2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kuşuuuummm iyi yapıyorsun böyle aktif olarak...annen de gelsin 3 kuşak yanyana...bol bol resim çekilin...minnakın karnında annen yanında oohh sefan olsun

seni bugün gaza getirsem yarın kana gidersin ama yapma gününde git yaptır sözüm yok ama erkenden gitme biraz bekle yüzdün yüzdün kuyruğundasın inşallah listeye eklenirsinn hamişiler arasına :)
çokta çabuk gaza gelirimmm ama beklemeliyim bu ay 8-21 arası düzenli çalıştım ilaçlarımıda kullandım hiç aksatmadımm... Allah'ım nolurrr çok uslu bi kız oldumm hani afferin ödülüm hani nerde ama hanii

hoş geldinizzz köy sütü mü içtiniz sizz yoğurdu mu yediniz bu kız bildiğin edirne sütünden adana pamuğu gibi olacak doğacak :):):) oo babaneden ananeye alışacak kalabalığa da sonra evde durmayacak valla :)

Bekliycemm inşallah sizinde desteğinizle bende doktor kontrolünde 2. denemem ama toplamda 18. ayım bu sebeple belki bende eski sayılırım olmaz mı

:):):): ALLAH senin iyiliğini versin anlaşmaya gidiyorr :):) bi engel yok diyorsun olursa olmuştur olmamışsa kısmet değildir ama iyi düşünelim bebiş gelsinnn :) gaza gelme gerçekten gününü bekle en güzeli o heyecanı yaşa o güne kadar :)

özel labda yaptıracaksanız özel bi kap veriyorlar...sperme zarar vermeyen cinsten...tavsiyem eve gitmeyin hemen lavaboda hallediversin...çünküsperm 20 dk sonra sıvılaşmaya başlıyor dolayısıyla hemen inceliyorlar...eviniz yakınsa 5 10 dk da ulaştırabilecekseniz o zaman olabilir tabi ama en doğrusu merkezinde vermek

seni bugün gaza getirsem yarın kana gidersin ama yapma gününde git yaptır sözüm yok ama erkenden gitme biraz bekle yüzdün yüzdün kuyruğundasın inşallah listeye eklenirsinn hamişiler arasına :)
Merhaba arkadaşım çok aktif olamıyorum ama yazılanları genelde takip ediyorum söylemeden geçemeyeceğim maşallah sana öyle güzel bi enerjinin var ki herkese yetişmeye çalışıyorsun moral veriyorsun eksik olma rabbim sana da gönlündekini versin tez zamanda inşallah

kuşuuuummm iyi yapıyorsun böyle aktif olarak...annen de gelsin 3 kuşak yanyana...bol bol resim çekilin...minnakın karnında annen yanında oohh sefan olsun
Evet kuzum evet çok şükür... Cekilelim tabii yaa her gün ayrı değerlidir bizler için.. geçip gidiyor zaman..:)
Senin diyet 'nasil fıstık hatun :)?

Bekliycemm inşallah sizinde desteğinizle bende doktor kontrolünde 2. denemem ama toplamda 18. ayım bu sebeple belki bende eski sayılırım olmaz mı
eskiden kastım topikteki eskiler balım ama sende gönüllerimizin eskisisin daha fazla eskime inşallah

evet yaa çok yükseldi 0.10 dan 0.38 valla iyi gidiyo çok güldüm yaa harika oldu bu sabah sabah bakış açısına bakın süperrr :):):)

Bende yazdığım şeyi okuyup okuyup gülüyorum :)))) daha sökülmedin mi kaygılım hayıt iç bak hemen sökülürsün eskiden söktürücü okarak da kullanılırmış hayıt. Ben içtikten ertesi günü sökülmüştüm pkoya çevirmeden biran önce beklemeden gelse kırmızıların.

hmm onu nerde yaptırabiliriz bilmiyorum yakın yer olsun bakalım bi araşıtırıyım yerinde vermeye çalışırız onuda benim eşim nasıl yaparsa neyse doktoruma bu durumu sorayım doktor istedi derim :):)

inşallah hayır alıyım bugün otunu mu alıcam ?

Hahaha kaygilim benim canim arkadaşım güldürdun beni herr zamanki gibi...
Çok nazlı olacak zaten her ıki taraf da simartir..:)
Ne yapalım artkk kuzum..
Sen adetini oldun mu güzelce bi arada :)

Evet kuzum evet çok şükür... Cekilelim tabii yaa her gün ayrı değerlidir bizler için.. geçip gidiyor zaman..:)
Senin diyet 'nasil fıstık hatun :)?
şimdilik iyi çok kasmadan dikkat ederek ilerliyorum işte....ya esma böyle fotolar çek göbüşünün yazılar yaz ultrason görüntülerini yapıştır falan böyle bi defter yapsana ne güzel olur

merhaba :) çok teşekkürler iş yerinde çok daralıyordum allahım bi yol göster çıkıp gidicem bu işten diyordum ki buraya üye oldum artık çok iyiyim burası neşe kaynağım oldu ve çok sağlam bir destek bana her anımda yanımda sağ olsun tüm topiğim ve iyi anne adayları kaçıp geldiğim her şeyimi anlatabildiğim beni en iyi anlayan en temiz en iyi niyetli yer burası :):) Allah hepimizin gönüllerine göre versin :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…