• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

valla çalışmalara devam edin ama bu sırada eşine bolca keçiboynuzu pekmezi yedir...sayı biraz daha artar...yumurtayı sağlıksız spermlerden biri döllemiştir ondan olmuştur kuzum...bu da sanırım sayıdan kaynaklı...

keçi boynuzu kürü mü özü mü pekmeziiiii mi ama bi karar verin sen bi şey bebeem bi şey lovely35 bi şey ne yapıcama kocam zaten zorla yiyor :-) boşa gitmesin :-)

valla çalışmalara devam edin ama bu sırada eşine bolca keçiboynuzu pekmezi yedir...sayı biraz daha artar...yumurtayı sağlıksız spermlerden biri döllemiştir ondan olmuştur kuzum...bu da sanırım sayıdan kaynaklı...
Bana da öyle geliyor doktor pihtilasma olabilir dedi arkadas bebe Aspirini icmeye basla dedi varsa igne vuruyorlarmis

keçi boynuzu kürü mü özü mü pekmeziiiii mi ama bi karar verin sen bi şey bebeem bi şey lovely35 bi şey ne yapıcama kocam zaten zorla yiyor :-) boşa gitmesin :-)
kuzum keçiboynuzunun her şeyini tüketsin valla....keçiboynuzu alın oturuken yiyin mesela...pekmezi olsun evde sabah akşam bi kaşık atsın ağzına...suda kaynatıp kürünü de yap onu da içsin...tamam işte ondan sonra spermler milyon değil trilyon olur vallaaa :KK48::KK48::KK48:

Bana da öyle geliyor doktor pihtilasma olabilir dedi arkadas bebe Aspirini icmeye basla dedi varsa igne vuruyorlarmis
hamile kaldıktan sonra başlayamıyormuymuşsun coraspririne...bizim bi tanıdıkta kullandı doğuma kadar ...ne biliyim hamile kalmadan vücuda bu kadar ilaç sokmak bana pek doğru gelmiyor

A
benimki doğumda emzirince rahatlar doktor öyle diyor tabi ben ultrason çekiliyorum 6 ayda bir kontrol altındayım doğumdan sonra ultrasonla devam ama 3 sene de bir mr çektireceğim çocuktan sonra kontrol amaçlı allah başka dert vermesin bunlar bu kadarla kalsınlar inşallah
AMINN INŞALLAH

kuzum keçiboynuzunun her şeyini tüketsin valla....keçiboynuzu alın oturuken yiyin mesela...pekmezi olsun evde sabah akşam bi kaşık atsın ağzına...suda kaynatıp kürünü de yap onu da içsin...tamam işte ondan sonra spermler milyon değil trilyon olur vallaaa :KK48::KK48::KK48:

bakalım inşallah olmayan sorunu çıkardım içim içimi yiyo gitsin bi test yaptırsın ocakta bende rahat ediyim :(

Senin nasıl anlasildi peki

doktor bana direk verdi bende sana aynısını soracaktım nasıl anlaşıldı şöyleki benim diğer doktorum dedi ki ikinciye düşük yaptığında genetik ve diğer testler yapılır ona göre asprin ya da başka ilaçlara başlarız ama bu doktorum direk verdi başka bir doktorada sordum asprin için zararı yok alabilirsiniz eğer bunun yararı olacaksa olur kullanabilirsiniz dedi işte böylee :) yani zararı yok ama testlerle belirlenip alınması mantıklı ama benim doktrum o testleri yaptırmadı ama ben ona güveneceğim mantık dışı bi şey yapmadıkça :):):-)

Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------> :KK43:
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ
:anneadayı::KK71:
Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme --------> :KK43:
Neslli -----------------> 4 Aralık ------> 7. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:

Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme --------> :KK43:
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme -------> :KK43:
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme -------> :KK43:
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme ------> :KK64:
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme -------> :KK43:
Nilgunuk ------------> 10 Aralık ------> 5. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme --------> :KK43:
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme --------> :KK43:
Maysu ---------------> 10 Aralık ------> 2. deneme --------> :KK43:
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme --------> :KK43:
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme --------> :KK43:
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme --------> :KK43:
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme -------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme -------> :KK43:
Berenay06 ----------> 14 Aralık ------> 3. deneme ---------> :KK43:
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme --------> :KK43:
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme ---------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme --------> :KK64:
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme ---------> :KK43:
Bahar12umut ------> 17 Aralık -------> 2. deneme ---------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Batu7884 ------------> 17 Aralık -------> 4. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Zehsel ----------------> 18 Aralık -------> 3. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı:
:KK71:
Sweet42 -------------> 20 Aralık -------> 3. deneme ---------> :KK43:
Arsinli ---------------> 21 Aralık --------> 8. deneme --------> :KK43:
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme ---------> :KK64:
Tubaomur01 --------> 21 Aralık -------> 5. deneme ---------> :KK43:
Missladybird -------> 21 Aralık -------> 8. deneme ---------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme -------> :KK43:
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme -------> :KK64:
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme --------> :KK43:
Aslı868686 ----------> 29 Aralık -------> 2. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Gulbike --------------> 30 Aralık -------> 6. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme

OCAK BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Hyb77 ----------------> 1 Ocak --------> 4. deneme
Fatmasa-------------> 2 Ocak -------> 7. deneme
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Maysu ---------------> 5 Ocak --------> 3. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme
Blummmm ----------> 8 Ocak -------> 7. deneme
Rbakyy ---------------> 8 Ocak -------> 5. deneme
Mine_burcu ---------> 9 Ocak -------> 4. deneme
Friendly8584 -------> 10 Ocak ------> 7. deneme
Jasmine53 ----------> 11 Ocak -------> 15. deneme
Pielorr ---------------> 12 Ocak -------> 8. deneme
Tubaomur01 --------> 14 Ocak -------> 6. deneme
Afrodit26 ------------> 14 Ocak -------> 5. deneme

Bebeem --------------> 15 Ocak -------> 10. deneme
Golyayla -------------> 17 Ocak -------> 24. deneme
Yfrks -----------------> 21 Ocak -------> 15. deneme
Kaygılı ---------------> 24 Ocak -------> 5. deneme

Elisa ------------------> 30 Ocak ------> 7. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
listeni sevsinler fıstıkkkk :) masallah inss bol bol hamiş dolar listemizz canlarım benimm

hamile kaldıktan sonra başlayamıyormuymuşsun coraspririne...bizim bi tanıdıkta kullandı doğuma kadar ...ne biliyim hamile kalmadan vücuda bu kadar ilaç sokmak bana pek doğru gelmiyor

benim kadın doktorum dedi ki şu an boşa ilaç alma ben gereksiz ilaca karşıyım aynı şeyin olma ihtimali yüzde 15 eğer yine düşük olursa o zaman tüm testler yapılır ondan sonra gerekirse ilaç veririz rahat olun dedi ama ben kadına ikinciyide mi düşürelim yani diyemedim bu doktorda iki ilaç birden verdi durumuma göre ilaç alma diyen doktorumda bu doktoru tanıyormuş anneme rahatlıkla gidebilir demiş senin anlayacağın mogamiiii bu doktorların hiç biri bizi tatmin etmezzzz :) bende allaha emanet bebiş olmasını destekleyen doktora gidiyorum işte :) ( 3 ayda 4 doktora göründüm sen düşün :) :-))

ama sonuçta çok şükür bi engelin yok demek engel beyinde biraz rahatlasak fena olmaz sanki :)
Bugün rüyamda bebek gördüm bezini degiştircem banyo yaptırcam falan havlusunu istiyorum kkızkardeşimden telaşla yegenlerimin havlusu geliyo elime üşüyecek bulalım şu havluyu diyorum yani bayagı telaşlı geçti

Bugün rüyamda bebek gördüm bezini degiştircem banyo yaptırcam falan havlusunu istiyorum kkızkardeşimden telaşla yegenlerimin havlusu geliyo elime üşüyecek bulalım şu havluyu diyorum yani bayagı telaşlı geçti

desene sen bebiş bakmaya başladın rabbim rüyalarımızı hayırlara yazsınn gerçek sağlıklı üşümeyenn uzun ömürlü bebişler göndersin :)

benim dr da hamile kalınca için rahat etsin diye asprine başlarız demişti.Hamile kaldım asprine gerek yok progestan içeceksin dedi.Ben de ısrar etmedim asprin içeyim diye.Çünkü bir ara onu da çok araştırdım.Ne zamana kadar kullanılacağı ile ilgili dr ların ortak bir fikri yok.Bazıları doğuma kadar bazıları daha erken bıraktırıyorlar.Bebeğin kalbine giden damarlarda bir soruna neden olma ihtimali varmış vs.vs.Bunların hiçbiri kesin bilgi değil tabi.Sonuç;mantık çerçevesi içinde dr larımıza güvenmek zorundayız.Sonuçta her dr un yolu yordamı farklı.Bebişlerimiz Allah'a emanet.
benim kadın doktorum dedi ki şu an boşa ilaç alma ben gereksiz ilaca karşıyım aynı şeyin olma ihtimali yüzde 15 eğer yine düşük olursa o zaman tüm testler yapılır ondan sonra gerekirse ilaç veririz rahat olun dedi ama ben kadına ikinciyide mi düşürelim yani diyemedim bu doktorda iki ilaç birden verdi durumuma göre ilaç alma diyen doktorumda bu doktoru tanıyormuş anneme rahatlıkla gidebilir demiş senin anlayacağın mogamiiii bu doktorların hiç biri bizi tatmin etmezzzz :) bende allaha emanet bebiş olmasını destekleyen doktora gidiyorum işte :) ( 3 ayda 4 doktora göründüm sen düşün :) :-))

desene sen bebiş bakmaya başladın rabbim rüyalarımızı hayırlara yazsınn gerçek sağlıklı üşümeyenn uzun ömürlü bebişler göndersin :)
Amiiinn canım benim kendimden çok senin için istiyorum allahım benden önce senin hamiş olma haberini duyursun inşaallah

tamam şimdi oldu benim herifinde sayı aynı olunca bizimkinden bahsediyorsun sandım...sonuç iyi ama tek sıkıntı 1 ml de 20 milyonu geçmesi lazım lakin sizin miktar fazla olduğu için haliyle ml de ki sayı da 20 altına düşüyor....o kısma pek yorum yapamayacağım....ayrıca bizimkiyle çok benzer sizin sonuç...bizde de hareketli 30 yavaş hareketli de 30...total zaten aynı...
Aynen bakalim yarin ürolog ne doyecek ona gore hareket edecegiz artik Sag sol overde 17 cm folikul var yazmis rahim kalinligina da 11 demis len ikiz mi olur yapsam

Back
X