- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
31 aralik canim korkuyorum artik yine kirmizilar gelecek diye hayirlisiyla olsun tabii de iste yinede bekliyorum olsa diye
canim sadece korkum var olacam diye hiçbişey yo ne adet ne hamislikÇok az kalmış kuşum desene heyecan dorukta. Hadi bakalım hayırlısı. Varmı adet belirtisi dışında bi belirtin kuzum?
canim sadece korkum var olacam diye hiçbişey yo ne adet ne hamislikgun yaklastikca heyecan artiyor allahim bi bebis olsa diyorum orda kaliyorum yoktur diyee
Ayyy bi tane olsunda saglikli olsun bu kez kucagima almak nasip olur insallah bugun bayagida gezdik tozduk kocisle stres hicc yapmiycam artik dr da ole soledi stres yok kafaya takmak yok dediAyyy çok sevindim canım benim inşallah olmuştur bebiş veya bebişler
Ayyy insallah 8 ocagi sabirsizlikla bekliyorumm insallah melegim bu ay gelir annesineeeehadi insallah hayirli güzel haberlerini bekliyoruz
Ayyy insallahh insallahh gelsin gobisime bebisim artik bu aksamda calisma olur sonra molaa azcik dinlenelim :)maşallah yumoslarina insallah tutmuştur gobusune konmustur
İnşaalla inşaallah inşaallah inşaallah ama birgün hamiş olduğmu düşünüyorum birgün adet olcagmı düşünüyorum yani bende kafa karışık kutumda ne var bilmşyorum galiba boşcanimm insallah insallah hamissindir
Güzel bir yıl olur umarım hepimizzzzzzzzzzzzz için.. Mutlu yıllar sana daKIZLAR HEPİNİZİ BOL BOL ÖPÜYORUM. YILBAŞINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE. LÜTFEN DÖNDÜĞÜMDE BATI GELENLER GÜZEL HABERLER VERSİNLER. SEVİYORUM HEPİNİZİ GÜZEL ANNELER VE ANNE ADAYLARISEVGİYLE KALIN... OCAK AYINA BEBİŞLERİNİZLE GİRİN İNŞALLAH. DUALARIMDASINIZ
Güzel bir yıl olur umarım hepimizzzzzzzzzzzzz için.. Mutlu yıllar sana da
Baska bisey olmasinda iliski yasagi olsun :) masaAllah degeeinde artmis
Sağol ablam inşallahhh. Ağzından bal damlıyor bebişli güzel ablam benimmm
Bir küçücük Elifcik varmışşşBaska bisey olmasinda iliski yasagi olsun :) masaAllah degeeinde artmis
AmiinKIZLAR HEPİNİZİ BOL BOL ÖPÜYORUM. YILBAŞINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE. LÜTFEN DÖNDÜĞÜMDE BATI GELENLER GÜZEL HABERLER VERSİNLER. SEVİYORUM HEPİNİZİ GÜZEL ANNELER VE ANNE ADAYLARISEVGİYLE KALIN... OCAK AYINA BEBİŞLERİNİZLE GİRİN İNŞALLAH. DUALARIMDASINIZ
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasibetsin2014 Kasımda hamile kaldım
Tebrikler.. Hayırlı olsun2014 Kasımda hamile kaldım
Bir küçücük Elifcik varmışşşNasılsın fıstık ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?