2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Mogiş kocama dedim ya teste gidersin yada korunacağım ..yooo korunamazsın dedi giderim bi ara doktora dedi ..şimdi en son pazartesi ilişki olmuştu hangi gün gitmeli doktora bi fikrin var mı
cinsel perhiz canım yani cuma günü gitmesi lazım eşime yaptırdım ondan biliorum

hadi babaklım tatlım akşama al duşunu giyin kokunu sür süslen eşine bişeyler hazırla romantik bi gece ve sonraa gelsin çalışmaaa:)
öle planlıyorumm kp kv delerde gitttiii ohhh missssss sabahlar olmasın başlıyo artıkk inşallah iyi sonuçlar alırım ilkkkez klomen denedim dr çok memnun kaldı 11. gün bu büyüklükler çok iyi dedi çok yüksek ihtimal tutuar dedide bakalım hayırlısı ama catladımı die bakmak için çağırmadı bi daha ? hamile kalırsan gel dedi kalmazsanda gel dedi

evet canm 4 yumurta ve her biri için yüzde 20 ihtimal olsa bu ay cok büyük ihtimal var canm insallah tutacak pozitif ol gelsin bebiş:) kalmazsan doz falan artırır ya da yine klomen verir canm .. demek ki çatlamama ihtimalin yok kuzum olsa derdi mutlaka gel die..

Finalin yüzde 70 i mi alınıyoo hadi ya bende çalışayım o zaman. Cnm önlisans adalette hangi memurlukları yazabiliyoruz bilgin var mu?

katiplik icra müdürü yada sözlesmeli adalet personeli alımlarında yerlesiosun da baya pozisyon var da suan aklıma gelmiyo canım

Mogiş kocama dedim ya teste gidersin yada korunacağım ..yooo korunamazsın dedi giderim bi ara doktora dedi ..şimdi en son pazartesi ilişki olmuştu hangi gün gitmeli doktora bi fikrin var mı
İşte buuuuuu....bu dilden anlıyorlar zaten aferin kuşum iyi yapmışsın...testi özel labda yaptırırsanız önce ürologa gitmenize gerek kalmaz...pazartesiden itibaren say 4.gün sabahı yani cuma sabahı gidin canım...bizde 4. gün sabahı gitmiştik...en ideali bu

Çok sağol canım cuma gidemezse cumartesi günü gitse olur mu

cok beklemekte iyi değil sonuc yanıltabilio diyolar cumartesi olur mu ki bilemedim şimdi canım cinsel perhiz 4 gün diye biliorum özele yaptıracaksan hastaneyi bi arasanız iyi olur.

InsaAllah deeslerinden gecersin benimde bir hafta sonra tezimin sunumu var nasil sunum yapacam bilmiyorum su okul yansaydi benim dosyam kul olsa hayale bak Allahim
Inşallah cnm :) kız allah iyiliğimi versin eee tabi hamişlikle zor oluyordur sanada bitmiş şurda az kalmış cnm hayırlısıyla verirsin sunumu yaparsın sen becerirsin
O hayali de sil at bakim kafandan

kızlarrr selam ben yıne geldım yenı umutlarla cuma yada cumartesı adet olcam ve bu ay ıgnelı tedavıye gecıcez bakalım hormonlarda hersey yolunda olursa tedavıye baslıycaz ve bılmıorum neden ama bu ay olacak gıbı hıssedıyorum hem de yogun bır sekılde

bu sınavda ortlama hesaplarken %30 u final sınavıyla notun %70 i alınıyo. Bide 2.sınıf baya zor. Allah yardımcımız olsun Yani final daha önemli. ben bugün ders calısmaya baslıcam
Ewt çok doğru bi noktaya bastın hemen başlamak gerek 1 ay var
Benim son yılım inşallah takılmam bi yerde

Zaten benim gittiğim doktor bi kağıt vermiş eşin bunla laboratuvar a çıksın demişti artık şimdi çıkar inşallah bakalım inşallah gidebilir olmadı cumartesi günü gitse olmaz mı....gideceğinden çok da umutlu değilim ama

Mogiş bende diyetteyim kız 1.60 boy 58 kiloydum 55 e düştüm. Hedef 50 :)
kuşum senle aynı gibiyiz bende 160 ım kilo tam 54 bende 50 yi hedefliyorum ne güzel 1,5 yıl önce 50 ydim...sen iyi bak 3 kilo vermişsin 50 yi de görürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…