iki tur yürüyüş 6 tur koşu yarim saat aletvaaayyy bee tütütü maşallah
sadece yürüyüş mü yaptın canım napmıştın
İnşaallah cnm.yeni yıl süprizi olur artık eger hamiş olursaminşallah bu sefer olmuştur bebiş canım bata da az kalmış
evet canım aynen doktor kesin yasaklamadıysa sorun yok insanız sonuçtaDeğil mi bazilari aman olmasin der ama vajinal ultrason a gore daha iyi birşey
aslında ben dışarıda yürüyüş yapmayı çok seviyorum da öyle bir ortam yok ben de evde videolardan takılıyorum hiç yoktan iyidir heraldeiki tur yürüyüş 6 tur koşu yarim saat alet
Zaten çalışmalar devam ediyo cnm.salı günü duştan sonra aşırı çarpıntım oldu ara ara devam ediyo çarpıntım sanki bişeye heyecanlanmışım kalbim sık çarpıyo gibi bişeyAynen canim elinden geleni yapmışın zaten hadi hayirlisi olsun bende ovulasyon günü harici tuttu geç döllenme o yuzden calismalara devam
Bende stad yakin diye gidiyordum duruma görepazartesi baslayacagim yine zaten yagarsa falan bende evde yapiyordum sporu topum var 9.5 metre holüm varaslında ben dışarıda yürüyüş yapmayı çok seviyorum da öyle bir ortam yok ben de evde videolardan takılıyorum hiç yoktan iyidir heralde
hol de güzelmiş tam yürüyüşlükBende stad yakin diye gidiyordum duruma görepazartesi baslayacagim yine zaten yagarsa falan bende evde yapiyordum sporu topum var 9.5 metre holüm var
Pişt hamiş olduktan sonra da yaramazlık yaptın mı yaniTatlim hamilelikte devam ediyor bizim normalde en az iki güne bir olur bizim,
Benim azcik göğüs acidi ve atesim adet günü düşmedi oradan şüphelendi mmZaten çalışmalar devam ediyo cnm.salı günü duştan sonra aşırı çarpıntım oldu ara ara devam ediyo çarpıntım sanki bişeye heyecanlanmışım kalbim sık çarpıyo gibi bişey
2 kezPişt hamiş olduktan sonra da yaramazlık yaptın mı yani
amin aminİnş canim darisi tüm isteyene sana olsun
Canım keşke kese Görene kadsr bekleseniz bana doktor yasak koyması ama 4 hafta yani 23 eylül öğrendiğimden beri ilişki olmadı ben korkuyorum açıkçası geçen sefer hep yaşadım ilk haftalar da hele sonra o şeleri yaşayınca korktum
Göğüs acısıda var ama ben soğuktan oluyo diye düşünüyorum ara ara şiddetkeniyo kıyafet giyerken yada çıkarırken ucları acıyo ama bilmiyorum artıkBenim azcik göğüs acidi ve atesim adet günü düşmedi oradan şüphelendi mm
Ben ona inanmıyorum çünkü hamile olduğnu aylar sonra ögrenen var ve o zamana kadarda ilişki yaşıyo.ilşkinin yaşandığı bölgeyle bebegin yaşadığı bölge ayrı ayrı çünkü.bence vajinanın kaslarının güçlü kalmasınıda sağlıyo çünkü spor yapmış gibi oluyo vajen kaslarıda diye düşünüyorum.Canım keşke kese Görene kadsr bekleseniz bana doktor yasak koyması ama 4 hafta yani 23 eylül öğrendiğimden beri ilişki olmadı ben korkuyorum açıkçası geçen sefer hep yaşadım ilk haftalar da hele sonra o şeleri yaşayınca korktum
Tabi herkeste böle olcak değil millet doğuma kadsr yapıyor ama ben geçen gün denedim bişi olmadığı halde hasas olmuş dış duvsr tahriş oldu kan geldi 2 gündür ağrım var
Artık doğum sonrası bazı şeler durabilir dikkat edin doktor çoğu kişiye ilk aylsr yasak koyuyor bana hiç koymadı ama ben yasak koydum eşim hele acaip temkinli
Canim hamile kisinin plasenta durumu plasenta previa ise bu kisilerin kesinlikle iliski yasamamasi lazim yok zaten hersey normalse dedigi gibi haftada bir iliski doguma hazirlik icin gayet iyi biseyBen ona inanmıyorum çünkü hamile olduğnu aylar sonra ögrenen var ve o zamana kadarda ilişki yaşıyo.ilşkinin yaşandığı bölgeyle bebegin yaşadığı bölge ayrı ayrı çünkü.bence vajinanın kaslarının güçlü kalmasınıda sağlıyo çünkü spor yapmış gibi oluyo vajen kaslarıda diye düşünüyorum.
Haklısın canım senin gibi düşünen vsr doktor yasak koyuyor bazen bana koymadı ama ben kötü bir tecrübe yaşayınca öncesinde o yüzden istemedimBen ona inanmıyorum çünkü hamile olduğnu aylar sonra ögrenen var ve o zamana kadarda ilişki yaşıyo.ilşkinin yaşandığı bölgeyle bebegin yaşadığı bölge ayrı ayrı çünkü.bence vajinanın kaslarının güçlü kalmasınıda sağlıyo çünkü spor yapmış gibi oluyo vajen kaslarıda diye düşünüyorum.
Plasenta durumunu bilemem tabi o tıbbi bir terim doktoru bilecek veCanim hamile kisinin plasenta durumu plasenta previa ise bu kisilerin kesinlikle iliski yasamamasi lazim yok zaten hersey normalse dedigi gibi haftada bir iliski doguma hazirlik icin gayet iyi bisey
Plasenta durumunu bilemem tabi o tıbbi bir terim doktoru bilecek ve durumunda bir risk görüyosa hastasını uyaracak.sevgili anne adayım kocişine göster ama elletme diycek :)))
Hımm durumunu bilemem tabi cnm.Sen sakınca görüyosan yapmaman daha mantıklı.benim söylemek istedigim herhangi bir sakınca yoksa devam etmekti.Haklısın canım senin gibi düşünen vsr doktor yasak koyuyor bazen bana koymadı ama ben kötü bir tecrübe yaşayınca öncesinde o yüzden istemedim
He bide denerken tahriş oldum ve kan geliyor bu durum da ben hasassım zaten 7 aylık evliyim 1 düşüğüm var öle atraksiyon bana gelmez
Varsın vajen spor yapmasın ben zaten hala zayıfım eskiden yüzdüğüm için göbeğim kas ve bünyem hala göbek yapmadı karnım yok kilom yok zaman ne gösterir bilinmez tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?