- 29 Mart 2011
- 2.763
- 1.885
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne cnm bu kan mı verdin anlamadım fransız kaldım olaya :)))17.6 cikmis kiiiizzz :)
Esimin sonucu :) ilki8.8 cikmisti ikincisi 17.6 :))Ne cnm bu kan mı verdin anlamadım fransız kaldım olaya :)))
sperm sonucu bu değil mi...peki total mi bu sayı...şundan soruyorum benim eşim yaptırdı...totalde 105 milyon çıktı sayı da 30 milyondu17.6 cikmis kiiiizzz :)
canim gorusemiyoruz nasilsin iyimisin bebek islerin ne durumda insallahh hamissindirSelam @KAYGILI nbr napıosun![]()
stres yapma canım progesteron verir ve istirahat der muhtemelen...ayrıca ilişki olayına girmeyin bir süre bekleyin ki minik şey iyice tutunsunKızlar açık renk kanamam var doktora gidiyoruz ama uzak ne bu şimdi![]()
Toplam 105 milyon çıktı 1 ml de 17.6 seninki 150 olmasınsperm sonucu bu değil mi...peki total mi bu sayı...şundan soruyorum benim eşim yaptırdı...totalde 105 milyon çıktı sayı da 30 milyondu
çok şükür iyiyim canım adet günümü bekliyorum işde. Ocakta adet olunca yumurta takibine baslıcam.canim gorusemiyoruz nasilsin iyimisin bebek islerin ne durumda insallahh hamissindir
1 ml değildi kuzum 3,5 ml di eşiminki zaten normali de 2-6 ml arası olmalı...Toplam 105 milyon çıktı 1 ml de 17.6 seninki 150 olmasın![]()
ayni adet günümü bekliyorum 31 aralik bat icimde birhis yok belirtide yok kismet ocak ayina umutlar insallah sen hamissindir ben klomen kullaniyorum birinci ay daha klomende iki ay daha kullanacagim olursa olacak sonra birakacam doktor isini olursa kendiliginden olsun birde bitkisel karisim kullaniyorumçok şükür iyiyim canım adet günümü bekliyorum işde. Ocakta adet olunca yumurta takibine baslıcam.
Sen nasılsın iyi misin ? Sende ne var ne yok bakalım ?
Simdi toplam 6 ml bunda 105 milyon 1 ml ise 17 milyon yorgunum düzgün yazamadım öncekileri :)1 ml değildi kuzum 3,5 ml di eşiminki zaten normali de 2-6 ml arası olmalı...
canım bendede fibroadnom var buyuyunce alinacak kis seninki kendiliginden kaybolan kismiydi canim ben biopsi emar ultrason heryil cekiliyorum sen napiyorsun kontrollerini yaptırıyormusunevet bizlerr varızz :)):
ayni adet günümü bekliyorum 31 aralik bat icimde birhis yok belirtide yok kismet ocak ayina umutlar insallah sen hamissindir ben klomen kullaniyorum birinci ay daha klomende iki ay daha kullanacagim olursa olacak sonra birakacam doktor isini olursa kendiliginden olsun birde bitkisel karisim kullaniyorum
şöyle hesap edeceksin benim eşimden yola çıkıyorum toplam 105 milyon....bu sayı 3,5 ml için geçerli...105 i 3.5 a böl...1 ml de 30 milyon var...zaten sayı da 30 milyondu.....dolayısıyla senin eşinin 1 ml sayısı 17.6 ise 2 ml sayısı 35,2 milyon..3ml sayısı 52,8 milyon olacak kuşum...lakin şu var eşinin sonuç belgesinde 1 ml mi çıkmış sadece sperm...yani durum böyleyse senin içine boşaldığındada o kadar boşalıyordur ve içine 17,6 milyon sperm gönderiyordur....bunun ne kadarı hareketli ne kadarı hareketsiz bunlarda çok önemli....o değerler yazıyor mu pekiSimdi toplam 6 ml bunda 105 milyon 1 ml ise 17 milyon yorgunum düzgün yazamadım öncekileri :)
ablam elektrik gitti tam cevap yazacakkenSabahları sıkıntılı biraz bulantı iştahsızlık gün boyu pek bişey yiyemiyorum akşam daha iyiyim :)
Canim iliskiden uzak dur insaAllah bisey yoktur vajina tahris olmus olabilirKızlar açık renk kanamam var doktora gidiyoruz ama uzak ne bu şimdi![]()
Benden iş çıkmaz kaygılım her ay belirtiler yaşarım sonucundada kırmızı kartı yer otururum kıçımın üstüne.alıştım artık4 gün kaldıı 4 gün :):) hadi bakalım su gibi geçti daha dün gibi batını hatırlıyorum ne belirtin varmış bakalım :)
Bak tatlim sonuc buşöyle hesap edeceksin benim eşimden yola çıkıyorum toplam 105 milyon....bu sayı 3,5 ml için geçerli...105 i 3.5 a böl...1 ml de 30 milyon var...zaten sayı da 30 milyondu.....dolayısıyla senin eşinin 1 ml sayısı 17.6 ise 2 ml sayısı 35,2 milyon..3ml sayısı 52,8 milyon olacak kuşum...lakin şu var eşinin sonuç belgesinde 1 ml mi çıkmış sadece sperm...yani durum böyleyse senin içine boşaldığındada o kadar boşalıyordur ve içine 17,6 milyon sperm gönderiyordur....bunun ne kadarı hareketli ne kadarı hareketsiz bunlarda çok önemli....o değerler yazıyor mu peki