2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Afiyet olsun insaAllah bebisin gobusune gelmistirde o yuzden cekmistir yarasin size
Sana bişi sorcam benim yumum perşembe gecesi çatladı ama pazartesi akşamı ve salı günü akşamüstü akıntım oldu ama salı gününkü yogundu rengi beyaz gibiydi.sence bu işaretmi

Sana bişi sorcam benim yumum perşembe gecesi çatladı ama pazartesi akşamı ve salı günü akşamüstü akıntım oldu ama salı gününkü yogundu rengi beyaz gibiydi.sence bu işaretmi
Uzayan bir akintimiydi yoksa kremsimi benim yum catladiktan sonra kremsi bir akintim olmustu bata 1 hafta kala akintim acik sari olmustu

Afiyet olsun insaAllah bebisin gobusune gelmistirde o yuzden cekmistir yarasin size
Eskiden soruları okurdum internetten kızın biri sorar nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik burnumda sivilce çıktı sizce ben hamilemiyim.doktorda cevaplar hayır hamile oldugnuz mümkün görünmüyor. benimkide ona döndü herşeyi hamilelige yıruyorum

Uzayan bir akintimiydi yoksa kremsimi benim yum catladiktan sonra kremsi bir akintim olmustu bata 1 hafta kala akintim acik sari olmustu
Kıremsiydi canım yum döneminden 4 gün sonra geldi kilotum ıslandı aksilik dışardayız eşimle geziyoruz ve eşimin eve gelne niyeti yok diyemedimde ıslaklık var diye yapış yapış gezdim

Oy cok güldüm gece gece

Gece gece guldurdun beni aklima haydar dumen sorulari geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…