık bal 12 tatlı kaşığı Çörek otu 10 tatlı kaşığı tarçın karıştırıp macun haline getiriyorsun sabah akşam bi tatlı kaşığı yiyorum inşallah işe yarar da herkese tavsiye :)

insallah canm :) ben de inanıyorum içim rahat
canimm dogum gununmus DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE MUTLU YILLARA rabbimiz en kisa zamanda bebisini verir insallah hayirlisiyla ocak ayindada bol hamis olur seni kocaman opuyorum yeni yil yeni yas vemutlu seneler

Slm canım biliyorum kötü bi durum ama ne yapalım bende aynı durumdayım adet bitsin de yeni çalışmalar başlasın diye bekliyorum her ay yeni bi umut işte bozma moralini rabbim bizleri de birgün görecek elbet istemekten umut etmekten vazgeçmeyelim yeter hepsi olur

Canlar bu ay adet olursam ocak ayında yumurta takibine baslıorum doktorum plokistik diyebileceğimiz bulgu yok adetin ilk kz bu kadar gecikmiş iki ay önceki hormonlarnda normal ben sende mini kist mi öle bişey dedi gördüm ama adetliykende bakalm dedi adetliykrn yine hormon için tahlil istedi ona göre tekrar konuscaz devletteki drun verdiği ilaçları almana gerek yok dedi sadece glikofeni aldım böyle işte kızlar. sizde ne var ne yok ?

bende durumlar kistten hallice...bu ayda hap kullanıyorum kistin durumunu bilmediğim için belki de gitmiştir bile...öyle takılıyorum işte dersler...diyet falan....sen hep yakamızda ol tabi kuzum benim...kocişinle de yum günleri barış sonra küseceksen öyle küs...

canim hic uzulme herseyde bir hayir vardir yarina toparlarsin sen biran evvel yeni ayin hazirliklarina basla mesela kacinci denemen doktara gittinmi tahlil vs yumurta takibi bunlara bak vakti geldiginde allahimizin izniyle hepimizinde olacak suan soktasin toparlanmanlazim stres yok gelecek ayda bebislerimiz var insallahh

insallah canm incir kürüyle birlikte yapsam ben de olur mu ki

canimm dogum gununmus DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE MUTLU YILLARA rabbimiz en kisa zamanda bebisini verir insallah hayirlisiyla ocak ayindada bol hamis olur seni kocaman opuyorum yeni yil yeni yas vemutlu seneler
ayy sağol kuzum amin insallah dualarımız kabul olsun ben de öptüm seni :) :)

ooooo bacım gelmiş hemde güzel haberlerle...hadi al kan sonucunu da liste şenlensin kuşum...

oooo sende bizdensin demek kuzum sayfada diyet yapmaya başlayanların sayısı artıyor....bebiş öncesi azcık güzelleşelim dimi

insallah canm incir kürüyle birlikte yapsam ben de olur mu ki
Canım onu bende düşündüm ama iki kürü aynı anda uygulamayı tavsiye etmiyorlar o yüzden bu ay sadece bunu ve ovulasyon testi kullanacağım bakalım hayırlısı sende öyle yap istersen inşallah gerek kalmaz ama olmazsa gelecek ay denersin ama yine söylüyorum inşallah bu ay Son olur bu kürler bizde burdan ilan ederiz hamileliğimizi

Mogiş kocama dedim ya teste gidersin yada korunacağım ..yooo korunamazsın dedi giderim bi ara doktora dedi ..şimdi en son pazartesi ilişki olmuştu hangi gün gitmeli doktora bi fikrin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…