yaaaa git bi kan testi verrr bakk bebiş varsa boşa ilaç maydanozzz kullanmasınnn nie olmasın kuzum yaaa benm gelini örnek verdim sanaaaa şimdi hamişşş 6 haftalıkkk ayyy anlamıo bu kızzzzz
beni de beni de :) canım benim de klomen den once 47.gunde gelmişti ve yetti gari diyip klomen e koşmuştum :) ne zor böyle uzun sürmesi yaa oof
hamis habeimi var ayy ne guzel
e canim ilacda kullandin sen ozaman bebekmi :) karninin sisligi gectimi bi agrin varmihayırlara olsun onlar daha küçük rüyaları da doğrudur inanıyorum ben :) bende regl gelmedi bekliyorum bu gidişle benim bat şubata kayacak
ayyy inşallah bende sürprix olsun cok isterım :) gercı bunca zaman gerı cekılme yontemını denedk hiç sürprız ollmadı :)
amin canım amin :)[/
olsa bizimde olurdu hep o şekilde korunduk :):) ama yinede kısmet doktorlar onun bi korunma yöntemi olmadığını söylüyorlar zaten :)
evet canım zoruma giden de o oluyodu zaten şansımız %25 hamilelik için bi de uzun sürüyo yıllar yıllar sürebilr demek buevet benimde öyle olacak sanırım 48ide ben gördüm düşün nasıl bir his ben bir kere olana kadar 2 batı geçiyor herkesin
Rabbimiz yeterki ol desin dimi yaa canımevet benim arkadaşım benimle beraber bekliyordu bat gecikmişti 7 gün geçince baktırdı negatif şimdi oldu 17 gün ve 160 küsürleri gördü çok şükür korunuyordu son hafta bi şey olmaz diye korunmamışlar ve bebişi geldi :)
e canim ilacda kullandin sen ozaman bebekmi :) karninin sisligi gectimi bi agrin varmi
Rabbimiz yeterki ol desin dimi yaa canım
bugune kadar bıze nıye vurmadı o sans kaygılım yaaaa :)
ayy walla benimde kafam allak bullak oldu kuzum söktürücü içtin ayy yine olmadın dr telefonlar bir arasan böyle birşey normalmii 40. gün benm gelinin 1.20 çıkmıştı 6 gün sonra adet olmadı kan yaptılar yine 12 çıktı şimdii hamişşşya bende inandım gittim kan verdim gördük ama 0.387 gün sonra kanda çıkması gerek bende 41.gün test yaptırdım 33.gün yumurtlamış olamam ki hele sonrası hiç olmaz bilmiyorum sweet bilmiyorum tamam gelmezse çarşamba günü yine test yaptırırım :)
evet canım zoruma giden de o oluyodu zaten şansımız %25 hamilelik için bi de uzun sürüyo yıllar yıllar sürebilr demek bukan sonuçlarımı göstermeye gidcem çarşamba günü bakalım ne dicek benim yeni dr :) öyle uzun sürelerde adet görmeni istemiyoırum diyişi o kadar sempatikti ki ahh doktorcuum ben de istemiyoruumm
Hayırlı olsun kuzum arkadaşınahiç sorma blummmmm diyorum tek atıştao takvim yapıyordu kalmayacağı günler diye bende kalacağım günler diye o kaldı ben kalmadım kader kısmet :)
ayy walla benimde kafam allak bullak oldu kuzum söktürücü içtin ayy yine olmadın dr telefonlar bir arasan böyle birşey normalmii 40. gün benm gelinin 1.20 çıkmıştı 6 gün sonra adet olmadı kan yaptılar yine 12 çıktı şimdii hamişşş
olabiliyo şekerim şöyle benimde bir kez döngüm uzadı oda 45 günn oda her kadında olur dedi dr senede birkez uzama ama sonra normal döngüye bindii şükür ama sennn ara cık tuvalete gitt normal mi diilmi sadece bunu sorcan belki gel diycekk bakalım diycekk maydanoz felanda yaptınnn ondan gıcıklandım bide enfeksiyonla hamiş olunmaz mantığı yanlışş kardeşimin eltisinin deli gibi enfeksiyonu vardı hamiş kaldı 4.5 kiloda çocugu dogurdu Allahım ol dedikten sonraa olmayacak bişi yokk kuzumevet sorıyım bakalım doktoru arayıp ama şimdi yanımda eleman var erkek olmadı akşam bi ararım :) kırmızıları görmeden kanda negatifide takmıyorum tuhaf oldum ben beni bu siklus bu hale getirdiii :)
Guzel sonuclar alirsnz insaAllah:)Günaydin kizlarr. Kontrolümüze geldik şükür herşey normalmiş. Şeker yüklememizi yaptik tekrar kan vermek için bekliyoruz:)
Ayy ne güzel inşallah güzel bir hamilelik geçirir :) Darısı seninde başına kaygılı, ben senden de bekliyorum açıkçasıKIZLARRRRR,
ÜNİDEN ARKADAŞIM BERABER ADET BEKLİYORDUK O GECİKTİ 7.GÜN KAN TESTİNDE NEGATİFİ GÖRDÜ BUGÜN 17.GÜNÜ KAN TESTİ POZİTİF HAMİLEEE :):) GEÇ DÖLLENME OLMUŞ YA NASIL MUTLUYUM SÖKTÜRÜCÜ ALACAKTI ALMA DEDİM İÇİME DOĞDU ÇIKTI GELDİ BEBİŞİ ALLAHIM İNŞALLAH DEĞERİ KAT KAT ARTAR :)BU ARADA KORUNUYORDU SADECE ARTIK OLMAZ DİYE Bİ İKİ KEZ ADETTEN ÖNCE İLİŞKİ OLMUŞŞ İŞTE RABBİM VERDİ Mİ:)
Hayırlı olsun kuzum arkadaşına
Bizim de arkadş 15 gündür regl olamadı doktor kan testi istedi sonuç negatif gebelik testi negatif tekrsr gebelik yaptı silik çıktı daha sonra yine yaptı hiç bişi çıkmadı
Doktora gitti doktor gebelik başlangıcı olabilir dedi şu anki değeri 15 günlük hamile regl olması gereken gün hamile kalmış nasip çok sevindim
Ayy ne güzel inşallah güzel bir hamilelik geçirir :) Darısı seninde başına kaygılı, ben senden de bekliyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?