- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Amin canım benim gelsin zaten ısırcam heryerini ne yaşattın annenle babana sıpa diye: )Dün akşam gördüm çok sevindim ovuna tatlim:) sıkı çalışın hadi inşaAllah minnos geliri :)
ÖNEMLİ SORU ?????
adet gecikmesi olmadan test yapmayacağım diye milyon kere söz verdim (hiç tutmadım sözümü) ama şimdi erken test yapmak istiyorum malum yılbaşı kocaaa bir yılı geride bıraktık eşime de ne hediye alıyım diye düşünüp durdum sanırım erken test yapıp pozitifse kutuya koyup vereceğim hee olmadı gömlek alırım
normal test mi alayım erken test mi kan mı vereyim pufffffffffffffff
Unuturmuyum hiç senin sürecini canım bizim bugünde çalışma olucak sonra dediğin gibi gün aşırı devam edelim ovu testim bugün bitiyo adet olursam sipariş edicem tekrar ovu testi nimet gibiSana tavsiyem 22-23 günlere kadar gün aşırı devam edin.ben testlerde 14-15. Günler pozitifi görürdüm ama yumurtam gec catlıyormus sanırım.vucut ısım 18-19.günler yükselirdi çünkü.ayrıca hamile kaldıgım ay 14. Ve 18. Günler calısma olmustu.hatta ben 18. Gün cok geç kalındı die üzülüyordum .megerse 18. Günkü çaluşmadan geldi kuzum.pozitif olsa bile testin yumurtanın ne zaman çatlayacagı belli olmuyor her insanın bünyesi farklı.sen garantiye al yinede bu ayı
İnşallah kuzummm:) hadi insallah uluşsun yumla spermcikler bebişler gelsin:)
İnşallah canım ama ihmal etme en azından kafan rahatlatacak bi problem varsa bile artık ne olduğunu bileceksin ve ona göre hareket edeceksin sorunun ne olduğunu bilmeden çözüm aramak daha zorInsallah bendede sorun olmaz :) bir atlataam sunu ya
İnşallah canım ama ihmal etme en azından kafan rahatlatacak bi problem varsa bile artık ne olduğunu bileceksin ve ona göre hareket edeceksin sorunun ne olduğunu bilmeden çözüm aramak daha zorInsallah bendede sorun olmaz :) bir atlataam sunu ya
Ahh bu kayınvalidele r ya bi rahat bırakın kardeşim size ne milletin içinden dışından bi huzur verin ben onu bunu anlamam en iyi kV uzak kv ben çok şanslıyım galiba :)günaydın kızlar. uykusuz geçen bi gece daha.. en son bebek düşüncesini erteleme kararı aldık eşimle ama sağolsun kayınvalidem bizi kendimize bırakmıyor. bu gece yine gözümü kırpmadan sabah ettim sayesinde. tutturdu soğan suyuna başla için temizlensin bi an önce bebek olsun. ne yapacağımı şaşırdım zaten beynimden bebek düşüncesini atmaya çalışıyorum beni zorla strese sokuyor... off of..
canim bu sabah korktum belde hafif agri kasiklarimda da agri basladi tamam dedim oluyorum lavaboya gittim bişey yok agrida gitti iste böyle diken üstündeyim bide sol tarafimda başka bi agri var yumurta oldugunda catlamadan agrir ya olgunlasmis onun yeri de hissedilir sekilde hafif agri hayirlisi kendimi zor tutuyorum test yapmamak için tesekkur ederim mj icin :)günaydın batına bi şey kalmadı nasıl hissediyorsun?
gelmedi mi o kırmızılar daha
inşallahh bitanemm ayy olacaksan oll yaaa beni sıkıntı bastıı :)
tünaydın bal kardeşler
iyi haftalar olsun kocalar çalışsın göbişler dolsun bebişler çoşsun
canim bu sabah korktum belde hafif agri kasiklarimda da agri basladi tamam dedim oluyorum lavaboya gittim bişey yok agrida gitti iste böyle diken üstündeyim bide sol tarafimda başka bi agri var yumurta oldugunda catlamadan agrir ya olgunlasmis onun yeri de hissedilir sekilde hafif agri hayirlisi kendimi zor tutuyorum test yapmamak için tesekkur ederim mj icin :)
canimm uzayan akıntı olmustu bende ogun catladiysa degetlendirdik insallah buayda gelir kizim beni hamile görmüş ruyasinda anne diyo gercek gibiydi ertesi günistihareye yatti ne gormus allah i tealayi gormus konusmus demis senin gunahlarini affettim ama ama cehennemi gor demis bir melek elinden tutmus goturmus orda yanan insanlari gormus sonrada melek gitmis sirat koprusunden yildiz olmus cennete gitmis hayirlara ciksin ruyasi olur yada olmaz ee canim sen ne durumdasin reglin geldimi ne durumdasin insallah buay gelir bebisin:):) desene beklemeler başladı daha gün gelmeden :) hadi inşallah gelsin klomen bebişi :) çatlatmasını da vurmuş muydun ?
yaaaa git bi kan testi verrr bakk bebiş varsa boşa ilaç maydanozzz kullanmasınnn nie olmasın kuzum yaaa benm gelini örnek verdim sanaaaa şimdi hamişşş 6 haftalıkkk ayyy anlamıo bu kızzzzzsweet42 arkadaşımda geç döllenmeyle hamiş olduğu anlaşıldı şimdi kaygılandım işte acabalar geldi ama ben 41.günde kanda negatif gördüm olmaz ki di mi?
hamis habeimi var ayy ne guzelsweet42 arkadaşımda geç döllenmeyle hamiş olduğu anlaşıldı şimdi kaygılandım işte acabalar geldi ama ben 41.günde kanda negatif gördüm olmaz ki di mi?
beni de beni de :) canım benim de klomen den once 47.gunde gelmişti ve yetti gari diyip klomen e koşmuştum :) ne zor böyle uzun sürmesi yaa oofBENİDE ÇOK FENA :)
canimm uzayan akıntı olmustu bende ogun catladiysa degetlendirdik insallah buayda gelir kizim beni hamile görmüş ruyasinda anne diyo gercek gibiydi ertesi günistihareye yatti ne gormus allah i tealayi gormus konusmus demis senin gunahlarini affettim ama ama cehennemi gor demis bir melek elinden tutmus goturmus orda yanan insanlari gormus sonrada melek gitmis sirat koprusunden yildiz olmus cennete gitmis hayirlara ciksin ruyasi olur yada olmaz ee canim sen ne durumdasin reglin geldimi ne durumdasin insallah buay gelir bebisin
ayy inşallahh bir daha kan testi yaptırsın yaaahamis habeimi var ayy ne guzel
ayyy inşallah bende sürprix olsun cok isterım :) gercı bunca zaman gerı cekılme yontemını denedk hiç sürprız ollmadı :)evet kuzum...ilkini bi halledebilirsem sonrasında geri çekilmeyle devam edeceğim...sürpriz bi bebeğe açığım yani
amin canım amin :)inşallah gelir annesinin göbüşüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?