Ne güzel canım içini rahat tutmaya devam et gelsin minnoşuninsallah canm yaa insallah bu ay nedense içim rahat test yapmıcam sadece kürümü yapıcam gece yatmadan da aslan pencesi içicem adetimi düzenlesin diye.. peki sence hangi kür daha kuvvetli incir mi tarcın çörekotu mu
BEN NE YAPAYIM KUZU AYNI APARTMANDAYIZ BİZ BİDE AKŞAM EVİ TOPLA YEMEK YAP YE DERKEN SAAAT OLDU 9 SONRA BİZİMKİ HADİ İNELİM ÇAYA DEMEZ Mİİİİİ OFFF YA Bİ DURR ÇOK YORULDUM BEN DİNLENMEM LAZIM DEDİM SONRA SUSTU OTURDU ÖNCELERİ HERGÜN HERGÜN BUNALIYORDUM ŞİMDİ YÜZ VERMYORUM BENDE OKADAR İŞİM VAR DERS ÇALIŞCAM YORGUNUM VS DİYE GEÇİŞTİRİYORUMhahahne diyimki çok doğru gidip birine verseydim daha makbule geçerdii :):) evet ne kadar uzak o kadar iyi çok haklsıın ama artık mesafeler yakın olsada ben uzağım uzakta gibi gitmiyorummm dahada :)
yahu bu kv lerin en iyisi bile tehlikeli yemin ederim sen oğlunla tartışırken gelinine niye sıçratıyosun olayı tövbe tövbe sinir oldum şimdi, yalnız eniştemize benden bir takdir madalyası çok şık hareket etmiş bravo
kaygılım benden sana naçizane bir tavsiye hep olumlu konuşmaya devam ana-oğul kısmının sağı solu belli olmaz yarın muçmuç olurlar bir bakmışsın sen kötü olmuşsun prim vermeyelim tatlım
InsaAllah deeslerinden gecersin benimde bir hafta sonra tezimin sunumu var nasil sunum yapacam bilmiyorum su okul yansaydi benim dosyam kul olsa hayale bak AllahimAAA OLUR MU CNM YAA BENDE Bİ İLERİ Bİ GERİ OKUYORUM OLUR ÖYLE ŞEYLER :)
HMMM HAP KULLANMAYI BENDE BU YÜZDEN SEVMİYORUM CNM HEP KAN B12 HORMON VS İLAÇALR KULLANDIĞIM İÇİN ANLIYORUM SENİ HER SEFERİNDE MİDE BULANTISI OLUYOR BENDE DE
İYİYİM CNM BENDE NE OLSUN DERS ÇALIŞIYORUM ÇIKMIŞ SORULAR BULDUM ARADA BURAYA TAKILIYORUM ÖYLE YANİ :):):) HEE Bİ DE YUM GÜLERİNDEYİM ÇALIŞMALARA DEVAM :O
canim hic uzulme herseyde bir hayir vardir yarina toparlarsin sen biran evvel yeni ayin hazirliklarina basla mesela kacinci denemen doktara gittinmi tahlil vs yumurta takibi bunlara bak vakti geldiginde allahimizin izniyle hepimizinde olacak suan soktasin toparlanmanlazim stres yok gelecek ayda bebislerimiz var insallahh
KIZLAAR BUGUN BENM DOĞUM GÜNÜM HASTAYIM AMA MUTLUYUUM:):)
EVet cnm 2. ÜÜniversite normalde eğitim fakültesi mezunuyum ama meraktan işte eşim de hukukçu olunca uğraştığı şeylere yabancı kalmak istemiyorum. bu bitince dgs ile hukuğa geçmeyi düşünüyorum da uzun yıllar var işte daha :) cnm geçecek kadar ql da boşver düşük yada yüksek geç de farketmez ortalama önemli mi ki
AYYYYYYYYYYYY YERLERE YATTIM ŞU ANsenin kimliği kumaşa sarıp koynuna koyacağım yaşlılar gibi içinde hiç kaybetmezsinn geçeceksin geçeseksin sende rahat ol inşallahh canımmm :) kısmet öylemiş aksilik oldu ne yapalım :)
9,75 canım ya sınır 10 Muş inşallah düşer bu ayKaç ki fsh canım
Evet tatlım bugün başladım bakalımoooo sende bizdensin demek kuzum sayfada diyet yapmaya başlayanların sayısı artıyor....bebiş öncesi azcık güzelleşelim dimi
oooo sende bizdensin demek kuzum sayfada diyet yapmaya başlayanların sayısı artıyor....bebiş öncesi azcık güzelleşelim dimi
AFRODİTTTİİİİMMM KOT ELBİSESİYYLLEEE GÜLÜŞÜYLLEEE GÜZELLER GÜZELİ AFRODİTİMM NİCE MUTLU BEBİŞLİ SAĞLIKLI SENELERİNNN OLSUNNN TESTLERDE POZİTİFİ GÖREMEDİK AMA SEN BU SENEDE İYİSİN SAĞLIKLISIN YAA OLSUN YENİ YAŞIN BEBİŞİ GETİRSİNNN TEYZELERİNİN GÖZLERİ DOLSUNNN :):):)
Canim tsh ancak ilacla dusurulur senin yerinde olsam bide endokrin uzmaninada gorunurum ve bu aylarda tsh 2.5 larda olmali dikkat etKIZZLAR DR TSH YE BAKMIŞTI 4.8 CIKMIŞTI PZTS BGN TEKRARLADK 3.63 ÇIKTI DR SONUÇ BELLİ OLMADAN 2.5 CİVARI OLMALI DEDİ ARADM İLACA GEREK YOK DEDİ ZEKA ACISINDAN DA COK ÖNEMLİYMİŞ ENDİŞELENDM ŞİMDİ YAA NE YAPSAM Kİ
hadi babaklım tatlım akşama al duşunu giyin kokunu sür süslen eşine bişeyler hazırla romantik bi gece ve sonraa gelsin çalışmaaa:)kızlarrrMINIKKUS1 m dr gittim solda 3 sağda 1 4 tane yumuram oluşmuş 20 mm hepside 11.güne çok iyi cevap verdi dedi dr hemen çatlama iğnesi yaptı benim çalışmalar başlıyoo kızlar çokkk ua edin nolur banaa bu arada kv kp ve görümcem gittilerr ohhh rahatım ev temizliğimi yaptım güzelce köşe bucak heryeri çalışmaya son derece hazırımmmm
Kafaya fazla takma 25 ustu sorruun muş 10 a kadar normal mişş9,75 canım ya sınır 10 Muş inşallah düşer bu ay
MasaAllah masaAllah insaAllah hayirlosiyla bebisin konar gobusunekızlarrrMINIKKUS1 m dr gittim solda 3 sağda 1 4 tane yumuram oluşmuş 20 mm hepside 11.güne çok iyi cevap verdi dedi dr hemen çatlama iğnesi yaptı benim çalışmalar başlıyoo kızlar çokkk ua edin nolur banaa bu arada kv kp ve görümcem gittilerr ohhh rahatım ev temizliğimi yaptım güzelce köşe bucak heryeri çalışmaya son derece hazırımmmm
Ewt cnm hemen kullanıyorum diye getirmiyor yaa. Olmadı devlete giderim ama izin alamam bu ara bilmiyorum cnm uydurcam bi şekilde:) canım benim ne yapsak kiişüphelerin var yani istersen bi özelde kan ver yaptır üüstüne görme mi oldu diyorsun oladabilir eşin test getirmiyor di mi
bu sınavda ortlama hesaplarken %30 u final sınavıyla notun %70 i alınıyo. Bide 2.sınıf baya zor. Allah yardımcımız olsun Yani final daha önemli. ben bugün ders calısmaya baslıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?