Birkaç topikte böyle olduğunu okudum korkuyorum canım ya
Canim benim haklısın Rabbim korur inşallahEsra Aklım çıktı Mesajı okurken.... Deme böyle Şeyler çağırma olumsuzlukları
sağol cnm yaa haklısın bu hfta bize de arka arkaya 2 gün misafir geldi snr biz gttik derken öyle oldu yrn eşimin bi arkadasının bebeğini görmeye gitcz minicik pembe bi takım aldık öyle güzeldi ki onu alırken ne kdr mutluydkkkcnm ya bazen oluyor öylee geçen haftaya kadar bende böyle bir süreçten geçtim. hiç yalnız kalamamıştık uzun süre hep ailesiyle vakit geçirmiştik bu da beni bunaltmıştı ve haliyle sogumuştum hiç içimden yanaşmak bile gelmiyodu ama sonra kendimize biraz vakit ayırdık biraz baş başa gezdik dolaştık ve iyi geldi motive kaynağı oldu.. haftasonu güzel bişeyler yapın baş başa iyi gelecektir umarım.. ama hastayım diyorsungeçmiş olsun onun içinde..
Böyle düşün işte... Üzme bebişiCanim benim haklısın Rabbim korur inşallah
Sağol Elisam haklısınız kendi kendimi korkutuyorm galibaBebegm o okuduklarının baska sebebı vardır kuzum lutfen sen olumsuz dusundukceolumsuzlar basına topalnır lutfen bebegım elını yuzunu yıka bır kendıe gel bebegını sev yuruyus yap bıraz havada guzel Allah'ımsaglıcakla kucagınaalmayı nasıp edecek sen ne kadar olumlu dusunursen bebegınde o kadar ıyı olur kuzum
NEDEN CANIM ÖYLE BİR RİSK VARMIKızlaR her an bebeğimin kalbi durmuş gibi geliyor ya
kuzu cok güzel olur :)Topik sahibi Pelin ama bende fahri yönetici sayılırım kuzum lakin ilerleyen zamanlarda hepimizin bir arada olacağı ve değiştirme derdi olmayan bi topik açmayı düşünüyorum
Sağol Elisam haklısınız kendi kendimi korkutuyorm galiba
Yapıcam balımkuzu cok güzel olur :)
Allah korusun düşünme sakın öyle şeyler.İyi düşün iyi olsun .Hem ortada hiçbir sebep yokken hem kendini hem bebişi strese sokma boşuna .Bak maşallah büyümüş 12 haftalık olmuşsunuz.KızlaR her an bebeğimin kalbi durmuş gibi geliyor ya
bayaaa bi nazlısın bu ara kuzum ahh bende yapsam yaaa benimki iyice bilgisayar oyunlarına sarıd, ilgisi başka yönde hafif surat atsam gelip sırnaşıyor bi de inatçıdır kendisi bende hemen yelkenleri indiriyorum 5 dk sonra eski adam oluyor sıkıldım bende bu durumdan bana taktik ver canımaynen aynen öyle cnm hepsi batıyo, bgn de telde bi güzel sözler yarımsaate kalmadan aramalar teli kapatırkn bastıra bastıra öpt seni çok seviyorm demeler hiçbirine cvp vermedm grsz deyip kapattm
sağol cnm yaa haklısın bu hfta bize de arka arkaya 2 gün misafir geldi snr biz gttik derken öyle oldu yrn eşimin bi arkadasının bebeğini görmeye gitcz minicik pembe bi takım aldık öyle güzeldi ki onu alırken ne kdr mutluydkkk
bayaaa bi nazlısın bu ara kuzum ahh bende yapsam yaaa benimki iyice bilgisayar oyunlarına sarıd, ilgisi başka yönde hafif surat atsam gelip sırnaşıyor bi de inatçıdır kendisi bende hemen yelkenleri indiriyorum 5 dk sonra eski adam oluyor sıkıldım bende bu durumdan bana taktik ver canımaynen aynen öyle cnm hepsi batıyo, bgn de telde bi güzel sözler yarımsaate kalmadan aramalar teli kapatırkn bastıra bastıra öpt seni çok seviyorm demeler hiçbirine cvp vermedm grsz deyip kapattm
Elisam mgülüm canlarım en kısa zamanda hatta bir dahaki bata darısı başınıza. Benim şuan çok silik bir çizgi durumum kesin değil. Kanda görmeden inanmıcam herhalde. İlişki günlerimi dünde yazmıştım. Bugünde yazayım umarım faydalı olurum size. Biz bu ay çok relax davrandık ilişki konusunda. Ben daha önce adet olur olmaz tablo yapar o tabloya uyardık. İlişki tablosu yani. Bu ay 3-4 günde bir yapalım işte dedik gün hesabına girmedik.
Geçen adetim 28 eylüldü. Ekimin 8'i yani adetimin 11.günü ilk ilişki oldu sonraki 15-16 ve 19.günler yani ekimin 12-13 ve 16'sı. Eğer hamişsem 16. gündeki ilişkiden olduğunu ve 3-4 gün sonra döllendiğini düşünüyorum çünkü adetimin üzerinden 5 gün geçmesine rağmen çok çok silik çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?