- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Amin canım tüm isteyen arkadaşlarımın da inşallahhayırlısıyla gelsin bebisin canim hadi insallah olur da seviniriz rabbimiz tumm isteyenlere nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım tüm isteyen arkadaşlarımın da inşallahhayırlısıyla gelsin bebisin canim hadi insallah olur da seviniriz rabbimiz tumm isteyenlere nasip etsin
Anladım canım inş bunlar vesile olurda rabbim nasip eder hepimizeCanm ben 12. Gune kadar sadece incir sonrada 16. Gune kadar hem incir hem havucu kaynatip karistirip icicem.. Okuduklarim da hep oyle yapmis.. Yarim lt suya 3 havucu 20 dk kaynat incirle karisirip ic dediler..
İnşallah canım ya rabbim bizi de bebekle ödüllendirir inşallah hissediyorum az kaldı :)İnş gerek kalmayacak kuzum
Anladım canım sağolasınKolay gelsin canım ben bitirdim şükür eşim çok yardım ediyor sağolsun.. bugün hamiş haberi yok ama kötü birşey de yok..Zaten kızlar klasik pazar havasında pek kimse uğramamış![]()
Aminnn canım ben de hissediyorum kısa sürede hayırlı zamanda nasip edicek rabbimİnşallah canım ya rabbim bizi de bebekle ödüllendirir inşallah hissediyorum az kaldı :)
Canım nacizane tavsiyem bence önce yaptır bi tıkanıklık yapışıklık falan varsa açılıyor sonrasında 3 ay bekleme süresi var eğer olmazsa ki inşallah olur o zaman aşılama düşünürsün bende öyle yaptım ekimde çektirdim Dr 3 ay bekleyelim sonra bakalım duruma dediKizlar nasilsiniz ..ben cok duaundum eaime henuz soylemedim ama mart veya nisana kadar bebek olmazsa asilama yaptiracagim.. fakat kafama takilan birsey var hsg yi asilama donemindemi yaptirayim yoksa daha once yaptirip birde o sekikdemi deneyeyim
Hadı hayırlısıEki Görüntüle 1353993 Kızlar testimin son halini ekliyorum 8.9.12.14.16. günler beraber olduk yarın ve çarşamba da yapıp bu ayı kapatırız: )
Bilmiyorum canm olabilir çünkü kist hic hesapta yoktu.. neyse allah in bildiği vardir elbet.. batlarimiz ayni mi ne zaman senin ben baslayali uc gun oldu. Bi de adetin kacinci gunu baslaniyo buna doktorla o kadar konusmusuz ki bunu hatırlayamadım hemen basla dedi diye hatirladim ve basladim 5.gunuinş gider kuşum...benim bu 2. kutum...hap kullandığımı bilmesem hamileyim sanırdım...göğüslerim ağrıyor elleyince...kasıklarıma arada iğneler giriyor bacağım ağrıyo (gerçi bu spordan muhtemelen) ilişki sonunda ilk defa kırmızı pıhtılı kan geldi gerçi adetten iki gün sonra olduğu için bu da normal...hap var yum yok...sıkıntı dersen yapmadı bende ama daha evvel kullandığımda da böyle bişey olmamıştı zaten....acaba bilmeden kafaya takıyorsunda ondan mı böyle hissediyorsun
Canim once hsg yi yaptir tabi cunku varsa bi tikaniklik acilir ve dogal yoldan da olur..Kizlar nasilsiniz ..ben cok duaundum eaime henuz soylemedim ama mart veya nisana kadar bebek olmazsa asilama yaptiracagim.. fakat kafama takilan birsey var hsg yi asilama donemindemi yaptirayim yoksa daha once yaptirip birde o sekikdemi deneyeyim
İnş kuzum geç yumurtlama dediklerini yaşıyorum sanırım bu ay.. Bal çörekotu kürü yaptım yumurtam kiste dönüştü diye çok korktum şükür testim bugün koyulaştı çok mutluyumHadı hayırlısıInsallah catladıgı ana denk gelırde tutunur bebısın bu ay :) sonrada guzel haber verırsın bıze
![]()
Canm nasil.koyulasmis hemen bi gunde sevindim valla hadi rasgele ☺Eki Görüntüle 1353993 Kızlar testimin son halini ekliyorum 8.9.12.14.16. günler beraber olduk yarın ve çarşamba da yapıp bu ayı kapatırız: )
Evet baya koyulasmıs canım ben hıc bole yakalayamamıstım testlerımıİnş kuzum geç yumurtlama dediklerini yaşıyorum sanırım bu ay.. Bal çörekotu kürü yaptım yumurtam kiste dönüştü diye çok korktum şükür testim bugün koyulaştı çok mutluyum
Ayy evet canım ya ben de çok sevindim bikaç ay verdim kendime bu ay olmazsa diğer ay olur diyebiliyorum şu an bi ara herşeyim bebek olmuştu her adette yıkım yaşıyordum bu ay şükür öyle değilim çok güzel buCanm nasil.koyulasmis hemen bi gunde sevindim valla hadi rasgele ☺
Bu benim testi 3. Deneyişim ilk denediğimde 12. Gün; diğer deneyişimde 14. Gün bu ayda 16. Gün kopkoyuyu yakaladım rabbim yüzüme bakarda hamile kalırım inş yarında ilişki olsun istiyorum sence olmalı mı yoksa koyu gördüğüm gün ilişki yeterli miEvet baya koyulasmıs canım ben hıc bole yakalayamamıstım testlerımı![]()
Olsun canım bende sonuna kadar git :) Hıc bellı olmaz ne zaman tutacagı hazır bole koyu yakalamıskenBu benim testi 3. Deneyişim ilk denediğimde 12. Gün; diğer deneyişimde 14. Gün bu ayda 16. Gün kopkoyuyu yakaladım rabbim yüzüme bakarda hamile kalırım inş yarında ilişki olsun istiyorum sence olmalı mı yoksa koyu gördüğüm gün ilişki yeterli mi
Geç olsun sağlıklı olsun şükür hamilesin ne mutlu sana hayırlı zamanda gelsin yavrum haklısın belli olmaz biz yarında yapalım sonra günaşırı devam edelimOlsun canım bende sonuna kadar git :) Hıc bellı olmaz ne zaman tutacagı hazır bole koyu yakalamısken1gün dur 1 gün yap. bende ole yapmıstım cunku ne zaman tutar bellı olmaz dedım. gecmı yumurtlarım gecmı tutar falan fılan derken adetıme 2 gun kalana kadar hep denedım her ay 10. ayımızda tuttu sukur
![]()
Maşallah canım bak ovulasyon da çift çizgiyi yakaladı darısı gebelik testine hadi inşallah olur :)Eki Görüntüle 1353993 Kızlar testimin son halini ekliyorum 8.9.12.14.16. günler beraber olduk yarın ve çarşamba da yapıp bu ayı kapatırız: )