Amiiinn inşallah tatlim :)kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 3 aylık evliyim. inşallah yeni yıl hepimize hayırlı sağlıklı bebişler getirir.
Arastirdim kiz ben 3 ay sonra sperm yukselmeye basliyor altinci ayda hamile kalinabilinirmis :)tatlım varikoselden sonra 1 yıla yakın çocuk yapamıyorsunuz biliyorsundur bunu, ameliyattan sonra yanihayırlısı oslun
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 3 aylık evliyim. inşallah yeni yıl hepimize hayırlı sağlıklı bebişler getirir.
evet zorlu bir olay bir arkadaşımın eşi de yaptıracaktım ve hamile kaldıktan sonra vazgeçtiler zaten ben bir haftayı geçti 2 haftadır galiba keçiboynuzu yedirip duruyorum çift çizgi görene kadar yenecek o zatenanladım canım o zaman haklı tabi doktorlar ama bildiğim kadarıyla çok sıkıntı bi operasyon değil...şayet olursa operasyon nekahat döneminde de day keçiboynuzunu ooohhh artsın inş değeri
yok be canım daha degil ama yakın sancilarim basladi bekliyoruz yapınca yazicam size annem ameliyat oldu onunla uğraşıyorum ondan giremiyorumDEDİM BU ÜZÜM DOĞUM MU YAPTI YOKSA İYİYİZDE SİZ NASILSINIZ AZ KALDI NE DURUMDASINIZ?
ama tatlım bilmiyorum ki ben eşimde sorun olduğunu herkesin bana dedigi eşin de bir sorun yoktur sen hamile kalıyorsan ona bakılmasını hiç gerek yok varmı böyle bişey ya hem aşılama yapmaya ne gerek var ben zaten normal yollarla hamile kalabiliyorum aşılama olsa ne olur olmasa ne olur zaten hep bi çelişki içersinde kalmistim şimdi kafam daha rahat demem o ki herseyi doktora birakmayin kendiniz de saksiyi calistirin
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 3 aylık evliyim. inşallah yeni yıl hepimize hayırlı sağlıklı bebişler getirir.
yok be canım daha degil ama yakın sancilarim basladi bekliyoruz yapınca yazicam size annem ameliyat oldu onunla uğraşıyorum ondan giremiyorum
değiştir kuşum ama bu yazdan sonra bi kpss cik kalacak inşallaaaaaaaaaahhh
hadi ya oda iyiymis başka uzumdemi varmisKiz uzum bisey diyecem ama komedilik resmen dun ben sen dogurmussun diye uzum nickli baska birine hayirli olsu dogurmussun dedimo da beni taniyormus gibi baya cevap yazdi
ayagindan canim sorma cok ters oldu ama yapcak bise yok sen nasılsınaaa tamda şimdi geçmiş olsun allah acil şifalar versin neden ameliyat oldu
aslında haklısın ama çocuk çok seviyoruz bide ailelerimiz yaşlı ilk torun olacak o yüzden geciktirmek istemiyoruz. eşim çok hevesli, kıramıyorumÇok yeni evliliğinin tadını çıkarsaydın bari
Birden evlilik akabinde bebek sorunlara ve aile içi iletişim kopukluklarına neden olabilir.
Eşinle her şeyi dolu dolu yaşadıktan sonra yapmayı düşünseydiniz keşke
ooooo bacım gelmiş hemde güzel haberlerle...hadi al kan sonucunu da liste şenlensin kuşum...
Ellemeyen kalmadi benievet haklısın bende bu ay geçsin eşim bi ürolojiye gitsin isteyeceğim ya da sperm testi isterim neden bakılmasın ki fayda var mutlaka birazda kendimiz düşünmeliyizz ama ben eşte varikoselin sağlıksız gebeliğe sebep olduğunu bilmiyordum ah bu doktorlar ilginçler bize 500 tahlil verene kadar 1 kerede eşlerimizden isteseler
Bende klomen kullandim asilama icin ve vazgectik igne vurulmam gerekli mi yaniKızlar kontrolden ciktim. Adetli olmama ragmen vajinal bakti .3 cm lil bi kist varmis nur topu gibiMogami ayni kaderi paylasiyoruz canim dogum kontrol hapi kullancam bu ay klomen in hediyesi oldu bana catlatma ignesi olmazsam boyle olacagi belliydi..
MINIKKUS1 canim benden de bi dunya test istedi insulin direnci falan ppolikistik var dedi kan degerlerimde gorunmuyo dedim ama yapi olarak var dedi. Kan sonucundan sonra kilo icin de bi ilaca basliycam sanirim..burda da senle birlesiyo kaderimi ☺ bi de nihayet benim rahmime de super harika.diyen bi dr buldum.adam tane tane anlatti harika falan dedi gulesim geldi ☺☺ cok hazir rahmin ded kisti yokedelim hemen hamile kalirsin dedi oleyy nihayet benm de bi doktorum var pozitif düşünen☺☺
Kızlar kontrolden ciktim. Adetli olmama ragmen vajinal bakti .3 cm lil bi kist varmis nur topu gibiMogami ayni kaderi paylasiyoruz canim dogum kontrol hapi kullancam bu ay klomen in hediyesi oldu bana catlatma ignesi olmazsam boyle olacagi belliydi..
MINIKKUS1 canim benden de bi dunya test istedi insulin direnci falan ppolikistik var dedi kan degerlerimde gorunmuyo dedim ama yapi olarak var dedi. Kan sonucundan sonra kilo icin de bi ilaca basliycam sanirim..burda da senle birlesiyo kaderimi ☺ bi de nihayet benim rahmime de super harika.diyen bi dr buldum.adam tane tane anlatti harika falan dedi gulesim geldi ☺☺ cok hazir rahmin ded kisti yokedelim hemen hamile kalirsin dedi oleyy nihayet benm de bi doktorum var pozitif düşünen☺☺
ayagindan canim sorma cok ters oldu ama yapcak bise yok sen nasılsın
ahh ahh canım eşim buaralar aşırı gergin alıngan anlamadım gitti.ne desem yanlış anlıyor her cümlemi başka yere çekiyor garip bir haller var.bide şuçuda bana atıyor ben gerginmişim .anlamadım gitti valla.her insanın böyle dönemleri olur ama tamda benim yum dönemime denk gelince iyice sinir oldumama nedenki bi şeyler yolunda değil mi de eve yansıyor bazı dönemlerde olur geçer bide biz o işle beraber çok barıştığımız olmuştur küs kalırız eşim bana yanaşır sabahaa barışmış mutlu uyanırızz :)
günaydın güzell kadınlarrr..... Eveeet HAMİLEYİİMMM :):):) Ama brta hcg biraz düşük 28.97 çıktı dr. daha çok küçük dedi.. takibini yapacağız dedi. yarın tekrar kan vereceğim..
Moğişim bat 221 Aralıktı 8. deneme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?