ben çok şaşırmıştım canım ilk defa hayatımda bu kadar yüksek bir değerdi...şu anda da adetim zaten adetime denk doktor kontrolüm olcak mecburen çünkü adet döneminde daha iyi çıkıyomuş...özele baktırmıştım ikisindede ama evlendiğimde devlete gitmiştim evet ilgilenmemişti...merak ediyorum bunda ne çıkcak...bence stres çok etkiliyor yediğimiz kesinlikle evet ama napcaz ya yükseksede bi çare...sen hangi hap kullanmıştın...doktr gebeliğe engel eder dedimi sanada...Canim iki bin cok yuksekmis şaşırdım valla neyse ki bekarken halletmissin.. evet oynak bi hormon bu hipofiz le alakali degilse stresten yediginden ictihinden cok etkileniyo.. dr a gittiginde bir yildir olmuyo demezsen ilgilenmiyolar hele devlet hastanesiyse yandin..
cnm senin yumurtlaman gecikmemiski tam zamani bence yarin zumurtlarsin olmazsa saliya kadar gün asiri yapmaya devam et.gec olsunda bebis olsun önemli olan o.sen bozma morelini azimle devammmmİnş sende olmaz canım evet bekliyorum bakalım yarın koyulaşcak umuduyla bekliyorum dün ilişki oldu yarın koyu olursa ilişki olur koyulaşmazsa ilişkide istemiyorum pazartesi salı yumurtlarım belki diye gerçi pzt 17. Gün o saatten sonrada yumurtlama olmaz heralde döngüm 29 gün
Hap kullanmadim canm mr istediler onu da istemedim çünkü o an bir yasindaki kizini emziren arkadasim hamile kaldi kaza ile. Dedim ki süt gelmesi icin kac binlerle olur prolaktin ona rağmen hamile kaldiysa onemli olan allah in ol demesidir.. o yuzden kullanmadim dikkat ettim sut yapici seyler yiyip icmedim bi de koci ye göğüsleri yasakladim ☺☺ben çok şaşırmıştım canım ilk defa hayatımda bu kadar yüksek bir değerdi...şu anda da adetim zaten adetime denk doktor kontrolüm olcak mecburen çünkü adet döneminde daha iyi çıkıyomuş...özele baktırmıştım ikisindede ama evlendiğimde devlete gitmiştim evet ilgilenmemişti...merak ediyorum bunda ne çıkcak...bence stres çok etkiliyor yediğimiz kesinlikle evet ama napcaz ya yükseksede bi çare...sen hangi hap kullanmıştın...doktr gebeliğe engel eder dedimi sanada...
Kist olduğunu dr gidince mi öğrendin?Hamile kalmak mucize bence. rabbim hepimize mucizemizi tez zamanda göndersin inşaAllahBasladim dun mecburen riske atmayim dedim.. gecen ay kullandim sogan kürü ama catlamaya yardimci olmadi ki.kist oldu valla zor islermis gerçekten normal yolla hicbise yapmadan hamile kalmak ne buyuk nimetmis
doğru canım rabbim istesin yeterki:)hiç deme onu kocişime artık acıdan dokunmaaaaHap kullanmadim canm mr istediler onu da istemedim çünkü o an bir yasindaki kizini emziren arkadasim hamile kaldi kaza ile. Dedim ki süt gelmesi icin kac binlerle olur prolaktin ona rağmen hamile kaldiysa onemli olan allah in ol demesidir.. o yuzden kullanmadim dikkat ettim sut yapici seyler yiyip icmedim bi de koci ye göğüsleri yasakladim ☺☺
İnşallah içime su serptin hep 12-14.günler kopkoyu çift çizgi olurdu bu ay hala görmedim koyuyu ama diğer günlere göre bugün en koyuyducnm senin yumurtlaman gecikmemiski tam zamani bence yarin zumurtlarsin olmazsa saliya kadar gün asiri yapmaya devam et.gec olsunda bebis olsun önemli olan o.sen bozma morelini azimle devammmm
Evet canm dun gittim 3..gunu kontrol olsun diye iyi bi dr alttan bakti kist var dedi pofff dedim yine miiiKist olduğunu dr gidince mi öğrendin?Hamile kalmak mucize bence. rabbim hepimize mucizemizi tez zamanda göndersin inşaAllah
Benim iki tarafli oluyo genelde aman elletme sen cidden tetikliyomus hormonu azdiriyo o isler ☺doğru canım rabbim istesin yeterki:)hiç deme onu kocişime artık acıdan dokunmaaaadie tepki veriyorum o da farkediyor canım aradaki farkı sağımda bişe yook oldum olası sol tarafımdan yakınıyorum...
ben yanlis hatirlamisim cnm özür.burdan bir arkadas daha vardi galiba mol gebelik gecirdim kemoterapi falanda gördüm diyodu galiba yanlis hatirlamiyosam.simdi tekrar hamile ve maasallah cok saglikli ilerliyo hamisligi insaallah sende en kisa zamanda hamis olursun cnm allahim büyük.yok canım iki ay geçmedi zaten dr bekleyin dedi bizde tekrarlama riskide vardı...5 ay bekledik 2 ay düşündük şu anda 7 ay geçmiş oldu ocaklada 8 ay olcak...2 folik asit bitirdim 3, ye başladım yeşillkler yiyorum..kocişime bakıyorum artık gına geldi ona:)
doktor saracoglunun prolaktin düsürücü ve dengeleyici kürünü denedinizmi cnm.bide onu deneyin allahim bitkilerle sifa vermis.Kist olduğunu dr gidince mi öğrendin?Hamile kalmak mucize bence. rabbim hepimize mucizemizi tez zamanda göndersin inşaAllah
demekki tam büyümeden catliyomus yumurtalarn bu defa buyuyumde catlayim sipermlere cazibeli görüneyim hemen tavlayim demistir yumaslarin.İnşallah içime su serptin hep 12-14.günler kopkoyu çift çizgi olurdu bu ay hala görmedim koyuyu ama diğer günlere göre bugün en koyuydu
Hayırlı olsun tebrik ederimmmSlm.hanımlar "saniyorumiii.bende hamileyimmm 4+5 iki test yaptim.ikiside silik.nirer cizgiye sahip hatta ikinci biraz daha net 5 gun gecti dun doktora gittim kontrol etti kan testine gerrek.yok haftaya gel.dediEki Görüntüle 1353283
hosgeldin cnm nasilsin.Hayırlı olsun tebrik ederimmm
cnm prolaktin düsürücü kürü buldum.doktor saracoglu nun testere disli aslan pencesi kürü müs.youtubede var nasil kullanildigini anlatiyo.al kullanyok canım iki ay geçmedi zaten dr bekleyin dedi bizde tekrarlama riskide vardı...5 ay bekledik 2 ay düşündük şu anda 7 ay geçmiş oldu ocaklada 8 ay olcak...2 folik asit bitirdim 3, ye başladım yeşillkler yiyorum..kocişime bakıyorum artık gına geldi ona:)
anladım canm.. aman benm kist yeni gitti tekrar kist istemem doğrusu.. ben de sadece incir yapmıcam canm gecen ay yum olmadı benm bu ay olur insallah destek amaçlı önce incir içicem yum olursa da catlasın diye havuc kürü yapıcam.. insallah işe yarar bu ay da oluruna bırkatım bakalım..Adetin 2. -12. Günler arası sabah akşam 1 tatlı kaşığı bal tarçın çörekotu karışımını yiyorsun canım 1o kaşık bal 12 tatlı kaşığı çörekotu 10 çay kaşığı tarçın macun haline getiriliyo ama kiminde kist yapıyomuş dikkatli olmak gerek
Hoşbuldumm iyi sayılırım saol tatlım senin bata da az kalmış hadi inş hep birlikte seviniriz :)hosgeldin cnm nasilsin.
hosgeldin cnm nasilsin.
insaallah canim. ben elimden geleni yaptim gerisi rabbime kalmis.ol derse olur bana 1 ocagi beklemek kaldi artik.bu ay olmazsa diger aya yeni ümitlerle beklerizHoşbuldumm iyi sayılırım saol tatlım senin bata da az kalmış hadi inş hep birlikte seviniriz :)
Olabilir canım 20. Gün bile yumurtlama olabilir hiç stres yapma stres de gecikme sebebi olabilir hadi rahatla biraz bakimİnş sende olmaz canım evet bekliyorum bakalım yarın koyulaşcak umuduyla bekliyorum dün ilişki oldu yarın koyu olursa ilişki olur koyulaşmazsa ilişkide istemiyorum pazartesi salı yumurtlarım belki diye gerçi pzt 17. Gün o saatten sonrada yumurtlama olmaz heralde döngüm 29 gün
Haklisin insallah onlara gerek kalmazseni anlıyorum canım hem de o kadar iyi anlıyorum ki... ama vazgeçmek için çok erken. biz tüm yoları tüketmedik daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?