ne güzel gözün aydın canım :)Slm.hanımlar "saniyorumiii.bende hamileyimmm 4+5 iki test yaptim.ikiside silik.nirer cizgiye sahip hatta ikinci biraz daha net 5 gun gecti dun doktora gittim kontrol etti kan testine gerrek.yok haftaya gel.dediEki Görüntüle 1353283
Hangi hapi kullaniyosun sen? Yasmin benimki klasik dogumkontrol hapikuşum senin doktor ne kadarda atarsın kisti dedi...benim doktorum 3 ay kullan dedi hapı...benim ki de 3,5
Gebelik var değil miiine güzel gözün aydın canım :)
kayinvaliden iyi birisiyse heves ediyodur dedigin gibi.bilerekte yapmiyodur her babanne yada annane torun hasreti ceker ben annemden biliyorum.11 cocuk yapmis ama hala cocuga doymamis sanki torunlarina can atardi cok severdi yegenlerimi rahmetli.benim kayınvalidem çok iyi birisi sadece heves ediyor farkındayım ama varsın olsun da onlarda mutlu olsunlar istiyorum şu saatten sonra kendi yuvamdan başka hiçbişeye bu kadar kafa yormadım yoramıyorum kim napmış umrumda olamıyor artık kendi derdim bana yeter diyorum köşemize çekiliyoruz:)
doğru canım bişey çekilmezse çekilmiyor...hiçbişey ettiğiyle kalmaz iyi olan iyiliğini bulur kötü olan ettiğini bulur...işallah o da olur ama doktor kontrollerinide aksatmayın bi sürü doktor gezin...çünkü anca birine düşebilyosun...hamile kaldiktan sonra dahada cekilmez oldular cnm.canimi cok yaktilar allahta onlarin canini yaksin hakkimi helal etmedim o kadina ve ogluna ve kizina.bebek bahaneydi oda oldu ama yinede yapmadiklarini koymadilar bitirdim ve kurtuldum simdi allah bozmasin mutluyum huzurluyum birtek bebis eksik oda olcak insaallah
Aman canim.allah korusun dikkat et bahsettigin kisi muhtemelen iceri koymuştur onun yapan da var vajinaya yerleştiriliyo cok tehlikeli..buhardan bise olacağını sanmıyorum telas yapmaa
aman kızlar dikkat edin biyerde okudum kadin tuplerini yakmis bidaha cocugu olmayacakmis ben buay viks yaptim şimdi ucbucuk atiyorum iki gundur uykum kaciyor
bence kesinlikle var silik görmen bile yeter bence bende de öleydi hatta o kadar siliktiki erkencikten kocişimle görmüştük:)elim ayağım titriyodu güzel duygu tadını çıkar:)ve işallah bişe olmaz rabbim korusun bi evlat dünyaya kolay gelmiyo ne sabrlar ne üzüntülerle...Gebelik var değil miii
canim bu okudugun ne için bizde okuyalim ne anlamina gelirkızlar rüyamda "Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" diye sürekli okuyordum...uyandım bi değişik oldum...herkesin dileği sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olmak belki biraz sabr ile imtihan ediliyoruz...ama bu rüyayı görünce sabr gerektiğini daha iyi anladım...bizler önlemini alalım dua edelim rabbim işallah aratmadan versin başkalarının çocuğuna imrendirmesin kendi çocuğumuzu sevmek bizimde olsun:)
Allah kucagina almayida nasip etsin insaAllahSlm.hanımlar "saniyorumiii.bende hamileyimmm 4+5 iki test yaptim.ikiside silik.nirer cizgiye sahip hatta ikinci biraz daha net 5 gun gecti dun doktora gittim kontrol etti kan testine gerrek.yok haftaya gel.dediEki Görüntüle 1353283
Sence de gebelik.varmiAllah kucagina almayida nasip etsin insaAllah
aynen öle varsın iyi olalım işte hiçbişe dört dörtlük olmuyo rabbim bi yerden sınıyor ama işallah sabırla o da olcak...maşallah esiler öleymiş Allah rahmet eyleye...ben kalabalık aileden geldimmm yeğenler çok kardeş çok...gurbet elde yalnız kaldım o kadar şeye hasretimki...kayinvaliden iyi birisiyse heves ediyodur dedigin gibi.bilerekte yapmiyodur her babanne yada annane torun hasreti ceker ben annemden biliyorum.11 cocuk yapmis ama hala cocuga doymamis sanki torunlarina can atardi cok severdi yegenlerimi rahmetli.
Canim.testlerin bi tuhaf geldi bana bozuk gibi sanki markasi.ne acaba evet var cizgGi ama yerleri biraz tuhaf ☺Gebelik var değil miii
canım benim rüyalar biraz tuhaf ya ne görsem hep işaret gibi hep çıkardı...vardır bunda bir hayr dedimmm..."Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" yani daha geniş açarsak tüm zorluklara karşı oku canım bende okucam artıkkk ama sürekli okuyordum rüyamda...sende oku yer gök dua ile...sen ne yaptın senin durumlar ne vaziyettecanim bu okudugun ne için bizde okuyalim ne anlamina gelir
cnm ben yurt disindayim burda gittim simir testi yapti ve ultrasonla Vajen ici muayene yapti hersey normal yumurtaliklarinda hareketli dedi sende bisi yok dedi.Türkiyedeki doktorda hormon tahlili yapti bide simir testi yapti.alttan ultrason yapti yasina göre yumurtaliklarin iyi calisiyo dedi.suanda 4 yumurtan var dedi esinde sperm testi yaptirsin dedi.orda tikandi hersey.burda Türkiyedeki gibi doktor öven yok su iyi ona git diye.doğru canım bişey çekilmezse çekilmiyor...hiçbişey ettiğiyle kalmaz iyi olan iyiliğini bulur kötü olan ettiğini bulur...işallah o da olur ama doktor kontrollerinide aksatmayın bi sürü doktor gezin...çünkü anca birine düşebilyosun...
Evet ama c be t yazilarida o sekilde fark.ettiysenCanim.testlerin bi tuhaf geldi bana bozuk gibi sanki markasi.ne acaba evet var cizgGi ama yerleri biraz tuhaf ☺
insallah canim ben sadece duydum korktugum icin size de soyliyim dedim tam olarak nasil yapiliyo iyice arastirmak lazim bu isler gelisi guzel yapilmaz ben buharina comeldim etrafimda carsaf vardi insallah da bisey olmamistir zaten sag taraf calismiyor benim soldan geliyor yumurta birde tuplere zarar verdiysem bebek defteri kapanir ama insallah ta bisey yapmamisimdirAman canim.allah korusun dikkat et bahsettigin kisi muhtemelen iceri koymuştur onun yapan da var vajinaya yerleştiriliyo cok tehlikeli..buhardan bise olacağını sanmıyorum telas yapma
Evet doğru uclarda ikisi de e o zaman hayirli olsun bebisin ☺☺Evet ama c be t yazilarida o sekilde fark.ettiysen
hım anladım canım o zaman tek çare eşininde yaptırması öle kafanız aydınlanır...biz daha kendimize dair hiçbişe bilmiyoruz ahhh ilgilenselerdi salı günü gitcem umarım muayeneyi gerek görür şu saatten snrada görmezse afedersin yuhhh dicem artık...cnm ben yurt disindayim burda gittim simir testi yapti ve ultrasonla Vajen ici muayene yapti hersey normal yumurtaliklarinda hareketli dedi sende bisi yok dedi.Türkiyedeki doktorda hormon tahlili yapti bide simir testi yapti.alttan ultrason yapti yasina göre yumurtaliklarin iyi calisiyo dedi.suanda 4 yumurtan var dedi esinde sperm testi yaptirsin dedi.orda tikandi hersey.burda Türkiyedeki gibi doktor öven yok su iyi ona git diye.
Yok canm.korkma buhardan bise olmaz.. niye calismiyo bi tarafın yaa benm de annemin calismiyomis 7 yil.olmamis bebek sonra tek tarafla 5 cocuk ☺ acaba genetik olabilir mi ki bu tikaniklik calismama durumu ? Mesela anlattigina göre prolaktin sorunu da varmis o bende de varinsallah canim ben sadece duydum korktugum icin size de soyliyim dedim tam olarak nasil yapiliyo iyice arastirmak lazim bu isler gelisi guzel yapilmaz ben buharina comeldim etrafimda carsaf vardi insallah da bisey olmamistir zaten sag taraf calismiyor benim soldan geliyor yumurta birde tuplere zarar verdiysem bebek defteri kapanir ama insallah ta bisey yapmamisimdir
canim allah kucağına almayi nasp etsin gözünüz aydin olsunSence de gebelik.varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?