2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kayinvaliden iyi birisiyse heves ediyodur dedigin gibi.bilerekte yapmiyodur her babanne yada annane torun hasreti ceker ben annemden biliyorum.11 cocuk yapmis ama hala cocuga doymamis sanki torunlarina can atardi cok severdi yegenlerimi rahmetli.

doğru canım bişey çekilmezse çekilmiyor...hiçbişey ettiğiyle kalmaz iyi olan iyiliğini bulur kötü olan ettiğini bulur...işallah o da olur ama doktor kontrollerinide aksatmayın bi sürü doktor gezin...çünkü anca birine düşebilyosun...

a

aman kızlar dikkat edin biyerde okudum kadin tuplerini yakmis bidaha cocugu olmayacakmis ben buay viks yaptim şimdi ucbucuk atiyorum iki gundur uykum kaciyor
Aman canim.allah korusun dikkat et bahsettigin kisi muhtemelen iceri koymuştur onun yapan da var vajinaya yerleştiriliyo cok tehlikeli..buhardan bise olacağını sanmıyorum telas yapma

Gebelik var değil miii
bence kesinlikle var silik görmen bile yeter bence bende de öleydi hatta o kadar siliktiki erkencikten kocişimle görmüştük:)elim ayağım titriyodu güzel duygu tadını çıkar:)ve işallah bişe olmaz rabbim korusun bi evlat dünyaya kolay gelmiyo ne sabrlar ne üzüntülerle...

canim bu okudugun ne için bizde okuyalim ne anlamina gelir

kayinvaliden iyi birisiyse heves ediyodur dedigin gibi.bilerekte yapmiyodur her babanne yada annane torun hasreti ceker ben annemden biliyorum.11 cocuk yapmis ama hala cocuga doymamis sanki torunlarina can atardi cok severdi yegenlerimi rahmetli.
aynen öle varsın iyi olalım işte hiçbişe dört dörtlük olmuyo rabbim bi yerden sınıyor ama işallah sabırla o da olcak...maşallah esiler öleymiş Allah rahmet eyleye...ben kalabalık aileden geldimmm yeğenler çok kardeş çok...gurbet elde yalnız kaldım o kadar şeye hasretimki...

canim bu okudugun ne için bizde okuyalim ne anlamina gelir
canım benim rüyalar biraz tuhaf ya ne görsem hep işaret gibi hep çıkardı...vardır bunda bir hayr dedimmm..."Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" yani daha geniş açarsak tüm zorluklara karşı oku canım bende okucam artıkkk ama sürekli okuyordum rüyamda...sende oku yer gök dua ile...sen ne yaptın senin durumlar ne vaziyette

cnm ben yurt disindayim burda gittim simir testi yapti ve ultrasonla Vajen ici muayene yapti hersey normal yumurtaliklarinda hareketli dedi sende bisi yok dedi.Türkiyedeki doktorda hormon tahlili yapti bide simir testi yapti.alttan ultrason yapti yasina göre yumurtaliklarin iyi calisiyo dedi.suanda 4 yumurtan var dedi esinde sperm testi yaptirsin dedi.orda tikandi hersey.burda Türkiyedeki gibi doktor öven yok su iyi ona git diye.

Aman canim.allah korusun dikkat et bahsettigin kisi muhtemelen iceri koymuştur onun yapan da var vajinaya yerleştiriliyo cok tehlikeli..buhardan bise olacağını sanmıyorum telas yapma
insallah canim ben sadece duydum korktugum icin size de soyliyim dedim tam olarak nasil yapiliyo iyice arastirmak lazim bu isler gelisi guzel yapilmaz ben buharina comeldim etrafimda carsaf vardi insallah da bisey olmamistir zaten sag taraf calismiyor benim soldan geliyor yumurta birde tuplere zarar verdiysem bebek defteri kapanir ama insallah ta bisey yapmamisimdir

hım anladım canım o zaman tek çare eşininde yaptırması öle kafanız aydınlanır...biz daha kendimize dair hiçbişe bilmiyoruz ahhh ilgilenselerdi salı günü gitcem umarım muayeneyi gerek görür şu saatten snrada görmezse afedersin yuhhh dicem artık...

Yok canm.korkma buhardan bise olmaz.. niye calismiyo bi tarafın yaa benm de annemin calismiyomis 7 yil.olmamis bebek sonra tek tarafla 5 cocuk ☺ acaba genetik olabilir mi ki bu tikaniklik calismama durumu ? Mesela anlattigina göre prolaktin sorunu da varmis o bende de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…