2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hımm durumunu bilemem tabi cnm.Sen sakınca görüyosan yapmaman daha mantıklı.benim söylemek istedigim herhangi bir sakınca yoksa devam etmekti.
Aynen sakınca yoksa devam olsun ama daha kese görmeden bilemedim onu uyardım geçen kanama olmuştu onda çünkü ilk zaman daha özenli

Bak ben burda 1 ay 30 gğn boyunca ovülasyon yaptım ve 2. Kere çift çizgiyi gördüğüm gün gebelik testi yapIP erken öğrendim ve 4 hafta dayanıp doktora gittim düşün korkumu burda herkes git artık doktora dediler günlerce

Kızlar bişi sorcam şu an herkes ateşini ölçüp yazabilirmi.ama hamiş olmayanlar adete kaldığnıda yazsın lütfen

Canim ates olcecksen sabah 6 ile 8 arasinda olcmen lazim o saatten sonraki ates pek guvenilir olmuyor
Canım biliyorum sabah erken ölçülmesi gerektigini. sadece şuan ölçülse kaç olur diye merak ettim 37 çıktı benimki

Aminnn aminnn mubarek cum gecesi Rabbim duanizi kabul etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…