2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Yarın görümcem geliyor haftaya eşimin memlekete ordanda bursaya gideceğiz. Şubata kadar gelemeyebilirim inş güzel haberlerle dönerim. Kendinize iyi bakın. @KAYGILI Mogami maysu inş güzel haberler duyarım. E elf21 rahis @mgul hanfendi25 hamileler dualarınızı bekliyoruz.

Bak sana demiştim yarın çatlıycak yumurtan diye boşuna sıkıntı yapıyosun diye haklı çıktım şekerim inşaallah bu defa tutacak sipermcikler yumoşlarını bebişler yolda lekerim.

Bak sana demiştim yarın çatlıycak yumurtan diye boşuna sıkıntı yapıyosun diye haklı çıktım şekerim inşaallah bu defa tutacak sipermcikler yumoşlarını bebişler yolda lekerim.
Evet kuzum yaaa haklısın dediğin gibi oldu inş hamiş haberlerimizi duyururuz burdan hep kızım olursa eylülde doğsun adını eylül koyayım isterdim rabbim evlat nasip ederde kıZ olursa muhtemel doğum tarihi eylül olucak bu ay belirti aramıcam çok hayalde kurmucam en azından yumurtadığımı biliyorum çok şükür

Evet haklisin canim bilemedim .. rabbim dert verip derman aratmasin

Eki Görüntüle 1353993 Kızlar testimin son halini ekliyorum 8.9.12.14.16. günler beraber olduk yarın ve çarşamba da yapıp bu ayı kapatırız: )
bence yarın salı ve carsamba yapın canm garanti olur hatta cuma da yap ne zaman catlayacağı belli olmuyo bazen.. cok sevindim koyuyu görmene benim 2 aydır göremeyip üzüldüğüm bişey meğer ne önemliymiş..

Evet haklisin canim bilemedim .. rabbim dert verip derman aratmasin
Bi de hsg den hiç korkma canım ben çok korktum çok kastım kendimi ya kötü birşey çıkarsa düşüncesi günlerce uykusuz bıraktı beni ama çok şükür korktuğum gibi çıkmadı dr temiz hiç bi problem yok dediğinde bile inanamadım tekrar tekrar sordum

Değerlendireyim canım doğru söylüyosun ben de koyulaşmayınca kist oldu diye çok korktum şükür koyulaştı

Hanimlar merhaba daha oncede paylasimda bulunmustum aranizda bahcelievler bakirkoy civari iyi bir jinekolog onerecek olan var mi? Eski doktorumdan cok memnundum ta ki birkac gun oncesine kadar. Suan acil iyi bir jinekolog bulmam lazim yardim lutfen
Yıllar önce bahcelievlerde berra hanıma gidiyordum ve çok memnundum.mükemmel bir doktor kesinlikle tsvsiye ederim.özel muayenehanesi vardı ozamanlar şimdi ne durumda bilmiyorum ama.adı berra özsoy gidemez.nette araştır bir derim kesinlikle memnun kalırsın

Ooo masallahh kizlar hic bu sayfada bu ay kdr bereketli gormedim listeyi baya hamis anne var cok sevindim gorunce Allah kucaginizada almayi nasip etsin. Bulundugunuz yerdeki bagli oldugunuz saglik ocagina kayit yaptirmayi unutmayin zorunlu olarak gebelik takibi yapiyorlar rutin tahliller asilar felan :)

Eki Görüntüle 1353993 Kızlar testimin son halini ekliyorum 8.9.12.14.16. günler beraber olduk yarın ve çarşamba da yapıp bu ayı kapatırız: )
Sana tavsiyem 22-23 günlere kadar gün aşırı devam edin.ben testlerde 14-15. Günler pozitifi görürdüm ama yumurtam gec catlıyormus sanırım.vucut ısım 18-19.günler yükselirdi çünkü.ayrıca hamile kaldıgım ay 14. Ve 18. Günler calısma olmustu.hatta ben 18. Gün cok geç kalındı die üzülüyordum .megerse 18. Günkü çaluşmadan geldi kuzum.pozitif olsa bile testin yumurtanın ne zaman çatlayacagı belli olmuyor her insanın bünyesi farklı.sen garantiye al yinede bu ayı

Güzel haberlerine dön bize ben inanıyorum hamiş olarak döneceksin dualarm seninle canım benim

adetin birinci günü başlanıyor doğum kontrol hapına kuzum...ben bat saymaya saymaya unuttum 13 ocak batım kuzum...senin ne zaman...gerçi bat hesaplasak ne olacak...ben anca bi sonraki batta gebelik ihtimali taşıyabilirim sende tabi ...ahhh kader ortağım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…