- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Aynen sakınca yoksa devam olsun ama daha kese görmeden bilemedim onu uyardım geçen kanama olmuştu onda çünkü ilk zaman daha özenliHımm durumunu bilemem tabi cnm.Sen sakınca görüyosan yapmaman daha mantıklı.benim söylemek istedigim herhangi bir sakınca yoksa devam etmekti.
Benim de midem bulandı akşam yemeği düzgün yemedim ben ne yesem acabaBen coook acimm dayanamayip biseyler yiyecem
Yeee herşeyi ye yarasın hamişimeeBen coook acimm dayanamayip biseyler yiyecem
Aynen bende 1 dilim börek yedim sürekli ama çook çay içtimBenim de midem bulandı akşam yemeği düzgün yemedim ben ne yesem acaba
Zeytin domates yiyecemYeee herşeyi ye yarasın hamişimee
Canim benim midem bulaninca tuzlu yada eksi biseyler yiyorum hemen geci veriyor:)Benim de midem bulandı akşam yemeği düzgün yemedim ben ne yesem acaba
Yemek ismi verdim pardon hamişler yemek ismi söylemek yoktu çünkü burası hamiş eviZeytin domates yiyecem
Canim benim midem bulaninca tuzlu yada eksi biseyler yiyorum hemen geci veriyor:)
Merhaba allah hayırlısı versin geçmiş olsunslm kizlar ben bu ay kurtaj oldum yani haziranda bi sorun çikmazsa ve allah nasip ederse ekimde çalismaya basliycaz .simdiden tanisalim istedim
komik arkadasYemek ismi verdim pardon hamişler yemek ismi söylemek yoktu çünkü burası hamiş evi
Canim ates olcecksen sabah 6 ile 8 arasinda olcmen lazim o saatten sonraki ates pek guvenilir olmuyorKızlar bişi sorcam şu an herkes ateşini ölçüp yazabilirmi.ama hamiş olmayanlar adete kaldığnıda yazsın lütfen
Ama domates yemee şu andan sonra sera domatesidir onlar organik değildirZeytin domates yiyecem
Canim benim midem bulaninca tuzlu yada eksi biseyler yiyorum hemen geci veriyor:)
Orasi oyle valla ama bi tanecik yiyim canim cok cektiAma domates yemee şu andan sonra sera domatesidir onlar organik değildir
Napıym kocam gece işine gitti bende ülkemden herkesten uzak tek başıma gurbet elde evde tek başıma size takılıyorum cnm.morelim iyi olsunki sizinde moreliniz iyi olsun bebişler göbüşünüze dolsun 2015 model bebişlerimiz olsun Amiinkomik arkadas
Tamam ama küçük yeOrasi oyle valla ama bi tanecik yiyim canim cok cekti
Şifa niyetine ye bari şişmesin biryerin hamişimmOrasi oyle valla ama bi tanecik yiyim canim cok cekti
Canım biliyorum sabah erken ölçülmesi gerektigini. sadece şuan ölçülse kaç olur diye merak ettim 37 çıktı benimkiCanim ates olcecksen sabah 6 ile 8 arasinda olcmen lazim o saatten sonraki ates pek guvenilir olmuyor
Aminnn aminnn mubarek cum gecesi Rabbim duanizi kabul etsin:)Napıym kocam gece işine gitti bende ülkemden herkesten uzak tek başıma gurbet elde evde tek başıma size takılıyorum cnm.morelim iyi olsunki sizinde moreliniz iyi olsun bebişler göbüşünüze dolsun 2015 model bebişlerimiz olsun Amiin
Himmm onu bilemiycem sekerim olcun bakim kizlar:)Canım biliyorum sabah erken ölçülmesi gerektigini. sadece şuan ölçülse kaç olur diye merak ettim 37 çıktı benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?