• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aynen sen konuş olmazsa ver agzının payını senin stres olman sorun diil annen bana stres yaptırıyo ve bu şekilde olmaz de acık acık sen sölemezsen ben söyluycem de
kendi annem falan bir duysa ortalığı karıştırır yani zaten kadına gıcık.. 4 ayda bezdirdi beni..

Ben soyluyirum kaynanamada soyledim cok istiyorsaniz yasiniz musait diye :)
zaten bizim düğünden sonra kadın 2 ay adet olmadı doktor kanda bebek görünüyo demiş ilaçla söktürdü (gerçi ne kadar doğru bilemiyorumda ) keşke doğursaydın diyorum bazen şakayla karışık =)

MINIKKUS1 MINIKKUS1 Ayy 'İnş bebiştendir ' demişsin ya nasıl heyecanlandımm kulağa çok hoş geliyorrrr :KK22: Rabbim bütünnn isteyenlere nasip etsinnnnnn .....Canımm normal döngüm hiç sabit olmadı düzensiz adet görüyorum ben ama ortalama 35-36 günde bir diyebilirim.. Geçen ay 40.günümde olmuştum... Adet olmadan 1hafta önce mutlaka göğüslerim ağrır ama diyelim 45.günde olacağım neden hiç bir belirtim yokk :( Hamile olup da hiç bir belirti yaşamayan var mıdır?

döngün belirli değil ama 40 gün normal değil eğer adet olmazsan ya da olursanda doktoruna görün bi şekilde düzenlesin . inşallah dediğim heyecan gerçek olur :) belirtisiz hamiş olan var tabi hatta nerisbebek ti sanırım annesinin 4 çocuğunu da belirtisizlikten anlamış :) kısmet belli olmaz

Canim bana doktor 5 gun icinde gelmezse beni ara hirmon tahlilleri yaptiralim dedi yesilcaymi icsek :)

hem hormon ilacı aldım 3günde maydonoz suyu içtim :) mogami ilaçtan 5 gün sonra gelmişti benim dedi bekliyorum bugün yarın olur belki diye ama yeşilçay içmeyelim :) o tualet düzenimi bozar bide alışkanlık yapıyo sonra vücudum :)

ama çok erken yaaa biraz bi birbirinize alışın birbirinize doyun şöle bi 6 7 ay geçseydi keske kv çok büyük ayıp etmişşş çook hemde yazık cahilmidir nedir kaç yaşındasın sen ?
24 yaşındayım eşim de 27. cahil de diyemem ama çok müdahaleci

kendisi ilk geceden hamile kalmış herkesinde öyle olacak diye düşünüyo sanırım 4 ay uzun geldi. söylemiyo hiç dillendirmedi ama kısır olduğumu düşünüyo bence. önceki yazılarımı gördün mü bilmiyorumda ben kendimde 18 yıl sonra doğmuşum o yüzden aklında hep bi soru işareti var
ama çok erken yaaa biraz bi birbirinize alışın birbirinize doyun şöle bi 6 7 ay geçseydi keske kv çok büyük ayıp etmişşş çook hemde yazık cahilmidir nedir kaç yaşındasın sen ?

şahsen pek ihtimal vermiyorum çünkü kv nin 3 lafından 2 sine inanmamak gerek ama öyle söylemişti.

sen onu boşver aradığında iyiyiz vs de çok detaya inme oda aramaktan sıkılcaktır seni hem her gün aranır mı biraz ileri gidiyor sen mesafeni koy yoksa değil 4 ay 40 sene gözünü kırptırmaz bu sana rahatlıkla mesafenii koy

kendisi ilk geceden hamile kalmış herkesinde öyle olacak diye düşünüyo sanırım 4 ay uzun geldi. söylemiyo hiç dillendirmedi ama kısır olduğumu düşünüyo bence. önceki yazılarımı gördün mü bilmiyorumda ben kendimde 18 yıl sonra doğmuşum o yüzden aklında hep bi soru işareti var

bizim akrabamız ilk aydan hamile kalmış diyorki gelinine çok zor eşimle bi şey yaşayamadık hep çocuk sebebiyle o yüzden senin kv de kendi zorluk yaşamış resmen sende yaşa istiyor sen ona uyma çok istiyorsanız 8. aydan sonra bırakın korunmayı 9 ayda çocukla geçer zamn geçer böylece :) ama sen kafandan ben şu kadar sene olmamışım diye düşünme kaderde varsa ilk ayda kalırsın hem teknoloji çok gelişti artık sürekli yöntemler var içini rahat tut :)

sen onu boşver aradığında iyiyiz vs de çok detaya inme oda aramaktan sıkılcaktır seni hem her gün aranır mı biraz ileri gidiyor sen mesafeni koy yoksa değil 4 ay 40 sene gözünü kırptırmaz bu sana rahatlıkla mesafenii koy
inşallah dediğin gibi olur.. yalan yok severim kendisini zaten insan azda olsa sevemezse hiç çekemez ama dünden sonra içimdeki yerini sarstı. artık nerde durması gerektiğini öğrenecek

bizim akrabamız ilk aydan hamile kalmış diyorki gelinine çok zor eşimle bi şey yaşayamadık hep çocuk sebebiyle o yüzden senin kv de kendi zorluk yaşamış resmen sende yaşa istiyor sen ona uyma çok istiyorsanız 8. aydan sonra bırakın korunmayı 9 ayda çocukla geçer zamn geçer böylece :) ama sen kafandan ben şu kadar sene olmamışım diye düşünme kaderde varsa ilk ayda kalırsın hem teknoloji çok gelişti artık sürekli yöntemler var içini rahat tut :)
ilk zamanlarda biz çocuk istiyoruz dedikçe oda diyordu çok zor hiç değilse bir yıl yapmayın diye ama kazın ayağı öyle olmadı

inşallah dediğin gibi olur.. yalan yok severim kendisini zaten insan azda olsa sevemezse hiç çekemez ama dünden sonra içimdeki yerini sarstı. artık nerde durması gerektiğini öğrenecek

bencede tamamen sevgisiz olmaz gitmez yine sev ama mesafeni koru bende öyle yapacağım artık bugüne kadar biraz fazla iyiydik artık mesafeli olma vakti geldi :)

bencede tamamen sevgisiz olmaz gitmez yine sev ama mesafeni koru bende öyle yapacağım artık bugüne kadar biraz fazla iyiydik artık mesafeli olma vakti geldi :)
aslında biz yapamamışız ilk günden yerini göstereceksin ama saygıdan bişey denmiyo işte. mesafe her zaman iyidir =) ben şimdilik kaçıyorum eşim yemeğe gelmek üzeredir anasını çekiştirdiğimi görmesin :KK55: :KK15:

Back
X