Aman söyleme bilmesin sonra umutlanıyorlar ve onlar hemen düzelemiyorlar benimki de masumdur okonularda ama ben biraz anlatırım.Yok dinlemiyorum ama bu ay kociş raporlu ve evde olduğu için uykusunu almış saglıklı sipermlerle çalıştık 6 gün üstüste oldu sonra günaşırıya geçti işler.o yüzden biraz umutluyum raporun tam yum haftasına denk gelmesi vardır bunda bir hayır dedirtiyo sadece.kocişe çocuk muhabbeti yapmıyorum yumdan falanda haberi yok garibim
rehabilitasyondan gelip öğrencinin bireysel gelişim raporunu istediler tatlım ama yasak biliyorsun .. tesekkürler canım benim nasılsın bakimAaa ben ☺ canm kim o raporu soran senin raporunu mu istiyo? Gecmisnolsun buarada dikkat et aman
Bana da bakn nedir o ben de istiyoumben şimdiden asık suratlıyım eşinin doğum tarihi yıl okarahk ve seninkini söyle bi bakim
rus takvimi tatlım nette varBana da bakn nedir o ben de istiyoum
Şimdi kabaca baktım canım ama yorular dehşet deli divane... Kimisi ianmayn barıl diyor diğeri tuttu tutmadı diyor :)) boşver kalsın zatn laxım olunca ben sana söylerim . İnşaAllah lazım olurda hayırlısıyla cinsiyetini meraketme aşmalarına da gelirim Rabbim herkse versin hayrlısıylarus takvimi tatlım nette var
inş olacak canım eşin illaki bence şu olacak der benimki erkek demişti sonra rus takvimine göre kız dedi ikiside süper olur ilk yavrumuzŞimdi kabaca baktım canım ama yorular dehşet deli divane... Kimisi ianmayn barıl diyor diğeri tuttu tutmadı diyor :)) boşver kalsın zatn laxım olunca ben sana söylerim . İnşaAllah lazım olurda hayırlısıyla cinsiyetini meraketme aşmalarına da gelirim Rabbim herkse versin hayrlısıyla
canim rabbim inşallah ol der insallah bebegin olur hayirli haberini aliriz insallah rabbim kucagina nadip edecektir hayirlisiyla gelsin bebisin rabbimiz hayirli kilsin canim yaaAman söyleme bilmesin sonra umutlanıyorlar ve onlar hemen düzelemiyorlar benimki de masumdur okonularda ama ben biraz anlatırım.
boyle deme yaa insallah olmazsin hamissindirBende bel ağrısı göğüs agrısı kasık ve karın ağrısı karış.ktı.yumurtlamanın 4. Günü kıremsi akıntı geldi.çarpıntılarım oluyodu ayaklarım üşüyodu yüzüm yanıyodu.arada kasıklarımda tuk tuk sesler geliyo.azda yesem çok yemiş gibi doluluk hissi var sürekli geniriyorum o yüzden.yemeklerden sonra mipdem bulanıyo ama kusacak kadar degil.bugünse hiçbişeyim yok 1 ocakta adet olucam galiba
Anladim canim oluyo oyle şeyler neyse ki duruşunu kormussun.. iyiyim okumussunudr kist falan dogum kontrol hapina basladim sıkıcı bi surec beni bekliyo anlayacagin valla bi daralmalar bunalmalar.. terZi kendi sokugunu dikemez hesabi isterehabilitasyondan gelip öğrencinin bireysel gelişim raporunu istediler tatlım ama yasak biliyorsun .. tesekkürler canım benim nasılsın bakim
Ohh çok şükür cnm sorun yokmuş :):)
geçmiş olsun canım. Bende de 1 düşük bir kimyasal gebelik oldu. Test yaptırdıktan bizde de arkadaşından olduğu gibi kromozom bozukluğu ve pıhtılaşma çıktı bakalım nasip bizde dua edip bekliyoruz. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.Canim sen 2 kez mi dusuk yapmistin.benim arkadasim dada kromozom bozuklugu birde kan uyusmazligi varmis igne vuruluyordu simdi bebisi 7 aylik .rabbim hic kimsenin kucagini bos birakmasinben bir kez kimyasal gebelik yasadim tekrari olur diye korkuyorum rabbim siniyor iste yinede sukredip dua ediyorum isyan etmedim sukurler olsun şerdede hayir var ...
Bizdede hep o elektrik su sorunu olur :)günaydınn hayirli haftasonlari olsun herkese :) klasik haftasonu elektrk ve su kesintisyle oturmaktayiz.
Hayirlisiyla senin minnakta gelecek insaAllah:)kizlar gunaydin
bu sabah test yaptim tabiki negativ
umuttlar 2015 tabi ondada olursa
insallahh olacak canim rabbim tuum isteyenlere nasip etsinkizlar gunaydin
bu sabah test yaptim tabiki negativ
umuttlar 2015 tabi ondada olursa
insallahh canim rabbim biran evvel nasip etsingeçmiş olsun canım. Bende de 1 düşük bir kimyasal gebelik oldu. Test yaptırdıktan bizde de arkadaşından olduğu gibi kromozom bozukluğu ve pıhtılaşma çıktı bakalım nasip bizde dua edip bekliyoruz. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
canim iyi tatiller anneciginle bol bol hasret giderin bekliyoruz seni gobusunde bebisinle gelirsin insallahhkızlar merhaba herkese iyi haftasonlarıııı ben bir hafta kadar olmayacağım arada girerim ama yazamam büyük ihtimal annişim geldi onla hasret gidereceğiz
Salı günü de tatile gidiyorum 5 ocakta döneceğim inşallah hepiniz kendinize iyi bakın Allaha emanet olunDöndüğümde bata 3gün kalmış olacak inşallah hamişimdir
hoşçakalınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?