• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kizlar nasilsiniz ..ben cok duaundum eaime henuz soylemedim ama mart veya nisana kadar bebek olmazsa asilama yaptiracagim.. fakat kafama takilan birsey var hsg yi asilama donemindemi yaptirayim yoksa daha once yaptirip birde o sekikdemi deneyeyim

image.webp
Kızlar testimin son halini ekliyorum 8.9.12.14.16. günler beraber olduk yarın ve çarşamba da yapıp bu ayı kapatırız: )

Kolay gelsin canım ben bitirdim şükür eşim çok yardım ediyor sağolsun.. bugün hamiş haberi yok ama kötü birşey de yok..Zaten kızlar klasik pazar havasında pek kimse uğramamış :D
Anladım canım sağolasın :D Esımde yardım edıyo yaa Allah razı olsun bızım haftasonu elektrık su gıdıo gelıo hersey gec saate kalıyo :)

Kizlar nasilsiniz ..ben cok duaundum eaime henuz soylemedim ama mart veya nisana kadar bebek olmazsa asilama yaptiracagim.. fakat kafama takilan birsey var hsg yi asilama donemindemi yaptirayim yoksa daha once yaptirip birde o sekikdemi deneyeyim
Canım nacizane tavsiyem bence önce yaptır bi tıkanıklık yapışıklık falan varsa açılıyor sonrasında 3 ay bekleme süresi var eğer olmazsa ki inşallah olur o zaman aşılama düşünürsün bende öyle yaptım ekimde çektirdim Dr 3 ay bekleyelim sonra bakalım duruma dedi

inş gider kuşum...benim bu 2. kutum...hap kullandığımı bilmesem hamileyim sanırdım...göğüslerim ağrıyor elleyince...kasıklarıma arada iğneler giriyor bacağım ağrıyo (gerçi bu spordan muhtemelen) ilişki sonunda ilk defa kırmızı pıhtılı kan geldi gerçi adetten iki gün sonra olduğu için bu da normal...hap var yum yok...sıkıntı dersen yapmadı bende ama daha evvel kullandığımda da böyle bişey olmamıştı zaten....acaba bilmeden kafaya takıyorsunda ondan mı böyle hissediyorsun
Bilmiyorum canm olabilir çünkü kist hic hesapta yoktu.. neyse allah in bildiği vardir elbet.. batlarimiz ayni mi ne zaman senin ben baslayali uc gun oldu. Bi de adetin kacinci gunu baslaniyo buna doktorla o kadar konusmusuz ki bunu hatırlayamadım hemen basla dedi diye hatirladim ve basladim 5.gunu

Hanimlar merhaba daha oncede paylasimda bulunmustum aranizda bahcelievler bakirkoy civari iyi bir jinekolog onerecek olan var mi? Eski doktorumdan cok memnundum ta ki birkac gun oncesine kadar. Suan acil iyi bir jinekolog bulmam lazim yardim lutfen:(

Canim once hsg yi yaptir tabi cunku varsa bi tikaniklik acilir ve dogal yoldan da olur..

Hadı hayırlısı :D Insallah catladıgı ana denk gelırde tutunur bebısın bu ay :) sonrada guzel haber verırsın bıze :D
İnş kuzum geç yumurtlama dediklerini yaşıyorum sanırım bu ay.. Bal çörekotu kürü yaptım yumurtam kiste dönüştü diye çok korktum şükür testim bugün koyulaştı çok mutluyum

İnş kuzum geç yumurtlama dediklerini yaşıyorum sanırım bu ay.. Bal çörekotu kürü yaptım yumurtam kiste dönüştü diye çok korktum şükür testim bugün koyulaştı çok mutluyum
Evet baya koyulasmıs canım ben hıc bole yakalayamamıstım testlerımı :D

Canm nasil.koyulasmis hemen bi gunde sevindim valla hadi rasgele ☺
Ayy evet canım ya ben de çok sevindim bikaç ay verdim kendime bu ay olmazsa diğer ay olur diyebiliyorum şu an bi ara herşeyim bebek olmuştu her adette yıkım yaşıyordum bu ay şükür öyle değilim çok güzel bu

Evet baya koyulasmıs canım ben hıc bole yakalayamamıstım testlerımı :D
Bu benim testi 3. Deneyişim ilk denediğimde 12. Gün; diğer deneyişimde 14. Gün bu ayda 16. Gün kopkoyuyu yakaladım rabbim yüzüme bakarda hamile kalırım inş yarında ilişki olsun istiyorum sence olmalı mı yoksa koyu gördüğüm gün ilişki yeterli mi

Bu benim testi 3. Deneyişim ilk denediğimde 12. Gün; diğer deneyişimde 14. Gün bu ayda 16. Gün kopkoyuyu yakaladım rabbim yüzüme bakarda hamile kalırım inş yarında ilişki olsun istiyorum sence olmalı mı yoksa koyu gördüğüm gün ilişki yeterli mi
Olsun canım bende sonuna kadar git :) Hıc bellı olmaz ne zaman tutacagı hazır bole koyu yakalamısken :D 1gün dur 1 gün yap. bende ole yapmıstım cunku ne zaman tutar bellı olmaz dedım. gecmı yumurtlarım gecmı tutar falan fılan derken adetıme 2 gun kalana kadar hep denedım her ay 10. ayımızda tuttu sukur :D

Olsun canım bende sonuna kadar git :) Hıc bellı olmaz ne zaman tutacagı hazır bole koyu yakalamısken :D 1gün dur 1 gün yap. bende ole yapmıstım cunku ne zaman tutar bellı olmaz dedım. gecmı yumurtlarım gecmı tutar falan fılan derken adetıme 2 gun kalana kadar hep denedım her ay 10. ayımızda tuttu sukur :D
Geç olsun sağlıklı olsun şükür hamilesin ne mutlu sana hayırlı zamanda gelsin yavrum haklısın belli olmaz biz yarında yapalım sonra günaşırı devam edelim

Back
X