Ne yapsak acaba adama papatya cayi mi icirsekiyi aksamlar kizlar
profil resmime bakin
acaba bizim sperimcikler ciceksizmi gidiyorda yumos kabul etmiyor
Ben de simdin esime kizdim ki o sperimciklerine soyle cicekle gitsinlerki benim yumosda kabul etsin aaaaa boyle olmazki amaNe yapsak acaba adama papatya cayi mi icirsek
Hahahaha ceviz izni ttmm biz bu izni güzel kullanalım bide kahve yapayım kocişe :)Calisin madem ama hergun calisinca sperm kalitesi dusmesi meselesi vargunasiri devam edin ama bu aksam size ceviz izni hadi
biz de 3 gün üst üste çalştık canım ve yum bitti hayırlısıKızlarrrr bizde tv izliyoruz bugun 17. Gnum dun aksam calıştık bu aksamda çalışsak mı üstüste olsun istıyorm gecen ay gun asırı yaptık kacırdık sanırım yumurtayı hem canımda çalışmak istiyo :):):):) bol ceviz yedik koçişle ondan sanırım
calsin bakalim ins ALLAH sonucunu alirsinizHahahaha ceviz izni ttmm biz bu izni güzel kullanalım bide kahve yapayım kocişe :)
ohhhh hizmette sınır yookkBenimki cay demliyor onu bekliyorum bende
Kesinlikle. Aman bidaha tövbe☺heheh hiç yapmasa daha mı iyiydi neee
Bende ilk hamileleiğimde ustuste calısmıstım ona güveniyorum aslında inşallah hepimz hayırlı haberler alırız :)biz de 3 gün üst üste çalştık canım ve yum bitti hayırlısıyum zamanıysa üst üste daha iyi bence kaçırmaktansa
Ayyy özleyıncede cok güzel oluyo insan doyamıyo :) inşallah bebişin yoldadır :)calsin bakalim ins ALLAH sonucunu alirsiniz
bizde calismalar son buldu artik calisma yeterince calistik birazda bir birimizi ozleyelim
bu ay gun asiri calistik ama hic tadi tuzu olmuyor sanki bir is mis gibi geliyor ama canin isteyince guzel calisma oluyor tabiki
benimkideeeohhhh hizmette sınır yookkbizimki hiiiç yapmaz öle şeyler
olsun kuzum en azından düşünmüş kociş benimki onu da yapmıyorKesinlikle. Aman bidaha tövbe☺
Benimki yapar ya sagolsunohhhh hizmette sınır yookkbizimki hiiiç yapmaz öle şeyler
amiiiin inşallahh benim bata daha çoook vaarBende ilk hamileleiğimde ustuste calısmıstım ona güveniyorum aslında inşallah hepimz hayırlı haberler alırız :)
Ayyy özleyıncede cok güzel oluyo insan doyamıyo :) inşallah bebişin yoldadır :)
haklisin o bambaska oluyorBende ilk hamileleiğimde ustuste calısmıstım ona güveniyorum aslında inşallah hepimz hayırlı haberler alırız :)
Ayyy özleyıncede cok güzel oluyo insan doyamıyo :) inşallah bebişin yoldadır :)
aslında benimki biliyor yemek yapmayı falan ayrıca çok da güzel yapar ama evlenince tüm hayallerim suya düştüBenimki yapar ya sagolsunhamileyken patatesli börek bile yapmıştı canim cekti diye
Ay cenem hic susmuyor benim gün asirida yapsak ya yapmayalim vazgectim istemiyom cok uykum var ben uyusam da oyle olmuyor mu... adam iyi katlaniyor banacalsin bakalim ins ALLAH sonucunu alirsiniz
bizde calismalar son buldu artik calisma yeterince calistik birazda bir birimizi ozleyelim
bu ay gun asiri calistik ama hic tadi tuzu olmuyor sanki bir is mis gibi geliyor ama canin isteyince guzel calisma oluyor tabiki
ahhhh ahhhbenimkideeeancak onune gelsin ama hakini yemiyim arada yapar
Kaç gün varamiiiin inşallahh benim bata daha çoook vaar
Kac gun var batına ilk hamılelıgımde bi hafta önce ögrenmıstım :)haklisin o bambaska oluyor
AMIN canim insALLAH test yapmamak icin zor durruyorum
Adam bana evlilik teklifi ederken cicek almamisti o zaman anlamaliydimBen de simdin esime kizdim ki o sperimciklerine soyle cicekle gitsinlerki benim yumosda kabul etsin aaaaa boyle olmazki ama
sende hamis olunca yaptirirsinaslında benimki biliyor yemek yapmayı falan ayrıca çok da güzel yapar ama evlenince tüm hayallerim suya düştü
Oh afiyet olsun yarasinHahahaha ceviz izni ttmm biz bu izni güzel kullanalım bide kahve yapayım kocişe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?