• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Günaydın kızlar
2li tarama testinin sonuçları iyi çıktı.
Sadece kum döktüğüm için biraz fazla ağrım varmış.
Bulantılar daha benimle 1 ay daha sabret dedi doktor

çok şükür tarama sonuçları iyi çokkk sevindim :nazar::nazar::nazar: kum mu ne olacak peki kendi kendine mi gidecek :( bulantılarr olmayınca kendini farklı hissedeceksin sanırım :)

çok şükür tarama sonuçları iyi çokkk sevindim :nazar::nazar::nazar: kum mu ne olacak peki kendi kendine mi gidecek :KK43: bulantılarr olmayınca kendini farklı hissedeceksin sanırım :)
Kum su içene kadar ebnimle devam edecek maalesef
Fakat bulantı bitti mi su içmeye başlarım o zaman kısa sürede geçer inşallah
Benim ağrım fazla diyordum ya meğersem kumdanmış.

evet evet neler çıktı bulantının yanına bir de neyse inşallah şu bulantılar hayırlısıyla azalır geçerde sende su içersinn kumlar yok olur gider ah bebiş ah yaramaz bebişimizz :)

Gozun aydın canimm:)
Kumu da inşaAllah en kısa sürede atlatirsin, erkek bebeklerde annelerde daha çok görülürmus kum meselesi...
Cinsiyet tahmininde bulunmadi mi doktorun :)?

evet evet neler çıktı bulantının yanına bir de neyse inşallah şu bulantılar hayırlısıyla azalır geçerde sende su içersinn kumlar yok olur gider ah bebiş ah yaramaz bebişimizz :)
Senin kirmizilar gelmemis kaygılım ya... Çok inatçı çıktılar cook :)

Sağlıklı olsun da insan dayanıyor bir şekilde
Gerçi ara ara sabrım bitiyor ama çok şükür yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyorum.

Kaygılım sen nasılsın?

hem hormon ilacı aldım 3günde maydonoz suyu içtim :) mogami ilaçtan 5 gün sonra gelmişti benim dedi bekliyorum bugün yarın olur belki diye ama yeşilçay içmeyelim :) o tualet düzenimi bozar bide alışkanlık yapıyo sonra vücudum :)
Kuzum birsey sorucam benim akintim cok artti adet olsam yumurtluyorum diycem ama o da degil sendedr oldumu

Gozun aydın canimm:)
Kumu da inşaAllah en kısa sürede atlatirsin, erkek bebeklerde annelerde daha çok görülürmus kum meselesi...
Cinsiyet tahmininde bulunmadi mi doktorun :)?
Söylemiştim görmemişsin sanırım.
%80 erkek dedi doktor ama kesinlik için bekleyeceğiz.
Çok teşekkür ederim :KK68:

24 yaşındayım eşim de 27. cahil de diyemem ama çok müdahaleci
benim kp kv dede öle herseye burunlarını sokarlar ama artık ben uslandım en son görüşmelerde kv çocuk lafı açınca oğluna sor bana ne soruyosun ayıp benim annem sen diilsin asıl bana ayıp senin istemenlede olacak bişi diil dedim bir daha yiyosa açsın agzını yeter 14 aydır beynimi yediler

Sağlıklı olsun da insan dayanıyor bir şekilde
Gerçi ara ara sabrım bitiyor ama çok şükür yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyorum.

Kaygılım sen nasılsın?

yok yok çok şükür sorunlar oldu ama binlerce kez şükürler olsun seninle bebişimiz sağlıklı şekilde :) bende iyiyim adeti bekliyorum :)

Kuzum birsey sorucam benim akintim cok artti adet olsam yumurtluyorum diycem ama o da degil sendedr oldumu

bende geçen hafta çok oldu ben sandım yeniden enfeksiyon oluyorum işte o ara maydonoz suyu içtim şimdi yoğun değil normal akıntım var az

aşırı inatçılar esmam hiç inanamıyorum geleceklerine :KK43: siz nasılsınız :) ananeniz gitti mi?
Gelecekleeer önce inan kafamdan at bakalim, adet olmuşsun gibi düşün, belki ondan gelmiyordur yaa...
Biz iyiyiz birazck kabizlik dışında :):)
Anneanne gitti kuzum evine, yakın sayiliriz Allahtan :)

ÖNEMLİ SORU ?????
adet gecikmesi olmadan test yapmayacağım diye milyon kere söz verdim (hiç tutmadım sözümü) ama şimdi erken test yapmak istiyorum malum yılbaşı kocaaa bir yılı geride bıraktık eşime de ne hediye alıyım diye düşünüp durdum sanırım erken test yapıp pozitifse kutuya koyup vereceğim hee olmadı gömlek alırım :KK57:
normal test mi alayım erken test mi kan mı vereyim pufffffffffffffff:KK58:

Gelecekleeer önce inan kafamdan at bakalim, adet olmuşsun gibi düşün, belki ondan gelmiyordur yaa...
Biz iyiyiz birazck kabizlik dışında :):)
Anneanne gitti kuzum evine, yakın sayiliriz Allahtan :)

kabızlık mı normal ama kayısı yiyebilirsin zeytinyağı anca öyle :) inşallah çok sürmez :)

Back
X