kuzum sosyoloji 4 yıllık bi bölüm... ya lisans mezunu isen sınavsız olarak okuyabiliyorsun ya da üni sınavına girip puanını alıp okuyabiliyorsun...memuriyet şansı yüksek bi bölüm yani 81 alsan atanırsın..zorluğu kişiye göre değişir...beni çok zorlamadı hatta 4 yılı üstten ders alıp 3. yılımda yani bu yıl bitiriyorum...düşün ki bu yüzden normalde 7 ders almam gerekirken 12 ders aldım bi dönemde Allaha şükür verdim hepsini...tavsiye ederim ama senin üni sınavına girmen lazım kuzum sınavsız geçiş hakkı 4 yıllık mezunu olanlara tanınıyor sadece...sınavıda halledersin puanı çok yüksek değildir diye düşünüyorummogısım canım ya sen sosyolojı okuyordun bu bolum nasıl bırsey dı bende okumak ıstıyorum ama tabı acıkogretım olacak ..sımdı ben 2 yıllıkk bır fakulte bıtırdım ustune tamamlayıp olabılıyormu ya da ygs gırmek mı lazım kı beni aydınlatırsan sevınırım canım teskkurlerr...
üffff erkek adam bu kadar nazlı olmamalı arkadaş...nedir yani boşal gitsin...yok ben yapamam edemem demeleri sinir bozucu kadınlar bu kadar uğraşırken....soksalar erkeklere spekulum gibi bişey o zaman anlarlar bizim halimizi....neyseki benim herif gık demedi hallederim ben lavaboda dedi...Arkadasimin esi de evden götürmüş evde olmasi islerine geliyor dedigin gibi ama orada olmasi daha iyi her nr kadar hoslanmasalarda
Kızlar dün doğum sigortası yaptırdık inşallah çok bekletmeden gelir bebişimiz
Ben limitsiz doğum sigortası yaptırdım canım 3200 tl tüm muayeneler tüm tahliller normal ya da sezeryan doğum+ epidural dahil bu pakete.Kız doğum sigartası nasıl oluyor ne işe yarıyor
Yok kiz naz etmedi bin şükür o hastaneye kizdi biraz insan bi islak mendil pecete koyar diyo öyle deyince hak verdim özele gitti bir de düşünüffff erkek adam bu kadar nazlı olmamalı arkadaş...nedir yani boşal gitsin...yok ben yapamam edemem demeleri sinir bozucu kadınlar bu kadar uğraşırken....soksalar erkeklere spekulum gibi bişey o zaman anlarlar bizim halimizi....neyseki benim herif gık demedi hallederim ben lavaboda dedi...
yok bacım bende genel konuştum senin herife demedim bişeyYok kiz naz etmedi bin şükür o hastaneye kizdi biraz insan bi islak mendil pecete koyar diyo öyle deyince hak verdim özele gitti bir de düşün
Hayırlı olsun uguruyla gelsin bebişin :)günaydın güzell kadınlarrr..... Eveeet HAMİLEYİİMMM :):):) Ama brta hcg biraz düşük 28.97 çıktı dr. daha çok küçük dedi.. takibini yapacağız dedi. yarın tekrar kan vereceğim..
Moğişim bat 221 Aralıktı 8. deneme :)
selamm ben de yeni girdim sayılır pek bakamadım geçmişe :)Slm kızlar nasılsınız bugün.güzel haberler vardır inşaallah
Ben bugun gec ciktim.isten benimki erken gelmis bana makarna yapmis ama mutfagi görmeyin 5 cesit yemek yapsam bu kadar dağıtmazdim.heraldeiyi akşamlar kızlar kocişle çay keyfi yapıyoruz sizler napıyorsunuzzz
Neyse iyi ders oldu soZunden cikmiycam.diyo ne verirsem yiyecekmis benimki bu keciboynuzunu mesir i falan sevmedi ve yemiyodu ama suan teslim bama artik guc bende ☺kuzum tarlusal progesteron içerir ve haliyle bebek olsada zararı olmaz aksine faydası olur...kısmet böyleymiş canım kullanırsın bir ay geçer gider...16. gün olayına anlam veremedim doktorun öyle dediyse öyledir...eşinde bilememiştir yazık kızma çok
yeni girdim canım kacamın yanında pek giremiyorum ondan...Sera neden bana cevap vermiyorsun
heheh hiç yapmasa daha mı iyiydi neeeselamm ben de yeni girdim sayılır pek bakamadım geçmişe :)
Ben bugun gec ciktim.isten benimki erken gelmis bana makarna yapmis ama mutfagi görmeyin 5 cesit yemek yapsam bu kadar dağıtmazdim.heraldesimdi oturdum tv karşısına ben de koci de dizlerimde ☺
Oyle oyle canim Rabbim neylerse guzel eyler..Allah kolaylik versin tatlim bizesokagin ortasinda cocuk gibi aglayacaktim neredeyse dün ama metanetli olmak lazım ne yapalım
Gitmezse çenem susmaz zaten adam tipis tipis gittiyok bacım bende genel konuştum senin herife demedim bişeytabi o konuda haklı adam
Calisin madem ama hergun calisinca sperm kalitesi dusmesi meselesi varKızlarrrr bizde tv izliyoruz bugun 17. Gnum dun aksam calıştık bu aksamda çalışsak mı üstüste olsun istıyorm gecen ay gun asırı yaptık kacırdık sanırım yumurtayı hem canımda çalışmak istiyo :):):):) bol ceviz yedik koçişle ondan sanırım
Benimki cay demliyor onu bekliyorum bendeiyi akşamlar kızlar kocişle çay keyfi yapıyoruz sizler napıyorsunuzzz
ya 27 si ya 29 unda canım bat ama daha hiç bişeyim yok eşime diyorum ilkindeki gibi ben hamileyim galiba die o umutlanmak istemiyor hayırlısı diyor...ama kendimi biliyorsam çoktan ağrılarımın olması lazımdı tek hissettiğim ağız acılığı hiçbişeyden tatt alamıyorum...rabbim seninde gönlüne göre versin işallah kardeşim en tez zamanda bu ay çokkk çokkta stres yaptım korkuyorumda....işallah iyi haberler ederiz aslında herkesin durumu farklı gösteriyor kimi ağrı çekiyor kimi sancısız kimi bulantı yaşıyo kimi yaşamıyo tamamen faklı ablam adet olcağını sanmış hep hap içti ama hamile şu an bebekte iyicanim senin bat nezaman insallah hamissindir canim ya. Benim bat 31 aralik ama hicbirsey yok belirti yok umudum ocak ayi olacak rabbim en kisa zamanda tumm isteyenlere nasip etsin hayirli haberler aliriz senden insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?