2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

haklısındır ama geçecek bazen geçmeyecekmiş gibi tipere bürünüyorlar ama illaki düzelir vardır bi sıkıntısı :)

Benim hep düzensizdi yani hiç bir zaman 25 günde adet olmadım diyebilirm .. Doktora gittim bütün testler yapıldı çok şükür herhangi birşey çıkmadı.. Bakalım hala regl olmadım , 31 ocakta da hala olmamışsam evde test yapmayı düşünüyorumm :) Eğer ki regl olursam bidahaki ay ovulasyon testi alacağım..

sorun yoksa dediğin gibi yap olmadı ov yaparsın hayırlısı olsun bakalım gelsiinnn bebişlerr:)

iyi tatlım uyumak istiyorum bugün aşırı ama işteyim

ahh canım istemedim yok dedim ama ısrar ettiler yani niş bi sıkıntı oluşturmaz bi daha asla zatenbende 2 hafta sonra gideceim 10.000 değerlerle inş o zaman her şey netleşir

kuşum vajinal olaylar ne zaman güzel oldu ki boşver sen şartlama kendini böyle ama biraz daha bekleyeydin üstten görünürdü zaten...şimdi sabırla bekle bakalım kuşum
bizim amacımız aslında tahili ve hormon ne bilşeyim ona benzer şeylerdi doktor kesede inat etti görecem diye halla hallaaa dedim neyse ama 2 haftaya kadar gitmem artık ben oraya baktırmayı istememiştim zaten

Canm ilk kullanisimda dr onermedi 24 cm di zaten kendi catlar dedi.bunda da onerdi aldim igneyi ama olmadim akil ya.. boyle olunca kist kaldi igne sartmis yani
Dun 14 cm falandi iste galiba yarin bekliyordu beni asilama olacagim diye ama vazgectik bak sen demesen gitmeyecektim ben yine de olayim ignemi

Evet canm duzgun iletişim duzgun teshis yasasin ozel hastaneler ☺ bi de dedi ki 40 gunde falan adet olmani istemiyorum bunun icin de adetin 16.gunu baslayacagim tarlusal verdi o söktürücü degil mi dedim svet gebelige engel değil adet olmani hizlandiracak dedi bu ilginc geldi biraz acikcasi ama bundan sonra inanip guvenicem dr lara ben salliyodum biraz kaderci yaklastim ama kisti gorunce uc buçuk☺☺

Ol canim sonra kist olmasin üzücü oluyo.. asilama dan neden vazgectiniz ki
Esimin sperm sayisi dusuk cikti ama ona ragmen hamile kalabiliyordum dogal yolla fakat gelismiyordu baktim asilamanin da bi garantisi yok dedim en iyisi esime baktiralim

canım benimde ilacım hormondu adet getiriyor ama gebeliğe engel değil sende inan ve güven int te baktım gebelipe yardımcıymış ve gebeliğin ilk aylarında kullananlar bile var o yüzden sende rahat ol kaderciyiz tabi ki allahın dediği nasip ettiği olacak inşallah iyi hayırlısını nasip etmiştir rabbim ama bizzde elimizden gelen tüm pozitif bilimler ve çabasını kullanalım :)

sonra aşklaşmalar başlar sizde tabii

Evet Tatlisko hadi bakalim basladik bi yola beraber sonuclandiririz inşallah ☺ yarin kan vercem epey detayli ac gel dedi hormon arti insulin falan bakalim artikin ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…