- 5 Temmuz 2014
- 1.342
- 1.094
- 198
bana da enteresan geldi rüyalarım vardır hayr diyelim...Allahım herkesin gönlüne göre versin böbürlenmekte değil o çocuk oldu bitti sanmasınlar hayat şartları her zaman devam ediyor kimin ne olacağı belli olmuyor canım ...iş ki onu büyütmekte...ya doktora gittiğimde ne dicem ki be mi talihsizim anlamıyorum bunca zaman oldu bi Allahın kulu daha kontrol etmedi canım...olur deyip gönderiyolar...şaşırdım kaldımmmhayırlara olsun çok ilginç hep uyuyor bekliyor o zaman zamanı var bence rabbim her şeyin hayırlısını versin öyle duyarsız patavatsızların yetiştireceği çocuğa da acısın !!! onlar rabbimin işine ne demekmiş karışıyorlar hemde çocuğunu kaybeden bir babaya bunu diyorlarr neyse töbe sustum devamını getirmeyeceğimm hiççç düşünme onlar af dilesin rabbimden sen güzelce evine yerleşş taşı düzenle vs derken kafan dağılacak ve sonra inşallah bebiş gelecek bence sizin bu işler seni yorsada rahatlatacak doktora da git istiyorsan bence uğraşamıcam deme kısmet nasip çabalamakta fayda var her zaman için :)