canım aşılamayı hsg çekilmeden yapmıyor doktorlar...ben sormuştum doktorum hsg ile tüplerin durumunu görmeden aşılama yapamayız zaten demiştiKizlar nasilsiniz ..ben cok duaundum eaime henuz soylemedim ama mart veya nisana kadar bebek olmazsa asilama yaptiracagim.. fakat kafama takilan birsey var hsg yi asilama donemindemi yaptirayim yoksa daha once yaptirip birde o sekikdemi deneyeyim
sende kendine iyi bak kuzum inşallah bebiş haberiyle gelirsinIyi akşamlar kızlar nasılsınız? Yarın görümcem geliyor haftaya eşimin memlekete ordanda bursaya gideceğiz. Şubata kadar gelemeyebilirim inş güzel haberlerle dönerim. Kendinize iyi bakın. @KAYGILIMogami @maysu inş güzel haberler duyarım. @elf21 rahis Pamukprncess @hanfendi25 hamileler dualarınızı bekliyoruz.
bıraktığım gibi hamiş olmasamda şöyle yaza doğru olsa fena olmaz haniInsallah canim tekrar kullanmana gerek olmaz.biraktigin gbi hemen hamis olursun.
evet kuzum...ilkini bi halledebilirsem sonrasında geri çekilmeyle devam edeceğim...sürpriz bi bebeğe açığım yani2.bebiş için mi kullanmıcaksın canım?
Allah a emanet ol canim dualarimiz seninle :)Iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Yarın görümcem geliyor haftaya eşimin memlekete ordanda bursaya gideceğiz. Şubata kadar gelemeyebilirim inş güzel haberlerle dönerim. Kendinize iyi bakın. @KAYGILIMogami @maysu inş güzel haberler duyarım. @elf21 rahis Pamukprncess @hanfendi25 hamileler dualarınızı bekliyoruz.
Allah gonlune gore versin canim benim.herseyin hayirlisi.bıraktığım gibi hamiş olmasamda şöyle yaza doğru olsa fena olmaz hani
inşallah gelir annesinin göbüşüneaynen canım sizde bu yasakla beraber sarılıp koklaşın böyle idare edininşallah benım bebişte gelır bu ay :) dua et güzel anne :)
ohh tadını çıkar meslektaşım bense okul köşelerindeGünaydınlar herkesleree bi pazartesi ve ben yataktayim aman allah im ☺☺
sende bendensin o vakitevet kuzum...ilkini bi halledebilirsem sonrasında geri çekilmeyle devam edeceğim...sürpriz bi bebeğe açığım yani
canım inş hamiş dönersin güzel haberlerini bekliyorumIyi akşamlar kızlar nasılsınız? Yarın görümcem geliyor haftaya eşimin memlekete ordanda bursaya gideceğiz. Şubata kadar gelemeyebilirim inş güzel haberlerle dönerim. Kendinize iyi bakın. @KAYGILIMogami @maysu inş güzel haberler duyarım. @elf21 rahis Pamukprncess @hanfendi25 hamileler dualarınızı bekliyoruz.
Insallah bendede sorun olmaz :) bir atlataam sunu yaBi de hsg den hiç korkma canım ben çok korktum çok kastım kendimi ya kötü birşey çıkarsa düşüncesi günlerce uykusuz bıraktı beni ama çok şükür korktuğum gibi çıkmadı dr temiz hiç bi problem yok dediğinde bile inanamadım tekrar tekrar sordum
Oh cok şükür.. Aman canan karatay duymasin ☺☺☺Günaydin kizlarr. Kontrolümüze geldik şükür herşey normalmiş. Şeker yüklememizi yaptik tekrar kan vermek için bekliyoruz:)
Cekil canm ihmal etme ben de cekilcektim guya tereddutluydum ama kist cikti şimdi cikmasaydi da hemen cekilseydim diyorumInsallah bendede sorun olmaz :) bir atlataam sunu ya
Tam kader ortagiadetin birinci günü başlanıyor doğum kontrol hapına kuzum...ben bat saymaya saymaya unuttum13 ocak batım kuzum...senin ne zaman...gerçi bat hesaplasak ne olacak...ben anca bi sonraki batta gebelik ihtimali taşıyabilirim sende tabi ...ahhh kader ortağım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?