2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Olabilir canm boyle seyler cok etkiliyo ya bu insanlar ne kadar anlayissiz ne kadar dusuncesiz yaa takma canm boyle seyleri bebegini dusun allah korudu minigini sadece msj gonderdi.sana annneee uzme.kendini diye

I
insallah bitanem ya 4 taneydi solda 3 sagda 1 di valla degerlendirdik guzelce kociside kac gundur yordum insallah gelir bebisimizzz :)
Gelcek insallah tek.de degil 2 gelcek bence hadi hakkinizda hayirlisi olsun canm 2 hafta sonra hayirli haberleri aliriz insallah

canim cok istedigin biseyi rn sikistigin anda YETIS YA FAKI AHMET DE ve bunu icinden gelerek yalvararak soyle bunu ben denedim oldu cok sukur hem kendime hem bi akrabama ve sonuc cook guzel oldu birde esinle konusmadan once lahavle vela kuvvete illa billayil aleyyil azim oku cok oku sans bisey diyemez insallah esinle tartismadan halledersiniz aranizda benimde duamda olacaksin ozellikle sanasabah namazinda dua edecegim canim lutfen fazla uzme kendini erkegin ustune gidilmez alttan alttan zemini haxirla bak kendisi gidecek sabirla bekle

canim ruyasinda bebegi goren hamis oluyor hayirlisiyla gelsin bebegin insallahh gobusundedir

İyi canim her şey yolunda çok şükür... Tavsiyem 3.ayın sonlarına doğru ilişkiye başlamaniz... Rabbiim sizi korusun kuzum bennnimmm...değerin de güzel maasAllh barekAllah...kesen 4 güne görülür Allahimin izniyle :)

hadi inş kalp atışı ne zaman olur acaba cumaya görünür mü ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…