2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ooo şekerim bebişin sesi steteskopla dinlenebliyor muş :):):) nasılsın bugün
Canim gecmisi okuyana kdr anca yetistim k.bakma biraz gec cevap verdim:) iyiyiz ama vitamin haplarini yiyince bi garip oluyorum parmak kadar hapi yutana kdr midem altust oluyor sen nasilsin canim

kuzum önce anlamadığım şey sende silik çizgi mi gördün....diğer konuya gelirsek eşine kocaman bi HELAAAAAAL OLSUN....Erkek dediğin böyle olur karısını ezdirmez kimseye...sıkma canını Rabbim sana sağlam bi koca vermiş gerisi tırıvırı

:) canım benim ne yapsak kii şüphelerin var yani istersen bi özelde kan ver yaptır üüstüne görme mi oldu diyorsun oladabilir eşin test getirmiyor di mi

haklısın çok şükür o yanımda duruyor :) evet silik gördüm ama hayalet gibi zaten hayalet çıktı kanda 0.38 i gördüm :):) ahh ahh bi daha idrar testine sonnn :):)

insallah canm yaa insallah bu ay nedense içim rahat test yapmıcam sadece kürümü yapıcam gece yatmadan da aslan pencesi içicem adetimi düzenlesin diye.. peki sence hangi kür daha kuvvetli incir mi tarcın çörekotu mu

hahah ne diyimki çok doğru gidip birine verseydim daha makbule geçerdii :):) evet ne kadar uzak o kadar iyi çok haklsıın ama artık mesafeler yakın olsada ben uzağım uzakta gibi gitmiyorummm dahada :)

Yuhh ya başka hiçbirşey demiyorum. İnsanlar karşılarındakinin yaşadıkları kötü şeyleri kendilerine nasılda malzeme yapabiliyorlar hiç anlamıyorum. Sen yine işine ne kadar sadıkmışsın da kürtajın ertesi günü işe başlamışsın, onlar seni mumla ararlar gittikten sonra. İnşallah hayırlısıyla bebişini kucağına al para da biriktirmiş olursun bu arada. Sonra da hadi bana eyvallah dersin bakarlar öyle arkandan. Hiç sıkma sen canını

ayyy inşallahh ne güzel bir motivasyon bu süper inşallahta öyle olacak canım :)

BETA HCG 0.38 ARTIK TEST ALMAYACAĞIM HİÇ Bİ ZAMAN SÖZ VERİYORUM ŞU ANDAN İTİBAREN KENDİME VARSA KANA GİDECEĞİM İLAÇLARA DEVAM
ilaçlar yapmış olabilir böyle bi durumu kuzum bnoşver idrar testini çünkü böyle can sıkabiliyorlar....sen eşine sarıl ve mutlu ol

senin kimliği kumaşa sarıp koynuna koyacağım yaşlılar gibi içinde hiç kaybetmezsinn geçeceksin geçeseksin sende rahat ol inşallahh canımmm :) kısmet öylemiş aksilik oldu ne yapalım :)

Canim gecmisi okuyana kdr anca yetistim k.bakma biraz gec cevap verdim:) iyiyiz ama vitamin haplarini yiyince bi garip oluyorum parmak kadar hapi yutana kdr midem altust oluyor sen nasilsin canim
AAA OLUR MU CNM YAA BENDE Bİ İLERİ Bİ GERİ OKUYORUM OLUR ÖYLE ŞEYLER :)
HMMM HAP KULLANMAYI BENDE BU YÜZDEN SEVMİYORUM CNM HEP KAN B12 HORMON VS İLAÇALR KULLANDIĞIM İÇİN ANLIYORUM SENİ HER SEFERİNDE MİDE BULANTISI OLUYOR BENDE DE
İYİYİM CNM BENDE NE OLSUN DERS ÇALIŞIYORUM ÇIKMIŞ SORULAR BULDUM ARADA BURAYA TAKILIYORUM ÖYLE YANİ :):):) HEE Bİ DE YUM GÜLERİNDEYİM ÇALIŞMALARA DEVAM :O

Bozmak istemiyorum ama birden herşeyin rengi soluyor herşey anlamsız oluyor . Ama biliyorum tabiki herşeyin vakti zamanı var. Eminim o zamanını biliyor . O zaman gelecek. Sabretmek lazım. Oda bugünlerde tükeniyor biraz.

AFRODİTTTİİİİMMM KOT ELBİSESİYYLLEEE GÜLÜŞÜYLLEEE GÜZELLER GÜZELİ AFRODİTİMM NİCE MUTLU BEBİŞLİ SAĞLIKLI SENELERİNNN OLSUNNN TESTLERDE POZİTİFİ GÖREMEDİK AMA SEN BU SENEDE İYİSİN SAĞLIKLISIN YAA OLSUN YENİ YAŞIN BEBİŞİ GETİRSİNNN TEYZELERİNİN GÖZLERİ DOLSUNNN :):):)

canım sende mi adaletçisinn ? sanırım 1.sınıftasın ben kinci sınıftayım notlarım beklediğimden düşük gelmiş canım çok skkın yaa. tebrik ederimm

EVet cnm 2. ÜÜniversite normalde eğitim fakültesi mezunuyum ama meraktan işte eşim de hukukçu olunca uğraştığı şeylere yabancı kalmak istemiyorum. bu bitince dgs ile hukuğa geçmeyi düşünüyorum da uzun yıllar var işte daha :) cnm geçecek kadar ql da boşver düşük yada yüksek geç de farketmez ortalama önemli mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…