Hayirli olsun pipilin masaAllah:) bu arada benim oglusumun ismide Allah izin verirse Ali eymen olacakkizlar biz geldik oglusumuz olacak kesinlesti bugun cin takvimi yalan oldu
ismimizde eymen nasil ????
Canim senin kirmizilar hala gelmedi mi belkide bebis vardir kiz:)bende bekliyim ama kırmızılar gelmiyor ki batım kaldı şubatasen nasılsın nasıl gidiyor :)
Benim bata 9 gün kaldı. Bazen üstüste bazen gün aşırı çalıştık. Bata kadar gün aşırı devam ederiz yine heralde. Ama bugün göğüslerim ağrımaya başladı. Galiba yine geleceklerbende bekliyim ama kırmızılar gelmiyor ki batım kaldı şubatasen nasılsın nasıl gidiyor :)
olabiliyo şekerim şöyle benimde bir kez döngüm uzadı oda 45 günn oda her kadında olur dedi dr senede birkez uzama ama sonra normal döngüye bindii şükür ama sennn ara cık tuvalete gitt normal mi diilmi sadece bunu sorcan belki gel diycekk bakalım diycekk maydanoz felanda yaptınnn ondan gıcıklandım bide enfeksiyonla hamiş olunmaz mantığı yanlışş kardeşimin eltisinin deli gibi enfeksiyonu vardı hamiş kaldı 4.5 kiloda çocugu dogurdu Allahım ol dedikten sonraa olmayacak bişi yokk kuzum
Canim senin kirmizilar hala gelmedi mi belkide bebis vardir kiz:)
kuzumm gelmedi mi daha kırmızılarr ? ayyy inşşallahhh hamilesindir sıkı sıkı tutunmuştur sana rabbim duysunnnamin bende çok sevindim sorma sebep oldum sanki böyle iyi hissediyorum :) bende öyleyim doktora gittim söktürücü verdi kullandım ama kana gittim negatif sonra silik gördüm sonra yeniden test yaptım negatif :)hikayenin sonu benzese süper olur ama :):) neyse umutsuz vakayım ben kırmızılar gelir elbet :) bir ayda iki kere kanda negatif gördüm daha umut kalmadı tabi :)
Benim bata 9 gün kaldı. Bazen üstüste bazen gün aşırı çalıştık. Bata kadar gün aşırı devam ederiz yine heralde. Ama bugün göğüslerim ağrımaya başladı. Galiba yine gelecekler
Bi de cumartesi günü rüyamda hamile olduğumu gördüm. Hemde ikizmiş :) O kadar güzel bir duyguyduki. Benim hem aileden böyle bir ihtimal var hem de ağustosta kontrole gittiğimde dr yumurtalarıma bakıp bu ay hamile kalırsan ikiz şansı yüksek demişti. Dün de annemi kaybettiğimi gördüm ayy o çok kötüydü ağlayarak uyandım
Selam kizlar nasilsinizMINIKKUS1 kirmizilarin gelmemis insallah bebistendir canim
kuzumm gelmedi mi daha kırmızılarr ? ayyy inşşallahhh hamilesindir sıkı sıkı tutunmuştur sana rabbim duysunnn
kendini dinleme kuzucumm rahat oll artık bugün hamişsen hamişliği değilsende kırmızı kartı yeee artıkyok yok enfeksiyonu bahane etmiyorum zaten enf yok sadece kaldıysa temizlensin iyice diye yaptım. rabbim isterse her şekilde olur tabi doktora bi danışırım bakalım iş çıkışında sanki kasığım ağrıdı şimdi gördün mü bak :)
kendini dinleme kuzucumm rahat oll artık bugün hamişsen hamişliği değilsende kırmızı kartı yeee artık
Ömrü uzasın annemin Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini. İkiz bakımı falan zor diye olmasın diyordum ama Allah'ın işine karışılmaz tabi hayırlısını versin bizehayırlaraa olsun annenin ömrü uzamışş inşallah ikizlerin olur nesliii çok güzel dur bakalım hemen gelecekler ddeme :) bekleyelim :)
Ömrü uzasın annemin Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini. İkiz bakımı falan zor diye olmasın diyordum ama Allah'ın işine karışılmaz tabi hayırlısını versin bize
Canımsın bir arkadaşım iki ay gecikti hep kanda idrarda negatif ilginç ultrasonda doktor kist diye bakim dedi keseyi gördümaysu ne yaptın dur dur hamiş değilim kanda negatifi gördümmm senin geçen ay yaşadığın olaya döndü biraz benim iş sen nasılsın nasıl durumlar :)
inşallahh bitanem hakkında nasıl hayırlıysa öle olsun bitanemmmhe şunu diyeydin aynen iki iyilikten biri hangisi hayırlısıysa bir an önce onu göreyim artık allahım ya güzel rabbim :):):):)
Simdi okudum canim hayirlisi olsun evet bende izledim gonul islerini sabahlari cok oluyor bulanti dr a soyledim gunde 1 defa cikariyorsan normal fazla olursa gel dedi sukur ayaktayim kaygilim minnakta iyi teyzesi 2 gundur migdem acayip yaniyor ne yiyecegimi sasirdimsiz hiç beni görmediniz mi :) yok yok değil 41.gün negatifi gördüm 48.gündeyim wusltım siz nasılsınız bebiş ne yapıyorrr :):) var mı bulantı vs :) gözül işleri diye dizi var dün izliyorum bulantısı var diyorum bizim kızlar gibi
Canımsın bir arkadaşım iki ay gecikti hep kanda idrarda negatif ilginç ultrasonda doktor kist diye bakim dedi keseyi gördüne mucizler ver tatlım benim.Tabi allahım hayırlısını versin yinede çok heves etmemek gerekiyor hayal kırıklığı içinde bakma ben birden gaza geldimm kuzum bizim bu ay çalışmalar vasat 3 güne bir anca yapabildik oda düzenli değil bide çokta duramadım hep geç yaptığımız için bian önce uyuyum diye ama benim gögüsler yine başladı sızıyoo
inşallahh bitanem hakkında nasıl hayırlıysa öle olsun bitanemmm
Simdi okudum canim hayirlisi olsun evet bende izledim gonul islerini sabahlari cok oluyor bulanti dr a soyledim gunde 1 defa cikariyorsan normal fazla olursa gel dedi sukur ayaktayim kaygilim minnakta iyi teyzesi 2 gundur migdem acayip yaniyor ne yiyecegimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?