2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bende bekliyim ama kırmızılar gelmiyor ki batım kaldı şubata sen nasılsın nasıl gidiyor :)
Benim bata 9 gün kaldı. Bazen üstüste bazen gün aşırı çalıştık. Bata kadar gün aşırı devam ederiz yine heralde. Ama bugün göğüslerim ağrımaya başladı. Galiba yine gelecekler
Bi de cumartesi günü rüyamda hamile olduğumu gördüm. Hemde ikizmiş :) O kadar güzel bir duyguyduki. Benim hem aileden böyle bir ihtimal var hem de ağustosta kontrole gittiğimde dr yumurtalarıma bakıp bu ay hamile kalırsan ikiz şansı yüksek demişti. Dün de annemi kaybettiğimi gördüm ayy o çok kötüydü ağlayarak uyandım

yok yok enfeksiyonu bahane etmiyorum zaten enf yok sadece kaldıysa temizlensin iyice diye yaptım. rabbim isterse her şekilde olur tabi doktora bi danışırım bakalım iş çıkışında sanki kasığım ağrıdı şimdi gördün mü bak :)

kuzumm gelmedi mi daha kırmızılarr ? ayyy inşşallahhh hamilesindir sıkı sıkı tutunmuştur sana rabbim duysunnn

hayırlaraa olsun annenin ömrü uzamışş inşallah ikizlerin olur nesliii çok güzel dur bakalım hemen gelecekler ddeme :) bekleyelim :)

Selam kizlar nasilsiniz MINIKKUS1 kirmizilarin gelmemis insallah bebistendir canim

siz hiç beni görmediniz mi :) yok yok değil 41.gün negatifi gördüm 48.gündeyim wusltım siz nasılsınız bebiş ne yapıyorrr :):) var mı bulantı vs :) gözül işleri diye dizi var dün izliyorum bulantısı var diyorum bizim kızlar gibi

kuzumm gelmedi mi daha kırmızılarr ? ayyy inşşallahhh hamilesindir sıkı sıkı tutunmuştur sana rabbim duysunnn

maysu ne yaptın dur dur hamiş değilim kanda negatifi gördümmm senin geçen ay yaşadığın olaya döndü biraz benim iş sen nasılsın nasıl durumlar :)

kendini dinleme kuzucumm rahat oll artık bugün hamişsen hamişliği değilsende kırmızı kartı yeee artık

hayırlaraa olsun annenin ömrü uzamışş inşallah ikizlerin olur nesliii çok güzel dur bakalım hemen gelecekler ddeme :) bekleyelim :)
Ömrü uzasın annemin Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini. İkiz bakımı falan zor diye olmasın diyordum ama Allah'ın işine karışılmaz tabi hayırlısını versin bize

Ömrü uzasın annemin Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini. İkiz bakımı falan zor diye olmasın diyordum ama Allah'ın işine karışılmaz tabi hayırlısını versin bize

evet allah annene ömür sağlık versin hepimizinkilere inşallah yardım ederler manevi yardımları bile yeter bi tek annemiz olsun bize bi şey olmazz :):)

maysu ne yaptın dur dur hamiş değilim kanda negatifi gördümmm senin geçen ay yaşadığın olaya döndü biraz benim iş sen nasılsın nasıl durumlar :)
Canımsın bir arkadaşım iki ay gecikti hep kanda idrarda negatif ilginç ultrasonda doktor kist diye bakim dedi keseyi gördü ne mucizler ver tatlım benim.Tabi allahım hayırlısını versin yinede çok heves etmemek gerekiyor hayal kırıklığı içinde bakma ben birden gaza geldimm kuzum bizim bu ay çalışmalar vasat 3 güne bir anca yapabildik oda düzenli değil bide çokta duramadım hep geç yaptığımız için bian önce uyuyum diye ama benim gögüsler yine başladı sızıyoo

Simdi okudum canim hayirlisi olsun evet bende izledim gonul islerini sabahlari cok oluyor bulanti dr a soyledim gunde 1 defa cikariyorsan normal fazla olursa gel dedi sukur ayaktayim kaygilim minnakta iyi teyzesi 2 gundur migdem acayip yaniyor ne yiyecegimi sasirdim

Bende gaza geldim 2 kere negatifi gördüm kanda ya tüm hikayelerden bir sonuç çıkıyor oda nasip benim olacaksa da nasip seninde olacağı varsa 3günde birlede gayet olur yeterki rabbim kısmet etsin o yüzden 3günde bire vasat deme bakalım ne olacak :)

inşallahh bitanem hakkında nasıl hayırlıysa öle olsun bitanemmm

aminn cümlemizinn sweetim çok güzel destekler iyi ki bebiş istemişimde sizleri buldum daha düşüncesi bile bana neler kattı :) inşallah varlıklarınıda beraber görürüz :)

oo desene başladı ne yiyeceğim telaşı neyse şükür şimdiye kadar iyi beslendin şu süre ne iyi gelecekse bi süre ondan ye inşallah peynir ekmek süt ister miden :) çok olursa gidersin takviye serum verir inşallah gerek kalmaz tabi sen olacak diye düşünme :) bol bol dinlen şansın var ben hamiş olsam nasıl yaparım iş yerinde zor olur ama allah ona göre ayarlamıştır hepsini ben böyle düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…