kuşuuuummm iyi yapıyorsun böyle aktif olarak...annen de gelsin 3 kuşak yanyana...bol bol resim çekilin...minnakın karnında annen yanında oohh sefan olsunEsmosunuz geldiii:)
2 gündür tatildeydik...köye kvdelere gitmiştik... Evimize geldik şükür... Yarın annemler gelecek bize nasipse... Bu aralar yoğun geçiyor biraz...
Sizleri çok ozledimmm:)
Missladybird...coook sevindim hayırlı uğurlu olsuun...:)
çokta çabuk gaza gelirimmmseni bugün gaza getirsem yarın kana gidersin ama yapma gününde git yaptır sözüm yok ama erkenden gitme biraz bekle yüzdün yüzdün kuyruğundasın inşallah listeye eklenirsinn hamişiler arasına :)
aaahhh o günleri göreydim aaaahhh... aman boşver kuşum içim dışım ders oldu bari burda uzak kalayım derslerden
Esmosunuz geldiii:)
2 gündür tatildeydik...köye kvdelere gitmiştik... Evimize geldik şükür... Yarın annemler gelecek bize nasipse... Bu aralar yoğun geçiyor biraz...
Sizleri çok ozledimmm:)
Missladybird...coook sevindim hayırlı uğurlu olsuun...:)
Bekliycemm inşallah sizinde desteğinizlebekle kuzum nolur keyfini çıkar bu sürecin merakta tatlı oluyor...bu ay bizim topiğin eskilerinin ayı oldu valla deneme sayılarından da anlaşılıyor ve bu durum beni çok mutlu etti çok bekledi kuzularım...sende inşallah güzel haberler verisin balım
çokta çabuk gaza gelirimmmama beklemeliyim bu ay 8-21 arası düzenli çalıştım ilaçlarımıda kullandım hiç aksatmadımm... Allah'ım nolurrr çok uslu bi kız oldumm hani afferin ödülüm hani nerde ama hanii
özel labda yaptıracaksanız özel bi kap veriyorlar...sperme zarar vermeyen cinsten...tavsiyem eve gitmeyin hemen lavaboda hallediversin...çünküsperm 20 dk sonra sıvılaşmaya başlıyor dolayısıyla hemen inceliyorlar...eviniz yakınsa 5 10 dk da ulaştırabilecekseniz o zaman olabilir tabi ama en doğrusu merkezinde vermekbekliyorum bekliyorum tmam menopoz yok hele bu kadar hormon yüklüyken eşimide 4.günde götürürüm c tesi şeklinde onlar mı kap veriyor oraya mı gidiyor kabı alıp eve getirsem sonra götürsek olmaz mı :)
Baştan sona okuyordum neler olmuş die ama bu yorum süpermiş koptum yani hiç gülesim yoktu tatlımooohhh aşk kokulu geceler
Merhaba arkadaşım çok aktif olamıyorum ama yazılanları genelde takip ediyorum söylemeden geçemeyeceğim maşallah sana öyle güzel bi enerjinin var ki herkese yetişmeye çalışıyorsun moral veriyorsun eksik olma rabbim sana da gönlündekini versin tez zamanda inşallahseni bugün gaza getirsem yarın kana gidersin ama yapma gününde git yaptır sözüm yok ama erkenden gitme biraz bekle yüzdün yüzdün kuyruğundasın inşallah listeye eklenirsinn hamişiler arasına :)
Evet kuzum evet çok şükür... Cekilelim tabii yaa her gün ayrı değerlidir bizler için.. geçip gidiyor zaman..:)kuşuuuummm iyi yapıyorsun böyle aktif olarak...annen de gelsin 3 kuşak yanyana...bol bol resim çekilin...minnakın karnında annen yanında oohh sefan olsun
eskiden kastım topikteki eskiler balım ama sende gönüllerimizin eskisisinBekliycemm inşallah sizinde desteğinizlebende doktor kontrolünde 2. denemem ama toplamda 18. ayım bu sebeple belki bende eski sayılırım olmaz mı
evet yaa çok yükseldi 0.10 dan 0.38 valla iyi gidiyo çok güldüm yaa harika oldu bu sabah sabah bakış açısına bakın süperrr :):):)
özel labda yaptıracaksanız özel bi kap veriyorlar...sperme zarar vermeyen cinsten...tavsiyem eve gitmeyin hemen lavaboda hallediversin...çünküsperm 20 dk sonra sıvılaşmaya başlıyor dolayısıyla hemen inceliyorlar...eviniz yakınsa 5 10 dk da ulaştırabilecekseniz o zaman olabilir tabi ama en doğrusu merkezinde vermek
Bende yazdığım şeyi okuyup okuyup gülüyorum :)))) daha sökülmedin mi kaygılım hayıt iç bak hemen sökülürsün eskiden söktürücü okarak da kullanılırmış hayıt. Ben içtikten ertesi günü sökülmüştüm pkoya öevirmedin biran önce beklemeden gelse kırmızıların.
hoş geldinizzz köy sütü mü içtiniz sizz yoğurdu mu yediniz bu kız bildiğin edirne sütünden adana pamuğu gibi olacak doğacak :):):) oo babaneden ananeye alışacak kalabalığa da sonra evde durmayacak valla :)
Hahaha kaygilim benim canim arkadaşım güldürdun beni herr zamanki gibi...hoş geldinizzz köy sütü mü içtiniz sizz yoğurdu mu yediniz bu kız bildiğin edirne sütünden adana pamuğu gibi olacak doğacak :):):) oo babaneden ananeye alışacak kalabalığa da sonra evde durmayacak valla :)
şimdilik iyi çok kasmadan dikkat ederek ilerliyorum işte....ya esma böyle fotolar çek göbüşünün yazılar yaz ultrason görüntülerini yapıştır falan böyle bi defter yapsana ne güzel olurEvet kuzum evet çok şükür... Cekilelim tabii yaa her gün ayrı değerlidir bizler için.. geçip gidiyor zaman..:)
Senin diyet 'nasil fıstık hatun :)?
öyle tabi böyle yataktan kalpler falan uçuşacakBaştan sona okuyordum neler olmuş die ama bu yorum süpermiş koptum yani hiç gülesim yoktu tatlım
Merhaba arkadaşım çok aktif olamıyorum ama yazılanları genelde takip ediyorum söylemeden geçemeyeceğim maşallah sana öyle güzel bi enerjinin var ki herkese yetişmeye çalışıyorsun moral veriyorsun eksik olma rabbim sana da gönlündekini versin tez zamanda inşallah
Günaydın kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?