2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Aynen canim elinden geleni yapmışın zaten hadi hayirlisi olsun bende ovulasyon günü harici tuttu geç döllenme o yuzden calismalara devam
Zaten çalışmalar devam ediyo cnm.salı günü duştan sonra aşırı çarpıntım oldu ara ara devam ediyo çarpıntım sanki bişeye heyecanlanmışım kalbim sık çarpıyo gibi bişey

aslında ben dışarıda yürüyüş yapmayı çok seviyorum da öyle bir ortam yok ben de evde videolardan takılıyorum hiç yoktan iyidir heralde
Bende stad yakin diye gidiyordum duruma görepazartesi baslayacagim yine zaten yagarsa falan bende evde yapiyordum sporu topum var 9.5 metre holüm var

Bende stad yakin diye gidiyordum duruma görepazartesi baslayacagim yine zaten yagarsa falan bende evde yapiyordum sporu topum var 9.5 metre holüm var
hol de güzelmiş tam yürüyüşlük
neyse kızlar ben kaçıyorum herkese iyi geceler Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah öptüm

Zaten çalışmalar devam ediyo cnm.salı günü duştan sonra aşırı çarpıntım oldu ara ara devam ediyo çarpıntım sanki bişeye heyecanlanmışım kalbim sık çarpıyo gibi bişey
Benim azcik göğüs acidi ve atesim adet günü düşmedi oradan şüphelendi mm

Canım keşke kese Görene kadsr bekleseniz bana doktor yasak koyması ama 4 hafta yani 23 eylül öğrendiğimden beri ilişki olmadı ben korkuyorum açıkçası geçen sefer hep yaşadım ilk haftalar da hele sonra o şeleri yaşayınca korktum

Tabi herkeste böle olcak değil millet doğuma kadsr yapıyor ama ben geçen gün denedim bişi olmadığı halde hasas olmuş dış duvsr tahriş oldu kan geldi 2 gündür ağrım var

Artık doğum sonrası bazı şeler durabilir dikkat edin doktor çoğu kişiye ilk aylsr yasak koyuyor bana hiç koymadı ama ben yasak koydum eşim hele acaip temkinli

Ben ona inanmıyorum çünkü hamile olduğnu aylar sonra ögrenen var ve o zamana kadarda ilişki yaşıyo.ilşkinin yaşandığı bölgeyle bebegin yaşadığı bölge ayrı ayrı çünkü.bence vajinanın kaslarının güçlü kalmasınıda sağlıyo çünkü spor yapmış gibi oluyo vajen kaslarıda diye düşünüyorum.

Canim hamile kisinin plasenta durumu plasenta previa ise bu kisilerin kesinlikle iliski yasamamasi lazim yok zaten hersey normalse dedigi gibi haftada bir iliski doguma hazirlik icin gayet iyi bisey

Haklısın canım senin gibi düşünen vsr doktor yasak koyuyor bazen bana koymadı ama ben kötü bir tecrübe yaşayınca öncesinde o yüzden istemedim

He bide denerken tahriş oldum ve kan geliyor bu durum da ben hasassım zaten 7 aylık evliyim 1 düşüğüm var öle atraksiyon bana gelmez

Varsın vajen spor yapmasın ben zaten hala zayıfım eskiden yüzdüğüm için göbeğim kas ve bünyem hala göbek yapmadı karnım yok kilom yok zaman ne gösterir bilinmez tabi

Canim hamile kisinin plasenta durumu plasenta previa ise bu kisilerin kesinlikle iliski yasamamasi lazim yok zaten hersey normalse dedigi gibi haftada bir iliski doguma hazirlik icin gayet iyi bisey
Plasenta durumunu bilemem tabi o tıbbi bir terim doktoru bilecek ve

Hımm durumunu bilemem tabi cnm.Sen sakınca görüyosan yapmaman daha mantıklı.benim söylemek istedigim herhangi bir sakınca yoksa devam etmekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…