• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hayırlara olsun çok ilginç hep uyuyor bekliyor o zaman zamanı var bence rabbim her şeyin hayırlısını versin öyle duyarsız patavatsızların yetiştireceği çocuğa da acısın !!! onlar rabbimin işine ne demekmiş karışıyorlar hemde çocuğunu kaybeden bir babaya bunu diyorlarr neyse töbe sustum devamını getirmeyeceğimm hiççç düşünme onlar af dilesin rabbimden sen güzelce evine yerleşş taşı düzenle vs derken kafan dağılacak ve sonra inşallah bebiş gelecek bence sizin bu işler seni yorsada rahatlatacak doktora da git istiyorsan bence uğraşamıcam deme kısmet nasip çabalamakta fayda var her zaman için :)
bana da enteresan geldi rüyalarım vardır hayr diyelim...Allahım herkesin gönlüne göre versin böbürlenmekte değil o çocuk oldu bitti sanmasınlar hayat şartları her zaman devam ediyor kimin ne olacağı belli olmuyor canım ...iş ki onu büyütmekte...ya doktora gittiğimde ne dicem ki be mi talihsizim anlamıyorum bunca zaman oldu bi Allahın kulu daha kontrol etmedi canım...olur deyip gönderiyolar...şaşırdım kaldımmm

doğru söylüyorsun o panik hali hiç bitmiyor.Oğlum kocaman oldu çocuk okulda çok yorulup 1 saat erken uyusa hasta mı bu çocuk niye uyudu ki diyorum.Servis 2 dk geç kalsa ne oldu ki diye telefona sarılıyosun.Ama anneliğin doğasında var bu engel olamıyosun.Yürek çarpıntılarıyla yaşamayı öğreniyorsun.Sonuçta hepsi Allah!a emanet.Olacakların karşına geçemiyoruz ama gel de anlat ana yüreğine....
testi doğumda nasıl oluru doğumdan sonra mikrop kapar mı üsütür müsü süt yetiyo mu gazı yok niye ağlıyosu artık hayat boyuu bir panik insanın yüreğinde bence bir ömür evlat endişesi bitmezz ama onlar buna değer tek varlıklar bence o yüzden bu telaşlı yaşama alışalım allaha emanet olsunlar sağlıkla uzun ömürlerini görelim inşallah ömrümüz yettiğince :)

bana da enteresan geldi rüyalarım vardır hayr diyelim...Allahım herkesin gönlüne göre versin böbürlenmekte değil o çocuk oldu bitti sanmasınlar hayat şartları her zaman devam ediyor kimin ne olacağı belli olmuyor canım ...iş ki onu büyütmekte...ya doktora gittiğimde ne dicem ki be mi talihsizim anlamıyorum bunca zaman oldu bi Allahın kulu daha kontrol etmedi canım...olur deyip gönderiyolar...şaşırdım kaldımmm

çok haklısın bugün çocuğum oluyor diye böbürlenirsin yarın çocuğun sağlıklı doğacağı ya da doğacağı ya da annenin iyi olacağı hepsi muamma şükür rabbim verdi ona sağlık versin olmayanlarada nasip etsin dersin bu budur yani onu sana veren allah haddini bilmezsen bildirir neyse rabbim kimseye evlat acısı vermesin sınamasın ne kadar kötü de olsa insanlar ... doktorların hepsi aynısını diyorsa düşüncelerde sıkıntı var şu evi taşıyın kafalar dağılsın o ara belki bebiş gelir o yüzden sen çocuk işini düşünme öyleyse yok de doktorlardanda hayır yok de oluruna bırak :)

doğru söylüyorsun o panik hali hiç bitmiyor.Oğlum kocaman oldu çocuk okulda çok yorulup 1 saat erken uyusa hasta mı bu çocuk niye uyudu ki diyorum.Servis 2 dk geç kalsa ne oldu ki diye telefona sarılıyosun.Ama anneliğin doğasında var bu engel olamıyosun.Yürek çarpıntılarıyla yaşamayı öğreniyorsun.Sonuçta hepsi Allah!a emanet.Olacakların karşına geçemiyoruz ama gel de anlat ana yüreğine....

ben 3 ay kuzenime baktım da panik atak oldum nerdeyse çocuk düştü ay bi yeri vuracak ay boğazında kaldı derken :-) ama işte olsun güzel heyecanlar bunlarr güzel hatıralar olarak anlatıp gülüyoruz şimdi :)

MINIKKUS1 MINIKKUS1 kuzum sen hangi şehirdensin.okadardır burdayım hiç aklıma gelmedi :) ben mersindeyim.evlendikten sonra burda yaşamaya başladım.doktorum diyebileceğim bir doktor yok kimseyi tanımıyorumm off iğrenç bi durum

çok haklısın bugün çocuğum oluyor diye böbürlenirsin yarın çocuğun sağlıklı doğacağı ya da doğacağı ya da annenin iyi olacağı hepsi muamma şükür rabbim verdi ona sağlık versin olmayanlarada nasip etsin dersin bu budur yani onu sana veren allah haddini bilmezsen bildirir neyse rabbim kimseye evlat acısı vermesin sınamasın ne kadar kötü de olsa insanlar ... doktorların hepsi aynısını diyorsa düşüncelerde sıkıntı var şu evi taşıyın kafalar dağılsın o ara belki bebiş gelir o yüzden sen çocuk işini düşünme öyleyse yok de doktorlardanda hayır yok de oluruna bırak :)
hayrlısı canımda kaç yıllık evlisin ve kaç zamandır düşünyosun sen mesela...biz 1 sene4 ay...ilk 4 ay düşünmedik 6 ay snra oldu kürtaj derken bekledim 4 5 ay ekimde başladık işte kasımda ara verdim aralıktada olmadı yine işte yani kısacası daha düşüneli 2. deneme bu...

Eşime nasıl söylicem çok korkuyorum ya yanılıyorsam diye;( bu akşam annemi Mr a götürücem diye telaşlıydım Allahım bi işaret diye yalvardım

söyleme yarında başka marka bir test yap öyle söylersin olmaz mı :) ya da kan testinden sonra annene mr çektireceksen sende bi kan verebilirsin :)

ya da yalan sölicem artık doktorlara canım abartcam biraz yoksa ilgilenmiyolar... evlendik evleneli düşündük 9 ay sonra oldu dicem işte mol gebelik geçirdim gittiğim yerler ilgilenmedi bu zamana kadar kontrol olmadım dicem ya da...başka çarem kalmadı artıkkk stres adetimide etkiler oldu sanki eskisi gibi çokkk olamıyorummm düzenli günümde ama sanki az gibi kan en başlarda bazen simsiyah geliyor kuru bişe böle

MINIKKUS1 MINIKKUS1 kuzum sen hangi şehirdensin.okadardır burdayım hiç aklıma gelmedi :) ben mersindeyim.evlendikten sonra burda yaşamaya başladım.doktorum diyebileceğim bir doktor yok kimseyi tanımıyorumm off iğrenç bi durum

:( canım ben istanbuldayım tüh :( internete bak mersinde en iyi kadın doğumcular olarak yorumlardan birilerine ulaşırsın diye düşünüyorum allah düzgün doktorlarla karşılaştırsın :)

hayrlısı canımda kaç yıllık evlisin ve kaç zamandır düşünyosun sen mesela...biz 1 sene4 ay...ilk 4 ay düşünmedik 6 ay snra oldu kürtaj derken bekledim 4 5 ay ekimde başladık işte kasımda ara verdim aralıktada olmadı yine işte yani kısacası daha düşüneli 2. deneme bu...

bende 1 sene 2 aylık evliyim :) ilk 8 ay korundum ağustosta düşük yaptım eylülde korundum ekim kasımdada olmadı enfeksiyon geçirdim iki ay üstüste :( bu arada kilo aldım pko eğilimi çıktı şimdi 45.gün hormon ilacımı bitirdim adet bekliyorum gelince glikofen ve coraspine başlayacağım sonraso kısmet :) daha başındayız telaş yapmayalım rabbim ne zaman nasip ederse :)

ya da yalan sölicem artık doktorlara canım abartcam biraz yoksa ilgilenmiyolar... evlendik evleneli düşündük 9 ay sonra oldu dicem işte mol gebelik geçirdim gittiğim yerler ilgilenmedi bu zamana kadar kontrol olmadım dicem ya da...başka çarem kalmadı artıkkk stres adetimide etkiler oldu sanki eskisi gibi çokkk olamıyorummm düzenli günümde ama sanki az gibi kan en başlarda bazen simsiyah geliyor kuru bişe böle

hmm öyleyse güzelce bir doktora git böyle olur olur diyorlar ama sonuçta vaka atlattım de ilgilenilsin de bakalım :) hangi şehirdesin?

Back
X