2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Birkaç topikte böyle olduğunu okudum korkuyorum canım ya

Bebegm o okuduklarının baska sebebı vardır kuzum lutfen sen olumsuz dusundukceolumsuzlar basına topalnır lutfen bebegım elını yuzunu yıka bır kendıe gel bebegını sev yuruyus yap bıraz havada guzel Allah'ımsaglıcakla kucagınaalmayı nasıp edecek sen ne kadar olumlu dusunursen bebegınde o kadar ıyı olur kuzum

sağol cnm yaa haklısın bu hfta bize de arka arkaya 2 gün misafir geldi snr biz gttik derken öyle oldu yrn eşimin bi arkadasının bebeğini görmeye gitcz minicik pembe bi takım aldık öyle güzeldi ki onu alırken ne kdr mutluydkkk

Sağol Elisam haklısınız kendi kendimi korkutuyorm galiba

Topik sahibi Pelin ama bende fahri yönetici sayılırım kuzum lakin ilerleyen zamanlarda hepimizin bir arada olacağı ve değiştirme derdi olmayan bi topik açmayı düşünüyorum
kuzu cok güzel olur :)

Sağol Elisam haklısınız kendi kendimi korkutuyorm galiba

Evham yapıyorsun esracım rahat bırak kendını bak bızler hamıle kalmak ıcın ugrasıyoruz Rabbım sana boyle bır mucıze bahsetmıs sende bunun hamılelıgının tadını cıkar kuzum

KızlaR her an bebeğimin kalbi durmuş gibi geliyor ya
Allah korusun düşünme sakın öyle şeyler.İyi düşün iyi olsun .Hem ortada hiçbir sebep yokken hem kendini hem bebişi strese sokma boşuna .Bak maşallah büyümüş 12 haftalık olmuşsunuz.öyle nette yazan herşeyi de okuma.İlla okucaksan güzel şeyler oku.Bak ne güzel bir mucizeye sahipsin hepimiz bunun için uğraşıyoruz.Hamişliğinin tadını çıkar

aynen aynen öyle cnm hepsi batıyo, bgn de telde bi güzel sözler yarımsaate kalmadan aramalar teli kapatırkn bastıra bastıra öpt seni çok seviyorm demeler hiçbirine cvp vermedm grsz deyip kapattm
bayaaa bi nazlısın bu ara kuzum ahh bende yapsam yaaa benimki iyice bilgisayar oyunlarına sarıd, ilgisi başka yönde hafif surat atsam gelip sırnaşıyor bi de inatçıdır kendisi bende hemen yelkenleri indiriyorum 5 dk sonra eski adam oluyor sıkıldım bende bu durumdan bana taktik ver canım

Allah kendi bebişinizede almayıı nasip eder inşallahhhh :) :)

dediğim gibi bi süre yoğun olup birbirinze vakit ayıramayınca böyle şeyler olabiliyor.. biraz basbasa vakit gecirmek sorunu çözecektir umarım :) bebiş ziyareti de sizi motive edecektir zaten :)

aynen aynen öyle cnm hepsi batıyo, bgn de telde bi güzel sözler yarımsaate kalmadan aramalar teli kapatırkn bastıra bastıra öpt seni çok seviyorm demeler hiçbirine cvp vermedm grsz deyip kapattm
bayaaa bi nazlısın bu ara kuzum ahh bende yapsam yaaa benimki iyice bilgisayar oyunlarına sarıd, ilgisi başka yönde hafif surat atsam gelip sırnaşıyor bi de inatçıdır kendisi bende hemen yelkenleri indiriyorum 5 dk sonra eski adam oluyor sıkıldım bende bu durumdan bana taktik ver canım

Elisam mgülüm canlarım en kısa zamanda hatta bir dahaki bata darısı başınıza. Benim şuan çok silik bir çizgi durumum kesin değil. Kanda görmeden inanmıcam herhalde. İlişki günlerimi dünde yazmıştım. Bugünde yazayım umarım faydalı olurum size. Biz bu ay çok relax davrandık ilişki konusunda. Ben daha önce adet olur olmaz tablo yapar o tabloya uyardık. İlişki tablosu yani. Bu ay 3-4 günde bir yapalım işte dedik gün hesabına girmedik.

Geçen adetim 28 eylüldü. Ekimin 8'i yani adetimin 11.günü ilk ilişki oldu sonraki 15-16 ve 19.günler yani ekimin 12-13 ve 16'sı. Eğer hamişsem 16. gündeki ilişkiden olduğunu ve 3-4 gün sonra döllendiğini düşünüyorum çünkü adetimin üzerinden 5 gün geçmesine rağmen çok çok silik çıktı.

İlişki pozisyonu ise biraz açık olucak ama benim altta olduğum pozi. Ve totomun altında yastık vardı. 4 kere ilişki oldu dördündede aynı pozisyon ama eşim özellikle nar ve diğer meyveleri çok yedi. Kahve hiç şekersiz iki fincan içti. Fındık fıstık çok yedi.

Amın canım benım amın ınsallah kuzum benım benımde ılıskı gunlerım 12 13 15 kuzum bakalımnhayırlısıyla beklıyoruz ınsallah hafta ıcı adet olmazsam cuma sabahı bende test yapacagım ve bana bız hep yanı donemde hamıs kalacakmısız gıbı gelıyordu ınsallahta oyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…