2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ewt çok doğru bi noktaya bastın hemen başlamak gerek 1 ay var
Benim son yılım inşallah takılmam bi yerde

bnmde son yılım zaten yeternce uzattım aynı kitapları görmekten bana gına geldi bugün eşim işe erken gidecek bu aksam yatana kadar calısayım bi baslasak gerisi geliyo da işde tembellik cazip gelio

oh oh maaşallah kuşum inş 4 ünden en az biri tutar hadi bakalım

Gazan mübarek ola tatlım dualarım seninle gönlünden geçtiği gibi olsun :):)

kuşum senle aynı gibiyiz bende 160 ım kilo tam 54 bende 50 yi hedefliyorum ne güzel 1,5 yıl önce 50 ydim...sen iyi bak 3 kilo vermişsin 50 yi de görürsün inşallah

Pkodan dolayı doktor Zayıfla göbeği erit dedi hay hayy zaten bende isyiordum iyi oldu :) formasyon nasıl gidiyor kuzum öğretim yöntem teknikleri iyş oturt işine yarayacak

canım çok sevindim bencede takip güzel bende hormon ilacımı bugün bitiriyorum adetle glikofen ve coraspine başlıyorummm hadi hayırlısı bakalım yeni çalışmalar :)

canım çok sevindim bencede takip güzel bende hormon ilacımı bugün bitiriyorum adetle glikofen ve coraspine başlıyorummm hadi hayırlısı bakalım yeni çalışmalar :)
Kuzum doktor ssana ne diyor neden adet dongun uzun sürüyor

Pkodan dolayı doktor Zayıfla göbeği erit dedi hay hayy zaten bende isyiordum iyi oldu :) formasyon nasıl gidiyor kuzum öğretim yöntem teknikleri iyş oturt işine yarayacak
formasyon başlamadı daha balım şubat 9 itibariyle başlayacak ve ankarada olacağım sık giremeyeceğim topiğe belli de olmaz fakültenin bilgisayar labından eşlik ederim size artık....netten eğitim videoları indirdim her dersi anlatıyorlar dershane gibi...öğrenme bitti sayılır...sonra gelişime başlayacağım...sence sonra neyle devam edeyim...

KIZLAR YARDIM.. ŞİMDİ ŞİM İKNA OLMUŞKEN DEYİVERİN NEREYE GİDECEĞİZ ÜROLOJİYE Mİ GİDİYORUZ SPERM TESTİNDEN BAŞKA NELERE BAKILACAK FİKİR VERİN TECRÜBELİLER :))

bnmde son yılım zaten yeternce uzattım aynı kitapları görmekten bana gına geldi bugün eşim işe erken gidecek bu aksam yatana kadar calısayım bi baslasak gerisi geliyo da işde tembellik cazip gelio
Aynen bende son seneyi ikinci okuyuşum sıkıldım bitsede kafa rahat etse stres oluyorum çünkü ewt başlayınca su gibi akıp bitiyor ve bırakınca fosss çıkıyor eline alası gelmiyor insanın

KIZLAR YARDIM.. ŞİMDİ ŞİM İKNA OLMUŞKEN DEYİVERİN NEREYE GİDECEĞİZ ÜROLOJİYE Mİ GİDİYORUZ SPERM TESTİNDEN BAŞKA NELERE BAKILACAK FİKİR VERİN TECRÜBELİLER :))
özel lablara gidersen ürologa gitmeden halledersin sperm testi işini kuşum...4günlük perhizle gidecek eşin yani örneğin ilişki bugün olduysa pazar sabahı verecek örneği....bide örneği verirken tükürüğünü falan kullanmasın...kabın dışına taşırmasın...hadi inş güzel sonuçlar alırısnız

oh oh maaşallah kuşum inş 4 ünden en az biri tutar hadi bakalım
inşallahhh mogişimm yaaa inşallahh biri tutsunn fazlasında gözüm yokk incirde yedim günde 4 tane felan onlarda takviye oldu herhalde bi keçiboyzunu 4 gün yapamadım kocişe o i.ime battı bakalım kısmetimde varsa olur inşallahhh

İlk gelişimle başlasaydın iyi olurdu. İdeal sıra; gelişim öğrenme öyt prog geliştirme ölçme değerlendirme rehberlik sınıf yön materyal

inşallah kuzum sen bu ay çok düşünme bebek işini olur mu...bide ilişkide zevk almaya bak

İlk gelişimle başlasaydın iyi olurdu. İdeal sıra; gelişim öğrenme öyt prog geliştirme ölçme değerlendirme rehberlik sınıf yön materyal
cahillik işte araştırmadan giriştiğim için öğrenmeyle başladım ama iyi oldu sanki çok fazla kavram var onları testlerle tekrar ederken gelişime çalışırım....çok teşekkür ederim tavsiye için uygulayacağım canım

inşallah kuzum sen bu ay çok düşünme bebek işini olur mu...bide ilişkide zevk almaya bak
aynenn öle yapıcam bu aralar cidden hiç aklıma gelmedi dahi düşünmedim şimdide stres yapmıycam nasip diycem zaten finallerimde başkadı makaleler yazıcam onlarla oyalanıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…