2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

biz de 3 gün üst üste çalştık canım ve yum bitti hayırlısı yum zamanıysa üst üste daha iyi bence kaçırmaktansa

Hahahaha ceviz izni ttmm biz bu izni güzel kullanalım bide kahve yapayım kocişe :)
calsin bakalim ins ALLAH sonucunu alirsiniz
bizde calismalar son buldu artik calisma yeterince calistik birazda bir birimizi ozleyelim
bu ay gun asiri calistik ama hic tadi tuzu olmuyor sanki bir is mis gibi geliyor ama canin isteyince guzel calisma oluyor tabiki

biz de 3 gün üst üste çalştık canım ve yum bitti hayırlısı yum zamanıysa üst üste daha iyi bence kaçırmaktansa
Bende ilk hamileleiğimde ustuste calısmıstım ona güveniyorum aslında inşallah hepimz hayırlı haberler alırız :)

Ayyy özleyıncede cok güzel oluyo insan doyamıyo :) inşallah bebişin yoldadır :)

Bende ilk hamileleiğimde ustuste calısmıstım ona güveniyorum aslında inşallah hepimz hayırlı haberler alırız :)

amiiiin inşallahh benim bata daha çoook vaar

haklisin o bambaska oluyor
AMIN canim insALLAH test yapmamak icin zor durruyorum

Ay cenem hic susmuyor benim gün asirida yapsak ya yapmayalim vazgectim istemiyom cok uykum var ben uyusam da oyle olmuyor mu... adam iyi katlaniyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…