2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım bende menopoz başlangıci var onun altinda olmasi gereken bende 12 lerde fsh ben ondandir diye düşünüyorum besyil doğum kontrol hapı kullandim yumurtaligi tembellestirmis olabilir hayırlısı rabbimiz yeterki oldesin dediğin gibi annenin 5 cocul olmus rabbimiz hayırlı kilar olur insallah tum isteyenlerede

Canim.testlerin bi tuhaf geldi bana bozuk gibi sanki markasi.ne acaba evet var cizgGi ama yerleri biraz tuhaf ☺
banada öyle geldi sanki cizgiler uca kaymis gibi geldi ama emin olamadim cunku belki farkli bir testtir dedim malum ben hayatimda 2 defa test yaptim acemi olabilirim dedim.

Na

Nasİl yapiyorsun canm onu ben de incir kuru yapiyorum
Adetin 2. -12. Günler arası sabah akşam 1 tatlı kaşığı bal tarçın çörekotu karışımını yiyorsun canım 1o kaşık bal 12 tatlı kaşığı çörekotu 10 çay kaşığı tarçın macun haline getiriliyo ama kiminde kist yapıyomuş dikkatli olmak gerek

Bi hevesle yaptım şimdilerde senin gibi düşünüyorum ama çok faydası olanda olmuş inş bana da olur ama yumurtlayamadım 16. Gün yarın: (

prolaktinin kaç çıkmıştı canım ben salı günü gitcem başımdan geçen hikayeyi dktora anlatcam eminim o da yapcaktır bana testi...

canımbenim bat 31 aralik bekliyorum heycan dorukta stres te başladı rabbimiz hayirli kilar inşallah yeterki oldesin

canımbenim bat 31 aralik bekliyorum heycan dorukta stres te başladı rabbimiz hayirli kilar inşallah yeterki oldesin
işallah olur canım fazla da stres yapma ben yaptım yaptım son gün bir ağrı girdi başıma yok böle ağrı ve ertesi sabaha adet olmuştum...

Canim bende tarcin corek otu bal kuru uyguluyorum bugun cok az bir yumurta aki kıvamı vardı. Bilmem yumurtladimmi acep bugun adetimin 10 .gunu.adetim 28 gunde bir dun iliski oldu bugun benimki cok yorgunum diyoo bakalim
Benim akıntım olmuyo o yüzden ben ovu test kullanıyorum yarın 16.gün ama hala koyuyu yakalayamadım çörekotu kürü geciktirdi heralde neden acaba: ( senin kaçıncı deneme

prolaktinin kaç çıkmıştı canım ben salı günü gitcem başımdan geçen hikayeyi dktora anlatcam eminim o da yapcaktır bana testi...
63 cikti ilk dr panik yaptırdı basla dra sordum gebelige engel degil dedj ilac kullanmadm simdi 25 30 cikiyo normal yani ne hikayesi düşük mu

daha kürtaj olali 2 ay olmus cnm.vücut kendini tamirediyodur bence biraz bekle.kafandan at bütün olumsuz düsünceleri ve saglikli beslen ve folik asit icmiyosan icmeye basla kocana keciboynuzu pekmezi yedir kendinde yumurta besleyici ve catlatici kürler uygula.olmazsa tekrar git doktora.

canim insallah sabirla bekleyecegim olursada olmazsada ve surekli busenin okudugunu okuyarak

Bazen ovulasyon günleri değişebiliyor canım dert etme bekle bakalım bir iki gün daha bende çörek otu bal tarçın yapıyorum bugün adetin 7. Günü bakalım bende de değişiklik olacak mı
İnş sende olmaz canım evet bekliyorum bakalım yarın koyulaşcak umuduyla bekliyorum dün ilişki oldu yarın koyu olursa ilişki olur koyulaşmazsa ilişkide istemiyorum pazartesi salı yumurtlarım belki diye gerçi pzt 17. Gün o saatten sonrada yumurtlama olmaz heralde döngüm 29 gün

63 cikti ilk dr panik yaptırdı basla dra sordum gebelige engel degil dedj ilac kullanmadm simdi 25 30 cikiyo normal yani ne hikayesi düşük mu
ben bekardım canım o zamanlar sol göğsüm çk ağrıyo şişiyodu çok doktora göründüm hep ultrasyon ve süt kanalların geniş ondan dediler sonra dr biri kana baktı prlktn 2000 çıktı parlodel hap verdi eksilere düştü sonraları yine başladı başka hastaneye gittim 200 çıktı beyin cerrah mra yönlendirdi hipfiz bezine bakıldı bişe çıkmadı snr kadın doğuma yönlendim bekarım dedim normal baktı ultrasyonla hiçbişe yok dedi sorular sordu akıntın var mı göğsünde yok sıktığında geliyo mu yok...o mevzuda öle kapndı...snr evlendimaylar geçtikçe umudum tükendi hep adet oluyorum gittim doktora prlktn için dedim verdim kanı 38 çıktı işte referans aralığından biraz yüksek yine işte doktor prolaktin değişik bişe düşerde yükselirde dedi...ama gebeliğe engel eder dediniz dedim ya öle dedimde dio sende bişe olmaz dedi gönderdi...başından beri doktor kurbanıyım ben....

Ben de 1 defa oldu o da 14 ay önce 1 ay doğum kontrol hapı kullandım geçti. Bidaha olmadı şükür ama çörekotu kürü kist yapabiliyomuş yumurtlamam olmayıncada kist mi acaba dedim üzüldüm
Anladim canim benimki de gecer inşallah tek seferde.. uzulme belki gec yumurtlarsin bi de testleri ayni saatte ve sivi almadan yapman da onemli dikkat ediyo musun buna

yok canım iki ay geçmedi zaten dr bekleyin dedi bizde tekrarlama riskide vardı...5 ay bekledik 2 ay düşündük şu anda 7 ay geçmiş oldu ocaklada 8 ay olcak...2 folik asit bitirdim 3, ye başladım yeşillkler yiyorum..kocişime bakıyorum artık gına geldi ona:)

Canim iki bin cok yuksekmis şaşırdım valla neyse ki bekarken halletmissin.. evet oynak bi hormon bu hipofiz le alakali degilse stresten yediginden ictihinden cok etkileniyo.. dr a gittiginde bir yildir olmuyo demezsen ilgilenmiyolar hele devlet hastanesiyse yandin..

Anladim canim benimki de gecer inşallah tek seferde.. uzulme belki gec yumurtlarsin bi de testleri ayni saatte ve sivi almadan yapman da onemli dikkat ediyo musun buna
Ediyorum canım nasip.. Geçmişolsun canım sen doğum kontrol hapı kullanıyo musun soğan kürü kiste iyi geliyomuş

Ediyorum canım nasip.. Geçmişolsun canım sen doğum kontrol hapı kullanıyo musun soğan kürü kiste iyi geliyomuş
Basladim dun mecburen riske atmayim dedim.. gecen ay kullandim sogan kürü ama catlamaya yardimci olmadi ki.kist oldu valla zor islermis gerçekten normal yolla hicbise yapmadan hamile kalmak ne buyuk nimetmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…