Canim gecmisi okuyana kdr anca yetistim k.bakma biraz gec cevap verdim:) iyiyiz ama vitamin haplarini yiyince bi garip oluyorum parmak kadar hapi yutana kdr midem altust oluyor sen nasilsin canimooo şekerim bebişin sesi steteskopla dinlenebliyor muş :):):) nasılsın bugün
kuzum önce anlamadığım şey sende silik çizgi mi gördün....diğer konuya gelirsek eşine kocaman bi HELAAAAAAL OLSUN....Erkek dediğin böyle olur karısını ezdirmez kimseye...sıkma canını Rabbim sana sağlam bi koca vermiş gerisi tırıvırıKIZLARR
DÜN KV LERE GİTMİŞTİM EŞİMLE BABASI YEMEK YEDİLER KV DE YİYORDU BABASI KALKIP SALONA MİSAFİRLERİN YANINA GİTTİ. EŞİM ANNESİNE İSTEMEDİĞİ Bİ ŞEY YAPTI DİYE KIZDI ANNESİDE SENİ NİYE DÜŞÜNİYİM EVLENDİN GİTTİN BENİ KIZLARIM DÜŞÜNÜR DEDİ EŞİMLE TARTIŞMA UZARKEN SEN EVLENDİKTEN SONRA İYİCE TERBİYESİZ OLDUN DEDİ EŞİMDE ANNESİNE KAYGILI YÜZÜNDEN Mİ YANİ DEDİ ODA BİLEMEM ARTIK DEDİ BEN ŞOK OLDUMM EŞİM KALK GİDİYORUZ DEDİ EVE GİTTİK BUNLARLA DAHA DA GÖRÜŞMÜYORSUN UTANMADAN İFTİRA ATIYOLAR DEDİ. BEN ONLARA KARŞI EŞİME HEP İYİ OLMASINI İSTERKEN ONLAR İÇİN SÜRPRİZLER YAPIP HER DAİM YOKTAN VAR EDİP MUTLU ETMEYE ÇALIŞIRKEN ONLAR BENİM EŞİMİ KIŞKIRTTIĞIM İÇİN BÖYLE OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜLER YA YARABBİ SEN BÜYÜKSÜN DEDİM EVLENDİĞİMİZDEN BERİ İLK TARTIŞMA BU KADAR KÖTÜ HİÇ SESİMİ ÇIKARMADIM ÇIKTIM EVİME GİTTİM AĞLAYARAK ÇOK ÜZGÜNÜMHEMDE AKLIMDA PREDİKTORDE SİLİK GİBİ HAYALETİN NEŞESİ VARKEN EVE GELDİM HEP SAĞ KASIĞIM YANDI RESMEN İÇİNE ATEŞ BIRAKMIŞLAR GİBİ
eeee kuzum daha nee tabi meleksin :):) onlar utansın
cnm benim kaç gündür krem gibi pembe akıntım var eşim de bekleyelim diyor uyuz oluyorum hastaneye gidip gitmemek arasındayım bide çok sık wc ye gidiyorum üşütmüş olablirim ama hiç yanma gbi şeyler yok sağlıkocağındaki dr kan almadı onada snir oldumders çalışıyorum bende
Allah kucagimiza almayida nasip etsin canim benimAmin canim rabbim isteyen herkese yasatsin insallah esim dra nasilda hizli atiyor kalbi diyor saskin saskin dinledik cok guzeldi hamile olduguma tam inandim duyduktan sonra
kuzum önce anlamadığım şey sende silik çizgi mi gördün....diğer konuya gelirsek eşine kocaman bi HELAAAAAAL OLSUN....Erkek dediğin böyle olur karısını ezdirmez kimseye...sıkma canını Rabbim sana sağlam bi koca vermiş gerisi tırıvırı
tabii canim onlar gelecek sana sende hizmetini hurmetini saygini yaparsin utansinlar sen bisey deyip onlarin seviyesine inme daha senin kiymetini bilecekler torun gelecek torun
insallah canm yaa insallah bu ay nedense içim rahat test yapmıcam sadece kürümü yapıcam gece yatmadan da aslan pencesi içicem adetimi düzenlesin diye.. peki sence hangi kür daha kuvvetli incir mi tarcın çörekotu muCanım onu bende düşündüm ama iki kürü aynı anda uygulamayı tavsiye etmiyorlar o yüzden bu ay sadece bunu ve ovulasyon testi kullanacağım bakalım hayırlısı sende öyle yap istersen inşallah gerek kalmaz ama olmazsa gelecek ay denersin ama yine söylüyorum inşallah bu ay Son olur bu kürler bizde burdan ilan ederiz hamileliğimizi
Off hep yapıyorlar bunu yaşlı insanlar zilin sesini duymuyorlar normalde insanlık namına ses çıkarmıyorum ama bole olunca sövmemek için zor tutuyorum kendimi....kv konusunda şöyle bir laf vardır ne kadar uzak o kadar iyi her iki taraf içinde öyle...teste sıra gelince kız o testlere verdiğin parayla araba alırdın araba :)
Yuhh ya başka hiçbirşey demiyorum. İnsanlar karşılarındakinin yaşadıkları kötü şeyleri kendilerine nasılda malzeme yapabiliyorlar hiç anlamıyorum. Sen yine işine ne kadar sadıkmışsın da kürtajın ertesi günü işe başlamışsın, onlar seni mumla ararlar gittikten sonra. İnşallah hayırlısıyla bebişini kucağına al para da biriktirmiş olursun bu arada. Sonra da hadi bana eyvallah dersin bakarlar öyle arkandan. Hiç sıkma sen canınıYa anlamadığım da o yani ben 4 yıldır burdayım bi iyi bi kötü geldik bu güne ama artık en son kocama da laf etmeye başlayınca kafamda bitti zaten. Yani kaybettiğim bebekleri öne sürdü sende o kadar sıkıntı yaşadın ama artık kendine gel dedi ki ben kürtaj olduktan bi gün sonra işe başladım ikinci de de yıllık izne çıktım dedi. Rapora falan alerjisi var aldırmıyo. Eşim eylül ayında işsiz kaldı ben kaç aydır ev geçindiriyorum kocam sanki bilerek yapmış gibi üstüne kara bulut gibi çöktü diyo. Millete neler diyomuş onları hiç bilmiyorum :) gerek de yok zaten
Kaç ki fsh canımTşk ederim canım öyle duydum bi de FSH düşürüyormuş benim FSH sınıra çok yakın çıktı onu düşürmem gerek bugün 3. Günüm umarım işe yarar
Amin canım pek bi olumluyum bu aralar sanırsın içime bir polyanna kaçmış o derece yani :) ve ne yalan söyliyim içimden bir his bir iki ay içinde bebişim gelecek sanki öyle hissediyorum yani bakalım hayırlısı Allahtan :)
ilaçlar yapmış olabilir böyle bi durumu kuzum bnoşver idrar testini çünkü böyle can sıkabiliyorlar....sen eşine sarıl ve mutlu olBETA HCG 0.38ARTIK TEST ALMAYACAĞIM HİÇ Bİ ZAMAN SÖZ VERİYORUM ŞU ANDAN İTİBAREN KENDİME VARSA KANA GİDECEĞİM İLAÇLARA DEVAM
AYNEN CNMM GEÇECEK KADAR OLSA DA 75 80 ALAMAM GEREK EN AZ
aaa ama günahımı alma ben çok çalıştım kii kimliğimi unuttuğum için girememiştim ağlarım ama yaaaa
şimdi daha çok çalışıyorum derslerin biri bitti kaldı 3 tane ohhh :) ewt iyi alıcam bu sefer kimliği cebme koycam
AAA OLUR MU CNM YAA BENDE Bİ İLERİ Bİ GERİ OKUYORUM OLUR ÖYLE ŞEYLER :)Canim gecmisi okuyana kdr anca yetistim k.bakma biraz gec cevap verdim:) iyiyiz ama vitamin haplarini yiyince bi garip oluyorum parmak kadar hapi yutana kdr midem altust oluyor sen nasilsin canim
Canim doktor sana tet yapmadanmi tedaviye basladi ?:) canım benim ne yapsak kiişüphelerin var yani istersen bi özelde kan ver yaptır üüstüne görme mi oldu diyorsun oladabilir eşin test getirmiyor di mi
Bozmak istemiyorum ama birden herşeyin rengi soluyor herşey anlamsız oluyor . Ama biliyorum tabiki herşeyin vakti zamanı var. Eminim o zamanını biliyor . O zaman gelecek. Sabretmek lazım. Oda bugünlerde tükeniyor biraz.Slm canım biliyorum kötü bi durum ama ne yapalım bende aynı durumdayım adet bitsin de yeni çalışmalar başlasın diye bekliyorum her ay yeni bi umut işte bozma moralini rabbim bizleri de birgün görecek elbet istemekten umut etmekten vazgeçmeyelim yeter hepsi olur
minnakına maaşallah kuzum benim böyle güzel güzel gelişsin inşallahSelam kizlar dr dan geldim minnosumun kalp atisini duyduk 7+3 haftalikmis nasilsiniz varmi guzel haberler
aynen canm bugun bitti adet bugun calışlmalar baslıyor adetin ilk gününden beri kasıklarda bi hareketlilik var kanamadandır dedim ama bitti hala var ya kist ya yumlar benm erken oluşuyo bişi artık her neyse:) kayglım bugun benim doğum günüm çok isterdim bugun mutlu bi haber alayım testlerden ama olmadı nasip kısmet diyorum test yapmadan calışma yapıcam bu ay incir kürü etki edecek inanıyorum ben :)
canım sende mi adaletçisinn ?sanırım 1.sınıftasın ben kinci sınıftayım notlarım beklediğimden düşük gelmiş canım çok skkın yaa. tebrik ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?