• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kizlar nasilsiniz ..ben cok duaundum eaime henuz soylemedim ama mart veya nisana kadar bebek olmazsa asilama yaptiracagim.. fakat kafama takilan birsey var hsg yi asilama donemindemi yaptirayim yoksa daha once yaptirip birde o sekikdemi deneyeyim
canım aşılamayı hsg çekilmeden yapmıyor doktorlar...ben sormuştum doktorum hsg ile tüplerin durumunu görmeden aşılama yapamayız zaten demişti

Günaydın kızlarr
Uzun süredir girmedim buaraya sizleri merak ettim vallla:) Bendeki durumlar şöyle ;
hsg çekildim, tek tüp kapalı çıktı hsg nin tedavi edici özelliğinden dolayı 2 ay denemelere devam ettik ama sonuc negatif.. en son geçtiğimiz cuma adet oldum ve aşılama ya geçtik megonon verdi 8 tane 1 toz 1 su şeklinde kullanıcam sonrasında Allah kerim...
sizlerde durum ne:)

Bi de hsg den hiç korkma canım ben çok korktum çok kastım kendimi ya kötü birşey çıkarsa düşüncesi günlerce uykusuz bıraktı beni ama çok şükür korktuğum gibi çıkmadı dr temiz hiç bi problem yok dediğinde bile inanamadım tekrar tekrar sordum
Insallah bendede sorun olmaz :) bir atlataam sunu ya

adetin birinci günü başlanıyor doğum kontrol hapına kuzum...ben bat saymaya saymaya unuttum :KK48::KK48:13 ocak batım kuzum...senin ne zaman...gerçi bat hesaplasak ne olacak...ben anca bi sonraki batta gebelik ihtimali taşıyabilirim sende tabi ...ahhh kader ortağım benim:KK48::KK50:
Tam kader ortagi :( valla basladim 5.gunu inşallah yanlis bise yapmamisimdir çarşamba gidcem kan sonuclarini gostermeye.. valla boyle olunca adet kiymete biniyo bi an once gelse de kist e bakilsa diyorum ☺ 21 ocak benim de randevunu aldin mi muhakkak baktir da bidaha kullanma inşallah

:KK61:günaydın kızlar. uykusuz geçen bi gece daha.. en son bebek düşüncesini erteleme kararı aldık eşimle ama sağolsun kayınvalidem bizi kendimize bırakmıyor. bu gece yine gözümü kırpmadan sabah ettim sayesinde. tutturdu soğan suyuna başla için temizlensin bi an önce bebek olsun. ne yapacağımı şaşırdım zaten beynimden bebek düşüncesini atmaya çalışıyorum beni zorla strese sokuyor... off of..

Back
X