• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

inşallah canımm sende durumlar ne

bende doktora gittim 39.günde adet olamadım diye söktürücü verdi içtim 5 gün oldu tık yok geçen hafta kanda negatif gördüm ama kırmızılar ısrarla yok :( gelince glikofen ve coraspine başlayıp doktora gidicem 3.gün tabi gelirlerse :( bende böyle artık sonuca odaklandık topicçe tedavisiz yok :)

MINIKKUS1 MINIKKUS1 Canımm benimde bugün 40.günüm ama hala regl olmadımmm ve senin dediğin gibi hiçbir belirti yokkk :( Normalde adetten 1 hafta önce göğüslerde şişkinlik ağrı olur ama hiç bir belirti yok ne regl belirtisi ne hamilelik belirtisi :/ Böyle belirsizce beklemek ne kadar zormuş:KK51: 1 hafta regl olmazsam gebelik testi yaparım artık ama nasıl geçecek o 1 haftaaaa bilmiyorummm:KK17:

evet bencede her günde olmaz ki eşine de güzellikle ben bu baskıda stres oluyorum neden böyle yapıyorlar ben kırmak istemiyorum sen güzellikle anlat de :KK43: ayyy ayy bu kadar olmaz allah yardımcın olsun inşallah düzelir zamanla
inşallah canım ya inşallah düzelir. bende kaynanam gibi sana soğan suyu mu tavsiye etsem adet söktürmek için =) tamda durumunu bilemiyorum ama...

MINIKKUS1 MINIKKUS1 Canımm benimde bugün 40.günüm ama hala regl olmadımmm ve senin dediğin gibi hiçbir belirti yokkk :( Normalde adetten 1 hafta önce göğüslerde şişkinlik ağrı olur ama hiç bir belirti yok ne regl belirtisi ne hamilelik belirtisi :/ Böyle belirsizce beklemek ne kadar zormuş:KK51: 1 hafta regl olmazsam gebelik testi yaparım artık ama nasıl geçecek o 1 haftaaaa bilmiyorummm:KK17:

normal döngün nasıl ? eğer normali 1 hafta geçtiyse hala idrar testi için neyi bekliyorsun:) inşallah bebiştendir ben geçen hafta doktora gittim 39.günümde doktor söktürücü verdi ve 41.günde idrar testi yaptırdım negatifi gördüm o yüzden adet gelmesi gerek :(

inşallah canım ya inşallah düzelir. bende kaynanam gibi sana soğan suyu mu tavsiye etsem adet söktürmek için =) tamda durumunu bilemiyorum ama...

:) maydonoz suyu içtim 3 gün ama enfeksiyon fln kalmasın varsa diye :) hormon ilacı kullandım onun işe yaraması gerek soğan suyunu reflüden dolayı içemem rahatsız eder tüm gün :(

inşallah kısa zamanda görürsün kırmızıları canım ya.. maydonoz suyunu duymamıştım hiç bendede enfeksiyon var biraz ilaç kullandım ama yine tekrarlıycak sanki nasıl kullandın enfeksiyon için mi sadece ?
:) maydonoz suyu içtim 3 gün ama enfeksiyon fln kalmasın varsa diye :) hormon ilacı kullandım onun işe yaraması gerek soğan suyunu reflüden dolayı içemem rahatsız eder tüm gün :KK43:

anlamadığım şey ilk başlarda kendisiydi biz çocuk istedikçe daha erken bir yıldan önce yapmayın diyen şimdi dır dır dır bi susmuyor çocukta çocuk diye. güya kayınpederim çok istiyormuş sürekli bunu sıkıştırıyormuş geline söyle soğan suyu içsin diye. o nerden biliyorsa soğan suyunu falan.. eşime söyledim takma kafana he de geç diyo ama öyle olmuyo işte dakika kırpmadan gözümü sabah ettim bu gece. doktorada gittim ben kızken bi ara kist oluşumu vardı evlendikten sonra kontrole gittim doktor tertemiz rahmin ne yara ne kist hiçbişey yok dedi. kayınvalidemde biliyor doktorun söylediklerini ama hala için temizlensin diye soğanda soğan. tırtlatıcam artık
canım eşinle konuşsana ben burda sinir oldum yaaa stres böle olursa olmaz bebiş madem sorun sıkıntı yok gerekte yokk eşine söle sustursun anasını benim kv yüzsüz ama bu kadar diil

yok canım yok 41.gün test yaptırdım geçen hafta pazartesi 0.38 di ihtimali sıfırladık :):) sen nasılsın?
ama 0.1 çıkmıştı ilki sonra yükseldi ondan sonra tekrar bi daha yaptırmadınmı kuzucummm ? ben beklemedeyim yavrum çarşamba iğne yağıldı cuma dr gitmiştimyumoşlar çatladı dedi ben elimden geleni yaptım inşallah gelir meleğim 8 ocakta öğrenicezzz :)

inşallah kısa zamanda görürsün kırmızıları canım ya.. maydonoz suyunu duymamıştım hiç bendede enfeksiyon var biraz ilaç kullandım ama yine tekrarlıycak sanki nasıl kullandın enfeksiyon için mi sadece ?

ben iki ay üstüste enfeksiyon geçirdim doktor bebek ihtimalinden dolayı ağır ilaç veremedi bende adet olucam diye negatifi gördüm ve üç gün 2 bardak suya demetin çeyreği kadar maydonoz atıp 5 dk kaynattım 10 dk dinlendirdim içtim bir bardak 3 gün boyunca . enfeksiyon için iyi oluyor diye duydum ama sende kırmızıları görmeden yapma sakın hamilelere kesinlikle önerilmiyor

canım eşinle konuşsana ben burda sinir oldum yaaa stres böle olursa olmaz bebiş madem sorun sıkıntı yok gerekte yokk eşine söle sustursun anasını benim kv yüzsüz ama bu kadar diil
söylüyorum ama çok kıymetli beyefendinin annesi he de geç diyor. bugün yine olursa bebek konusu yine konuşcam bu akşam eşimle. ağzımın yarası geçmiyor bunların yüzünden.

ama 0.1 çıkmıştı ilki sonra yükseldi ondan sonra tekrar bi daha yaptırmadınmı kuzucummm ? ben beklemedeyim yavrum çarşamba iğne yağıldı cuma dr gitmiştimyumoşlar çatladı dedi ben elimden geleni yaptım inşallah gelir meleğim 8 ocakta öğrenicezzz :)

yok ama adet geçtikten sonra yükselmesi gerekti :( şöyle 3 4 fln olsaydı neyse :( ben beklemedeyim şimdilik kırmızılar gelecektir bu hafta içi gelmezse cuma testi tekrarlar doktora giderim :) senin içinde hayırlısı olsun tüm çalışmalar tamamdırrr desene geliyor bebiş inşallah ayy az kaldıı hadi bakalım heyecan dorukta :) benim yeni bat bu gidişle şubata kaldı :(

yok ama adet geçtikten sonra yükselmesi gerekti :KK43: şöyle 3 4 fln olsaydı neyse :KK43: ben beklemedeyim şimdilik kırmızılar gelecektir bu hafta içi gelmezse cuma testi tekrarlar doktora giderim :) senin içinde hayırlısı olsun tüm çalışmalar tamamdırrr desene geliyor bebiş inşallah ayy az kaldıı hadi bakalım heyecan dorukta :) benim yeni bat bu gidişle şubata kaldı :KK43:
inşallahh bitanemm ayy olacaksan oll yaaa beni sıkıntı bastıı :)

ben iki ay üstüste enfeksiyon geçirdim doktor bebek ihtimalinden dolayı ağır ilaç veremedi bende adet olucam diye negatifi gördüm ve üç gün 2 bardak suya demetin çeyreği kadar maydonoz atıp 5 dk kaynattım 10 dk dinlendirdim içtim bir bardak 3 gün boyunca . enfeksiyon için iyi oluyor diye duydum ama sende kırmızıları görmeden yapma sakın hamilelere kesinlikle önerilmiyor
anladım canım. 2 gün önce bitti kırmızılar maydonoz aldırıp bende içeyim 3 gün ilaç içmekten iyidir

söylüyorum ama çok kıymetli beyefendinin annesi he de geç diyor. bugün yine olursa bebek konusu yine konuşcam bu akşam eşimle. ağzımın yarası geçmiyor bunların yüzünden.
aynen sen konuş olmazsa ver agzının payını senin stres olman sorun diil annen bana stres yaptırıyo ve bu şekilde olmaz de acık acık sen sölemezsen ben söyluycem de

MINIKKUS1 MINIKKUS1 Ayy 'İnş bebiştendir ' demişsin ya nasıl heyecanlandımm kulağa çok hoş geliyorrrr :KK22: Rabbim bütünnn isteyenlere nasip etsinnnnnn .....Canımm normal döngüm hiç sabit olmadı düzensiz adet görüyorum ben ama ortalama 35-36 günde bir diyebilirim.. Geçen ay 40.günümde olmuştum... Adet olmadan 1hafta önce mutlaka göğüslerim ağrır ama diyelim 45.günde olacağım neden hiç bir belirtim yokk :( Hamile olup da hiç bir belirti yaşamayan var mıdır?

Back
X