- 17 Mart 2014
- 12.405
- 10.694
- 228
- 35
Günaydın kızlar
2li tarama testinin sonuçları iyi çıktı.
Sadece kum döktüğüm için biraz fazla ağrım varmış.
Bulantılar daha benimle 1 ay daha sabret dedi doktor
çok şükür tarama sonuçları iyi çokkk sevindim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar
2li tarama testinin sonuçları iyi çıktı.
Sadece kum döktüğüm için biraz fazla ağrım varmış.
Bulantılar daha benimle 1 ay daha sabret dedi doktor
Kum su içene kadar ebnimle devam edecek maalesefçok şükür tarama sonuçları iyi çokkk sevindimkum mu ne olacak peki kendi kendine mi gidecek
bulantılarr olmayınca kendini farklı hissedeceksin sanırım :)
Kum su içene kadar ebnimle devam edecek maalesef
Fakat bulantı bitti mi su içmeye başlarım o zaman kısa sürede geçer inşallah
Benim ağrım fazla diyordum ya meğersem kumdanmış.
Gozun aydın canimm:)Kum su içene kadar ebnimle devam edecek maalesef
Fakat bulantı bitti mi su içmeye başlarım o zaman kısa sürede geçer inşallah
Benim ağrım fazla diyordum ya meğersem kumdanmış.
Senin kirmizilar gelmemis kaygılım ya... Çok inatçı çıktılar cook :)evet evet neler çıktı bulantının yanına bir de neyse inşallah şu bulantılar hayırlısıyla azalır geçerde sende su içersinn kumlar yok olur gider ah bebiş ah yaramaz bebişimizz :)
Sağlıklı olsun da insan dayanıyor bir şekildeevet evet neler çıktı bulantının yanına bir de neyse inşallah şu bulantılar hayırlısıyla azalır geçerde sende su içersinn kumlar yok olur gider ah bebiş ah yaramaz bebişimizz :)
Kuzum birsey sorucam benim akintim cok artti adet olsam yumurtluyorum diycem ama o da degil sendedr oldumuhem hormon ilacı aldım 3günde maydonoz suyu içtim :) mogami ilaçtan 5 gün sonra gelmişti benim dedi bekliyorum bugün yarın olur belki diye ama yeşilçay içmeyelim :) o tualet düzenimi bozar bide alışkanlık yapıyo sonra vücudum :)
Söylemiştim görmemişsin sanırım.Gozun aydın canimm:)
Kumu da inşaAllah en kısa sürede atlatirsin, erkek bebeklerde annelerde daha çok görülürmus kum meselesi...
Cinsiyet tahmininde bulunmadi mi doktorun :)?
Oy yerim maasAllaah görmemisim dimek kiii... Sipaniz sağlıkla gelsin insaAllaaahhh:)Söylemiştim görmemişsin sanırım.
%80 erkek dedi doktor ama kesinlik için bekleyeceğiz.
Çok teşekkür ederim![]()
benim kp kv dede öle herseye burunlarını sokarlar ama artık ben uslandım en son görüşmelerde kv çocuk lafı açınca oğluna sor bana ne soruyosun ayıp benim annem sen diilsin asıl bana ayıp senin istemenlede olacak bişi diil dedim bir daha yiyosa açsın agzını yeter 14 aydır beynimi yediler24 yaşındayım eşim de 27. cahil de diyemem ama çok müdahaleci
Senin kirmizilar gelmemis kaygılım ya... Çok inatçı çıktılar cook :)
İnşallah canım hepimizinOy yerim maasAllaah görmemisim dimek kiii... Sipaniz sağlıkla gelsin insaAllaaahhh:)
Sağlıklı olsun da insan dayanıyor bir şekilde
Gerçi ara ara sabrım bitiyor ama çok şükür yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyorum.
Kaygılım sen nasılsın?
Kuzum birsey sorucam benim akintim cok artti adet olsam yumurtluyorum diycem ama o da degil sendedr oldumu
Sağol kuzumm sonucuda pozitif olur inşkuzum nihayet pozitif olmuş...iyi yaparsın çarşambayı da değerlendirmekle...hadi kolay gele
Gelecekleeer önce inan kafamdan at bakalim, adet olmuşsun gibi düşün, belki ondan gelmiyordur yaa...aşırı inatçılar esmam hiç inanamıyorum geleceklerinesiz nasılsınız :) ananeniz gitti mi?
Dün akşam gördüm çok sevindim ovuna tatlim:) sıkı çalışın hadi inşaAllah minnos geliri :)Sağol kuzumm sonucuda pozitif olur inş
Gelecekleeer önce inan kafamdan at bakalim, adet olmuşsun gibi düşün, belki ondan gelmiyordur yaa...
Biz iyiyiz birazck kabizlik dışında :):)
Anneanne gitti kuzum evine, yakın sayiliriz Allahtan :)