2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bizim amacımız aslında tahili ve hormon ne bilşeyim ona benzer şeylerdi doktor kesede inat etti görecem diye halla hallaaa dedim neyse ama 2 haftaya kadar gitmem artık ben oraya baktırmayı istememiştim zaten
garip bi doktormuş...neyse kuzum sen gitme evet...minnak yavaş yavaş büyür

kuzum benim gözün aydın oohhh çok şükür seni de hamiş yaptık...ekliyorum hemen

Ohhh süper inşallah onura hemencecik halleder atanırsın kuzum sanada bu yakışır fıstık gibi sosyolog oh mis
aslında tarihçi olarak atanıcam...devlet olur da sosyoloji mezununu rehberlikçi olarak atarsa daha çabuk atanırım ama o ihtimal zayıf dolayısıyla kendi bölümden atanırım kuşum...

inş gerek kalmaz canım keçiboynuzu ile güzel yapıyorsun yarasın

aslında haklısın ama çocuk çok seviyoruz bide ailelerimiz yaşlı ilk torun olacak o yüzden geciktirmek istemiyoruz. eşim çok hevesli, kıramıyorum
Canım benim ailelerde öyleydi. Fakat kuzenimden biliyorum depresyona girdi. Psikologda daha bireyden 2li yaşama alışmadan çocuk olunca psikolojik olarak kaldırmakta zorlanıyor bireyler demişti. Bende seni ikaz edeyim dedim. Tabiki en iyisini yine siz bilirsiniz.
Hayırlı olsun

oohhh maaşallah kuşum yedir tık adamın ağzına bence sizin baktırmanıza gerek yok...benim yeni doğum yapan arkadaşım 3 ayda 2 kimyasal yaşadı sonra 3. gebeliğinde kızını aldı kucağına..yalnız şu dikkatimi çekti bebeem söyleyince, düşüklerden sonra doğan bebişler niye kız??? asimde öyle oldu benim arkadaşta öyle oldu bebeme doktro erkek olduğu için doğamadı dedi demk ki kız olsa sorun çıkmayacaktı....kafamda deli sorular

Evet gerçekten öyle haklısın canım. Oluruna bırakmak en iyisi heralde şimdilik bizim için.Ama yinede istiyorum yaaa

Bakalim yarin belli olacak yarayip yaramadigi baktim cok artis yok cam fistigi ceviz üzüm de eklenecek listesine artik ben sonra nerelere kacarim bilmiyorum
muz ve narda ekle...inşallah güzel gelir sonuçlar kuşum...artık nereye kaçacağını da düşün bakalım

sperm düştükçe genetik bozukluklar daha çok görülebilirmiş y kromozomunu da babadan aldığı için erkek bebek hasta olabiliyormuş ya da sağlıklı bir gebelik olamıyormuş ben zaten ilk gebeliğimde hidrosefali yaşadığım zaman bir profesöre danışmıştım erkek bebekler genelde böyle rahatsızlıkları taşıyıcı olabiliyor demişti kız çocukları babadan y kromozomunda çok fazla etkilenmiyormus :-/ yanlis anlamadiysam

ahhh bacııııııııım benim kader arkadaşım...üzülme sakın bak ben bu ayda keyfiyetten kullanıyorum hapı...taktığım yok...kist gitmiştir herhalde...çabuk atarsın kuzum... bir ay takıl kafana göre sonra tam gaz devam edersin kuşum....ben demiştim ama çatlatmayı vurdur diye yaaaaaa bunu da demeden bitirmiyim dedim

hoşbuldum çok sağool =) evlenmeden önce bende hiç düşünmüyordum aslında bir sene çocuk ama eşim çok istedi eşimin hevesi benide çok heveslendirdi bide malum aile baskısı bugün kayınvalidem yine sordu hasta oldun mu bebek var mı diye bizi bize bırakmıyorlar ki =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…