2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Çok az kalmış kuşum desene heyecan dorukta. Hadi bakalım hayırlısı. Varmı adet belirtisi dışında bi belirtin kuzum?
canim sadece korkum var olacam diye hiçbişey yo ne adet ne hamislik gun yaklastikca heyecan artiyor allahim bi bebis olsa diyorum orda kaliyorum yoktur diyee

Desene aynı durumdayız :) korkma tatlım düşünmeden beklemeye çalış. Öyle oldummu olacammı diye düşünme boşver. Dinleme kendini. Günün geçerse test yaparsın. Geldiyse senindir gelmediyse hiç senin olmamıştır
canim sadece korkum var olacam diye hiçbişey yo ne adet ne hamislik gun yaklastikca heyecan artiyor allahim bi bebis olsa diyorum orda kaliyorum yoktur diyee

KIZLAR HEPİNİZİ BOL BOL ÖPÜYORUM. YILBAŞINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE. LÜTFEN DÖNDÜĞÜMDE BATI GELENLER GÜZEL HABERLER VERSİNLER. SEVİYORUM HEPİNİZİ GÜZEL ANNELER VE ANNE ADAYLARI SEVGİYLE KALIN... OCAK AYINA BEBİŞLERİNİZLE GİRİN İNŞALLAH. DUALARIMDASINIZ

@mgul geçmiş olsun tatlım artık dikkat edersin eminim doktorun da yasak koymuş zaten Ben ayın 22sinde gittim ilk muayeneye, keseyi gördük fakat kalp atışı için 10 gün sonra gelmemi söyledi doktor.. Güzelim bu bebeğe kavuşmak için ne çok uğraştınız, sabırla beklediniz.. Şimdi de eşinle birbirinizi özleme zamanı Benim eşim hamile olduğumu öğrendiğimiz günden beri yanaşmıyor bana hatta benden önce uyuyor yazık Bebiş şuan tutunmaya çalışıyor hele bir yerine yerleşsin nasılsa olur diyor adamcağız :)
Dikkat et annesi demekki hassas bir bebiş geliyor

Güzel bir yıl olur umarım hepimizzzzzzzzzzzzz için.. Mutlu yıllar sana da

Baska bisey olmasinda iliski yasagi olsun :) masaAllah degeeinde artmis

Amiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…