2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

çok ayıp yaptıkları 3.aydan ne sorusu evlenmeden önce çalışmaya başlasaydıkta 1.aydan hamile olsaydım deseydinn !!!!! aaaa kvlere kaldı bizim yatağımız sanki onlar bakacak neyse :) sen nasıl diyorsan ama beraber bi şeyler paylaşmak için evleniyoruz yatak ilişkisi kafanıza göre gezme tozma uyuma film oyun eğlence bunları halledin biraz sonra bebiş gelsin derim bebişten sonra başbaşa yapamayacağınız çookk şey olacak ve ilişkide var doydunuz mu birbirinize ne çabukk :):) ben hala eşimsiz ne yaparım hamilelikte diye düşünüyorum

ayyy liste yavaş yavaş aşağı iniyoooo bana doğru yaklaşıyooo kalbim güp güp atıyooo

Bacım nolcek bizim bu hallerimiz bende bilmiyorum...yaptır bakalım eşcağazına...içinde kalmasın kuşum

bi o kaldı onuda yaptıralım onda bi şey yoksa rahat ederim çünkü ikinci hamileliğim olacak bir daha düşüğe sebep olacak tüm sebepleri önleyelim istiyorum gerisi kısmet :):) adet olmuyorum bu yumlar beni menopoza mı soktuuuu anammm yaa

bide o konu var evet sanırım bu akşam bebek olayını bi kez daha masaya yatırmamız gerekecek =))

anam bacım bekle biraz mutlaka gelecek işin ucunda ilaç var...menopoz lafını duymamış olayım cısssssssssssssss...spermi 4. gün sabahı verecek eşin..3 gün ilişki olmayacak kuzum

Sakin kuzum sakin listeden kaçış yok
Geçen ay 1 hamiş vardı galiba bu ay acısı çıkıyo resmen yaaa okadarrr çok istiyorummm okadar çok istiyorum ki bu ayki listeye eklenmeyiii Allah'ımmm duy sesimi sürekli bir gel git içindeyim... bi diyorum bekle 29 una kadar bi diyorum hemen şimdi çık git hastaneye kan ver kafamm kazan gibi oldu

bide o konu var evet sanırım bu akşam bebek olayını bi kez daha masaya yatırmamız gerekecek =))

yani daha yenii tadını almışken yok ilk aylar korun yok son aylar yok loğusa yok bebek uyandı emmiyo uykusuzluk derken geçer gider zamanlar o yüzden tadınca yaşayın ama karar sizin en çokta senin :)

yani daha yenii tadını almışken yok ilk aylar korun yok son aylar yok loğusa yok bebek uyandı emmiyo uykusuzluk derken geçer gider zamanlar o yüzden tadınca yaşayın ama karar sizin en çokta senin :)
ayyy uyanması emmesi falan bak bunlar bile nasıl heveslendirdi beni anlatamam

seni bugün gaza getirsem yarın kana gidersin ama yapma gününde git yaptır sözüm yok ama erkenden gitme biraz bekle yüzdün yüzdün kuyruğundasın inşallah listeye eklenirsinn hamişiler arasına :)

bekle kuzum nolur keyfini çıkar bu sürecin merakta tatlı oluyor...bu ay bizim topiğin eskilerinin ayı oldu valla deneme sayılarından da anlaşılıyor ve bu durum beni çok mutlu etti çok bekledi kuzularım...sende inşallah güzel haberler verisin balım

Esmosunuz geldiii:)
2 gündür tatildeydik...köye kvdelere gitmiştik... Evimize geldik şükür... Yarın annemler gelecek bize nasipse... Bu aralar yoğun geçiyor biraz...
Sizleri çok ozledimmm:)
Missladybird...coook sevindim hayırlı uğurlu olsuun...:)

anam bacım bekle biraz mutlaka gelecek işin ucunda ilaç var...menopoz lafını duymamış olayım cısssssssssssssss...spermi 4. gün sabahı verecek eşin..3 gün ilişki olmayacak kuzum

bekliyorum bekliyorum tmam menopoz yok hele bu kadar hormon yüklüyken eşimide 4.günde götürürüm c tesi şeklinde onlar mı kap veriyor oraya mı gidiyor kabı alıp eve getirsem sonra götürsek olmaz mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…